Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
1. ManU - Olid osalised esimeses meistrite liiga mängus, mida näha õnnestus.
Kellegi teise andunud pooldaja ma pole aga vägagi sümpaatsed on ka: Tottenham, Lyon, HSV, Aston Villa, Stoke, Fulham ja Flora.
1. Arsenal - lihtsalt ammusest ajast nii
2. Lyon - Gourcuffi üleminek muutis selle koosseisu vägagi sümpaatseks
3. Tottenham - Väga erandlik, et Arsenal ja Tottenham ühes sümpaatia nimekirjas on, aga ikkagi, roster on väga sümpaatne minu silmis ( Hispaanias tuli üks Tottenhami fänn ligi ja ütles, et pm peaks ta mulle molli andma, et Arsenali särki kannan, aga kuna me olime enne koos jalkat mänginud, siis ta jättis mu ellu... )
Sest igasugustes FIFA Managerides ja Pro Evodes teen ST. Etienne'iga karjääri Nõrgematega põnevam
Kuna ma prantsuse liigat väga sügavalt ei jälgi, siis ma ei teadnud, et nende kahe meeskonna rivaliteet nii tugev on, kuigi teadsin, et see olemas on..
Juventus- Champions League finaal 1995/1996. Sellest ajast peale lemmikklubi.
Lokomotiv Moskva- Juhtus nii, et isa oli vedurijuht ning toetas just Lokomotivi, noh ja mina sattusin tema jälgedesse.
Kommentaar