Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TOP 3 klubid, mis sümpatiseerivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas midfielder Vaata postitust

Nii Eindhoven kui Porto on enam-vähem sama suurusjärguga linnad kui silmas pidada elanikkonna arvu- 213 ja 220 tuhat ja mõlemad on ka kaks väiksemast linnast pärit klubi, kes kunagi Euroopa ihaldatuima klubivuti trofee pea kohale tõstnud.

Kui juurde liita ümbruskonna Metropolitan Area, siis muidugi elanikkond on kordades suurem, kuid kitsalt linna administratiivpiire silmas pidades on just eelpool toodud arvud ametlikud.
    See läheb küll OT-sse, kuid minu arust võiks siis antud juhul Tallinna rahvaarvust ka maha arvata Lasnamäe, Mustamäe, kindlasti Õismäe ja Nõmme ja antud juhul saaksime ka umbes 100000-se linna.
    Kui Portos oled käinud, siis saad aru mida silmas pean. Porto on nagu Pärnu- üks pool jõge on Porto, teispool Vila Nova da Gaia, kuigi tegelt võiks vabalt need meie mõistes kokku liita. Ja siis Maia ja Matosinhos on nagu Tallinnale Nõmme ja Õismäe.
    Ja noh Lissabon ja sama suur kui Tallinn...
    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

1. AC Milan. Alates 1995. aastast olnud lemmik.

2. Tottenham. Kusagil 90-ndate keskel jäi meelde mingi Soome kanali pealt mänge jälgides.

3. Borussia Dortmund. 1997. aasta Meistrite Liiga finaal ning sakslaste magus võit Del Piero & co vastu.

Kommentaar

Et te ei arvaks, et analoogset teemat pole siin varem olnd. Läks muidugi läbuks ära lõpuks.
        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

1. Liverpool - Lihtsalt parimad. Neil on parimad fännid, " You will never walk alone " ja neil on Torres & Gerrard.

2. Barcelona - Vaimustav söödumäng + sellest hooajast seal ka David Villa (lemmikuselt 2. mängija). Kuid süda kaldub rohkem Liverpooli poole

3. FC Kuressaare - Kodulinna meeskonda peab toetama! Kes ei toeta on reetur!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
            See läheb küll OT-sse, kuid minu arust võiks siis antud juhul Tallinna rahvaarvust ka maha arvata Lasnamäe, Mustamäe, kindlasti Õismäe ja Nõmme ja antud juhul saaksime ka umbes 100000-se linna.
            Kui Portos oled käinud, siis saad aru mida silmas pean. Porto on nagu Pärnu- üks pool jõge on Porto, teispool Vila Nova da Gaia, kuigi tegelt võiks vabalt need meie mõistes kokku liita. Ja siis Maia ja Matosinhos on nagu Tallinnale Nõmme ja Õismäe.
            Ja noh Lissabon ja sama suur kui Tallinn...
            Minu andmed pärinevad nii portugalikeelsest wikist kui ka erinevatest turismikataloogidest, kus elanike arv varieerub 220-240 000 vahel. Esmasena mainitud olen enim kohanud. Sellest tulenevalt ka lisasin selle oma eelnevasse posti. Olen täiesti teadlik nö Great Porto-st, mille rahvaarv on vist ca 1,5 miljonit. Umbes sama jutt ka Eindhoveni kohta, kus valdav info, mis netis kättesaadav annab samuti just selle elanike arvu, mida mainisin kuigi ümbritsev piirkond on, mida ka BrabantStadiks kutsutakse elab kordades rohkem inimesi.

Väga hea, et kohalikuna informeerisid detailidest. Samas too võrdlus Pärnuga pole päris kohane, on ju tegu ühe linnaga sõltumata poolitavast jõest.

Ma ei saanud sellest viimasest lausest aru- Lissabon sama suur kui Tallinn. Pead silmas neid wikist lähtuvaid andmeid nagu oleks seal üle 500 tuhande elaniku nö administratiivses Lisaabonis? Linnastu peaks ju moodustama oluliselt suurema metropoli, kus ligi 3 miljonit elanikku.
            Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
              Et te ei arvaks, et analoogset teemat pole siin varem olnd. Läks muidugi läbuks ära lõpuks.
              Minugipoolest võib need teemad selle sektsiooni moderaator või keegi administ liita ehkki vanemas versioonis on kirjas 5 lemmikpunti minu pakutud 3 asemel. Aga no mõte jääb samaks, kes soovib võib kasvõi 11 lemmikut välja tuua.

Kommentaar

midfielder, miks sa Porto puhul eeslinnakuid arvestad kuid Lissaboni puhul mitte? Või sain ma millestki väga valesti aru?
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                  midfielder, miks sa Porto puhul eeslinnakuid arvestad kuid Lissaboni puhul mitte? Või sain ma millestki väga valesti aru?
                  Pigem vastupidi. Porto puhul ma neid silmas ei pidanud, Lissaboni puhul lisasin juurde. Too multimiljoniline fraas on arvesse võetud koos Greater Lissaboniga. Ses suhtes natuke eksisin just pealinna administratiivsete piiride suhtes. Samas rohkem kui kaks korda suurem on Lissabon isegi siis kui seda nö urban area-t mõlema linna puhul arvesse ei võta.

Kommentaar

Ei oskagi kolme kindlat välja tuua, kuid võin kindlalt öelda,et esimene on Chelsea.
                    Panen parem eelistused suurtematest vutimaadest:
                    Inglismaalt - Chelsea, ManCity
                    Hispaaniast - Atletico Madrid, Real Madrid
                    Prantsusmaalt - Marseille
                    Itaalia - Inter

Eestist Fc Flora

Kommentaar

Algselt postitas midfielder Vaata postitust
                      Minu andmed pärinevad nii portugalikeelsest wikist kui ka erinevatest turismikataloogidest, kus elanike arv varieerub 220-240 000 vahel. Esmasena mainitud olen enim kohanud. Sellest tulenevalt ka lisasin selle oma eelnevasse posti. Olen täiesti teadlik nö Great Porto-st, mille rahvaarv on vist ca 1,5 miljonit. Umbes sama jutt ka Eindhoveni kohta, kus valdav info, mis netis kättesaadav annab samuti just selle elanike arvu, mida mainisin kuigi ümbritsev piirkond on, mida ka BrabantStadiks kutsutakse elab kordades rohkem inimesi.

Väga hea, et kohalikuna informeerisid detailidest. Samas too võrdlus Pärnuga pole päris kohane, on ju tegu ühe linnaga sõltumata poolitavast jõest.

Ma ei saanud sellest viimasest lausest aru- Lissabon sama suur kui Tallinn. Pead silmas neid wikist lähtuvaid andmeid nagu oleks seal üle 500 tuhande elaniku nö administratiivses Lisaabonis? Linnastu peaks ju moodustama oluliselt suurema metropoli, kus ligi 3 miljonit elanikku.
                      ametlik statistika on jah selline, aga minu meelest on see rohkem, kuidas nüüd võtta kas siis Eesti statistika või siis Portugali statistika, eripära. kes elavad Portos või siis on seal käinud, siis ausalt öeldes nagu ei tunne seda erinevust Vila Nova de Gaia ja Porto vahel. metroo ja muu transport sõidab üle jõe ja täiesti sama situatsioon kui Pärnus. ainult et Pärnus on mõlemad jõe pooled ühe linnana administreeritud. mul näiteks paar tuttavat kes elavad just Vila Nova de Gaias ja ikka räägivad nad et nad elavad Portos jne.
                      Lissabon sama suur kui Tallinn- pidasin silmas jah neid ametlikke andmeid. minusuguse jaoks suht absurdsed.
                      samas tegelt see administratiivne statistika ju ei peaks arvesse minema. pean silmas et kui väike linn on näiteks Porto, Lissabon või näiteks Eindhoven jalgpalli jaoks. infrastruktuurid ju ehitatakse üldjuhul ikkagi arvestades kogu nn. linnastut.
                      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                        samas tegelt see administratiivne statistika ju ei peaks arvesse minema. pean silmas et kui väike linn on näiteks Porto, Lissabon või näiteks Eindhoven jalgpalli jaoks. infrastruktuurid ju ehitatakse üldjuhul ikkagi arvestades kogu nn. linnastut.

