Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Bayer Leverkusen on üks. Lisaks veel FC Sevilla, Parma, Real Zaragoza, Tottenham Hotspur ning West Ham United.Wij komen terug met de cup in de handsKommentaar
-
-e- Nii see on - õiged vastused (7):
- Nottingham Forest (2 EC - 1 riigi meistritiitel)
- Bayer Leverkusen (1 UC - 0 riigi meistritiitlit)
- Sevilla (2 UC - 1 riigi meistritiitel)
- Parma (2 UC, 1 UCWC - 0 riigi meistritiitlit)
- Real Zaragoza (1 UCWC - 0 riigi meistriitlit)
- Tottenham Hotspur (2 UC, 1 UCWC - 2 riigi meistritiitlit)
- West Ham United (1 UCWC - 0 riigi meistritiitlit)Kommentaar
-
Eintracht on minu teada korra võitnud Saksa liiga enne Bundesliga formeerimist ja korra võitnud UEFA Cupi, seega 1-1 kodune ja eurokarikas. Intertotot üldiselt ei peeta võrdväärseks UCL, UEFA CUP (EL) Cup Winners Cup sarjadega. Aga eks Blue Rock täpsustab ise kas loeb ka selle sarja sinna küsitava hulka.Wij komen terug met de cup in de handsKommentaar
-
Sellisel juhul küll, kuid pidasin antud kontektis silmas põhiturniire, milleks Intertotot ei peeta. Oleksin ehk pidanud küsides selle täpsustuseks ka mainima, sest Intertoto kaudu avanes siiski ennekõike ligipääs UC-sse.
Eintrachti puhul on iseenesest maiste asi, kas võtta arvesse ka vanemad meistritiitlid. Mina võtsin. Vastasel juhul olnuks muidu ka Schalke sobinud vastuseks.Eintracht on minu teada korra võitnud Saksa liiga enne Bundesliga formeerimist ja korra võitnud UEFA Cupi, seega 1-1 kodune ja eurokarikas. Intertotot üldiselt ei peeta võrdväärseks UCL, UEFA CUP (EL) Cup Winners Cup sarjadega. Aga eks Blue Rock täpsustab ise kas loeb ka selle sarja sinna küsitava hulka.
Aga järgmise küsimuse au kuulub midfielderile, 6/7-st kui kord täppi panid.Kommentaar
-
Millised meeskonnnad on Uefa Champions League ning selle eellase Meistermeeskonande karikasarjas esinenud finaalis 100 % lise edukusega, st. kõigil kordadel kui finaali nimetatud klubid jõudnud on, siis karikas ka võidetud?Wij komen terug met de cup in de handsKommentaar
-
porto, Borussia Dortmund, real madrid, Marseille, psv, Nottingham Forest, feyenoord, aston villaKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar