Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

megaeksimus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'megaeksimus\'

minu suurim kala siis ka. mängisin erandkorras ründes. meie äär jooksis vastased üle ja söötis ees postis olevast väravavahist mööda, mulle imeliselt jala peale. olin värava keskel ja nii umbes poole meetri kaugusel väravast...ja see pall raibe põrkas vastu kätt enne kui sisse läks
    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Mingi sõprusmäng oli meil ja vastastel oli nurgalöök ma olin väravas ja keegi esimest posti ei võtnud..... Löök tuli sinna taha ja läxin hyppega pallile järgi ja ryndaja-sepp lõi sellevastu mu pead ja asi läx sisse..... natuke kummaline aga ikkagi
      et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Mängisime eelmine aasta Võrus , ründasime: üritasin palli päästa otsa- ja16-kasti ristumiskohapealt, mingi imenipiga tegi pall kaare ja tagumisse ristnurka, tekkis hetkeline mõttepaus enne kohtuniku vilet.

Kommentaar

profirattur Tombak oli kooli aal norm koll, tuli jalkat mängima krossi naelikutega, enne ei saand keegi aru kui ühel vennal 3cm pikkune haav. Paar õmblust.

Kommentaar

ise jalgpalli ei m2ngi, aga aastaid (varsti juba aastakymneid tagasi ) kergej6ustikutrennis seal tyhermaal, kus siis oli Lastestaadion trenni l6pul palli tagudes,
            6nnestus 1 vennal, kes tahtis niiv2ga ise autor olla, niigi v2ravasse veerev pall s6na otseses m6ttes v2ravajoonelt yle t6sta
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Pidime trennis üks-ühe vastu mängima väikeste väravatega(kõrgus ca. 1m) ning muidugi üks värav ei olnud siis ka teisest väga kaugel, kõigil läks päris hästi kuni mina astusin mängu... juhtus siis nii et mängisin ilusti oma vastasest mööda ja läksin värava suunas löögile aga paraku lendas pall põiklatti ja sealt minu omaväravasse ja ma kaotasin selle mängu , kuna kehtis \"first goal wins\" reegel.
              Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

no kurat selleks peab ikka oskust olema(või siis mitte) et nii lüüa et lati põrkest omaväravasse. sest kui lähed otse sellele väravale ja lööd põiklatti siis põhimõtteliselt peaks pall sulle endale vastu rindu tulema. ja kui lähed nurga alt siis peaks pall ka oma enda väravast mööda põrkama.

Kommentaar

Originally posted by hugen

Mängisime eelmine aasta Võrus , ründasime: üritasin palli päästa otsa- ja16-kasti ristumiskohapealt, mingi imenipiga tegi pall kaare ja tagumisse ristnurka, tekkis hetkeline mõttepaus enne kohtuniku vilet.
                  Proovisin välja lugeda siis su megaeksimust,aga ei suutnud,kui keegi teine aru sai võiks ära seletada.

Kommentaar

Lõi nagu omavärava?
                    308

Kommentaar

Originally posted by eston#21

no kurat selleks peab ikka oskust olema(või siis mitte) et nii lüüa et lati põrkest omaväravasse. sest kui lähed otse sellele väravale ja lööd põiklatti siis põhimõtteliselt peaks pall sulle endale vastu rindu tulema. ja kui lähed nurga alt siis peaks pall ka oma enda väravast mööda põrkama.
                      Ega ma kohe täitsa pulksirget lööki ka teinud, väheke kõveralt ikka.

Lõi nagu omavärav?
                      Minu apsakat mõtled we?
                      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Originally posted by elmut

Selle aasta Lool toimunud turniiril oli tõeline müstika finaalis löödud võiduvärav. Roosna-Alliku SK oli karistuslöök, kõigepealt tabas pall müüri, sealt tagasi ründajale jalale kes lõi vastu ette jäänud kaitsjat kellest põrkas pall müstilise vindiga Roosna-Alliku oma väravasse. Väravavaht oli väravast väljas ja vaatas et pall lendab mööda aga kuna pallil oli niiiiiiiiiiiiiiii kõva vint sees põrkas imekombel sisse. Ja see kõik tuimus veel viimasel 30 sekil!!!
                        irw.....seda tahtsin ka mina kirjutada...aga sa said ette....

samas kui järele mõelda,siis ega Roosna-Alliku vv poleks vist elu sees arvand,et selliselt kohalt löök tuleb.... Priidik pani lihtsalt sisekylje löögile vastu ja...vupsti
                        2002 FC EBS Team
                        2003 FC Nimeta
                        2004 FC Nimeta
                        2005 FC Nimeta
                        2006 Tallinn United FC
                        2007 Tallinn United FC

Kommentaar

eemmm ühelilusal kevadpäeval mängisime klassikaaslastega ilus Šnelli tiigi äärsel asuval staadionil ja ühel seltsimehel õnnestus lüüa penalt küljeauti :P....nii raske kui seda ka uskuda poleks mina see ei olnud
                          fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees

ise jalgpalli ei m2ngi, aga aastaid (varsti juba aastakymneid tagasi ) kergej6ustikutrennis seal tyhermaal, kus siis oli Lastestaadion trenni l6pul palli tagudes,
                            6nnestus 1 vennal, kes tahtis niiv2ga ise autor olla, niigi v2ravasse veerev pall s6na otseses m6ttes v2ravajoonelt yle t6sta
                            Heh-heh. Paarilt meetrilt ülelöömised on ikka alati head killud.
                            \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

meil oli lagedil mängides kaks head tünga kui mees mängis rahulikult kaitsetest mõõda ning enne väravavahini jõudmist söötis kõrvale et teine ründaja tühja väravasse palli lööks aga juhtus oopis see et mees lõi poole meetri pealt latti
                              ja teine olukord kui väravavaht akkas palli käest lõõma ja üx ründaja keeras perse ette ning pall lendas vastu tagumikku ja sealt põrkas väravasse
                              karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Nii
                                minul juhtus siuke ästipahalugu, et trennis ründame ja miski värava all juba ja puha ning pall sõbra käes kes läheneb ühest servast ma teises servas ja väravavaht tuleb tal vastu ning ta annab mööda maad mul söödu nii et suur ja lai tühi värav ees.Mina väravast nii umbes 1,5 meetrit ja vupsti virutan palli üle värava. Oioioi kui hästi mõjub enesekindlusele pooleteiselt meetrilt tühjast väravast üle löömine.
                                Ja teine õnnetu lugu oli selline kui mängisin sõpradega miskite suuremate tüüpide vastu(16-18) ise tol ajal olin 14 kui on nurgalöök ja tuleb pealelöök mille väravavaht tõrjub. Ent pall põrkab tema ette kus seisin mina näoga värava poole ja mõtlesin et peksan nüüd kääriga palli minema aint vastased olid külje all ning ruumi vähe ja siis üritasin aga õnnestus hoopis lüüa väravasse kusjuures väravavahi näppude vahelt.
                                Kuna ma tavaliselt mängisin keskväljal või kaitses ning lõin suhteliselt harva väravaid siis väravavahi sõnad olid sellised: Kuule Sull, me teame küll kui väga sa väravat lüüa tahad aga tead see oli vale värav.

Kommentaar

Working...
                                X