Sedand küll. Kuigi 80-date teises pooles olid ilmselt need linnastud siiski halvema infrastruktuuriga ühendatud kui kaasajal. See nö metropolitan area arendamine ühe suurema tõmbekeskuse ümber on natuke uuem mood ja toona kui nii Porto kui PSV 1987 ja 1988 vastavalt Euroopa parimateks klubideks krooniti, olid need tõenäoliselt need metropolitan või nö greater area-d mõnevõrra väiksema inimtihedusega.

Kommentaar

Algselt postitas Mataza Vaata postitust
                          Ei oskagi kolme kindlat välja tuua, kuid võin kindlalt öelda,et esimene on Chelsea.
                          Panen parem eelistused suurtematest vutimaadest:
                          Inglismaalt - Chelsea, ManCity
                          Hispaaniast - Atletico Madrid, Real Madrid
                          Prantsusmaalt - Marseille
                          Itaalia - Inter

Eestist Fc Flora
                          ajupuue
                          “I am Zlatan. Who the hell are you?”

Kommentaar

Ei ole varem oma südant ja ajalugu puistanud, et siis nüüd on võimalik seda teha.
                            Ilmselt ei ole küll originaalne aga
                            1 on Real Madrid - ilmselt põhjuseid on mitu, alustades sellega , et põhivärvid meeldivad, särgisponsorid on meeltmööda, ajalugu peidab endas igasugu põnevaid mängumehi,saavutused räägivad enda eest,mängivad atraktiivset vutti, nüüdseks on marketingi väärtus suurem kui mistahes klubil maailmas ja oluine fakt kinldasti et fännan nii aastast 93 - 94, ehk siis veits juba fännatud. Ehk siis piiratud infoga aegadel tänu suuresti eurogoalsi saatele eurospordist.Staarmängijad minu jaoks olid ja on siiani Redondo ja Hierro, san Iker on ka lähedal.
                            2 AC Milan nii aasta kaks varem (siis 90 algus)algas ikka sellest, et van Basten sebis ringi ja ma lõpuks viisin tema ja klubi kokku, aga lõplikult salvestus klubi minu folkloori tänu 94 ML finaalilie. Eks ole seal klubiski käinud igasugu huvitavaid mehi läbi aga vajalik edu euroväljakutel jäi tagasihoidlikuks. Naljakas mõtlesin tolla, kuidas saab klubi kel on Baggio , Weah, Davids ja nii edasi failida Rosenborgi suguste klubide vastu. Aga tagantjärgi uuritud tarkus paljastab,mis mehed tollal Rosenborgis mängisid .See aastatuhat on midagi muud juba .
                            Tunnistan, et üleprahi mees,kelle pärast mulle on Milani meeldinud jälgida on Pippo, ka Sheva oli ok aga Pippo on minuarust ehtne kiskja, parem kui mis tahes Rauli ja Ruudi (mitte oluline paralleel on see, et põnni absoluutne lemmik on Jääaeg 3) hübriid, kahju et vend vanaks jääb.
                            3 klubi ka nagu selgelt pole, et on kuidagi nii kujunenud, et iga liiga kohta on mõni lemmik ,keda rohkem jälgin - Marseille, Benfica, Newcastle, Bremen jne, lihtsalt huvitav on jälgida nende käekäiku ja kui see teeb mind gloryhunteriks siis las ma olen.

Eesti omadest siis ilmselt see tuleviku punt kuhu pätsi kunagi mängima panen.
                            Felix: Oh, bollocks!
                            Elmo: Dog's bollocks?
                            Felix: No, just plain fucking bollocks!
                            Elmo: No dog involved?

Kommentaar

Algselt postitas alehis Vaata postitust
                              ajupuue
                              No kui mulle meeldivad need klubid mis sulle ei meeldi, siis olen ilmselt küll ajupuue jah

Kommentaar

FC Flora
                                Real Madrid
                                Liverpool
                                FC Flora

Kommentaar

Working...
                                X