Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

TOP 3 klubid, mis sümpatiseerivad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

FC Barcelona
    FC Flora
    JK Suema/ Cargobus
    Barcelona.

Kommentaar

1. ManU - Olid osalised esimeses meistrite liiga mängus, mida näha õnnestus.
      Kellegi teise andunud pooldaja ma pole aga vägagi sümpaatsed on ka: Tottenham, Lyon, HSV, Aston Villa, Stoke, Fulham ja Flora.

Kommentaar

1. Manu - Mängivad ilusat ründavat jalgpalli, mitte nagu Barca kes tugevamate vastu lööb värava ära ja siis hakkab palli kõigutama.

2. Atletico Madrid - Pole kaua selle klubi fänn olnud aga kuna Forlan seal siis ka nende fänn .

3. Bayern - Viimane hooaeg jäi mulle väga silma, eriti Robben.

Kommentaar

1. Arsenal - lihtsalt ammusest ajast nii
          2. Lyon - Gourcuffi üleminek muutis selle koosseisu vägagi sümpaatseks
          3. Tottenham - Väga erandlik, et Arsenal ja Tottenham ühes sümpaatia nimekirjas on, aga ikkagi, roster on väga sümpaatne minu silmis ( Hispaanias tuli üks Tottenhami fänn ligi ja ütles, et pm peaks ta mulle molli andma, et Arsenali särki kannan, aga kuna me olime enne koos jalkat mänginud, siis ta jättis mu ellu... )

Kommentaar

Miks siis St. Etinne`i avatar?

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
              Miks siis St. Etinne`i avatar?
              Sest igasugustes FIFA Managerides ja Pro Evodes teen ST. Etienne'iga karjääri Nõrgematega põnevam

Kuna ma prantsuse liigat väga sügavalt ei jälgi, siis ma ei teadnud, et nende kahe meeskonna rivaliteet nii tugev on, kuigi teadsin, et see olemas on..

Kommentaar

1. Borussia Dortmund

2. Newcastle
                3. Everton
                4. Hearts

Kommentaar

Juventus- Champions League finaal 1995/1996. Sellest ajast peale lemmikklubi.
                  Lokomotiv Moskva- Juhtus nii, et isa oli vedurijuht ning toetas just Lokomotivi, noh ja mina sattusin tema jälgedesse.
                  Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Chelsea on ja jääb esimeseks.

Lisaks muidugi Paide Linnameeskond mis on kodulinna meeskond ja veel varasem Juventus ADP hiilgeaegadest.
                    PES.PLANET

Kommentaar

Liverpool - Meeldis tol ajal Owen'i mängustiil ning hakkasin klubile pöialt hoidma.

Tammeka - Eelkõige seepärast, et Tartust.

Leeds United - Kunagi mängisin FM 2005, tollest ajast olen tegemistega kursis hoidnud ennast.
                      Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                      Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

1.Real Madrid
                        2. Manchester United
                        3.Paris Saint- Germain

Toon koondised ka.

1.Portugal
                        2.Prantsusmaa(olenemata hetkeseisust olen nende pooldaja)
                        3.Slovakkia.

(Eestit ei hakanud eraldi välja tooma, see on loomulikult kohal number1.)

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                          1.Real Madrid
                          2. Manchester United
                          3.Paris Saint German

Toon koondised ka.

1.Portugal
                          2.Prantsusmaa(olenemata hetkeseisust olen nende pooldaja)
                          3.Slovakkia.

(Eestit ei hakanud eraldi välja tooma, see on loomulikult kohal number1.)
                          Oma lemmikuselt kolmanda klubi võiks ikka õieti kirjutada.

Kommentaar

Algselt postitas Nugisemees Vaata postitust
                            Oma lemmikuselt kolmanda klubi võiks ikka õieti kirjutada.
                            Sul tõesti pole muud teha, kui teiste postitustest väikseid vigu otsida. Su enda postitustes on neid ka leidunud.

Kommentaar

Aga vaheta oma faking logo ära madriidi oma vastu.
                              You need people who score goals, that's how you win games.

Kommentaar

Algselt postitas Black Magic Vaata postitust
                                Sul tõesti pole muud teha, kui teiste postitustest väikseid vigu otsida. Su enda postitustes on neid ka leidunud.
                                Njah, kutsuda prantsuse klubi pühaks sakslaseks pole just väike viga...

Kommentaar

Working...
                                X