Algselt postitas silverman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper hooaja vahetus 2013
Collapse
X
-
Vigadest õpitakse, teist korda sama reha otsa ei astuta.Algselt postitas SDK Vaata postitustneed korrad on alati lahedad, kui Sillul õigus ei ole.
Aga sina ka nüüd reegleid lugema...Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Mul on hea meel tõdeda, et olen ise esimene näide selle kohta, miks uus loosimissüsteem veidi etem on. Eelmisel hooajal üritasin kõigest jõust PO pääseda. Viimastel nädalatel paistis, et vist jääb veidi puudu, aga ma ei hakanud end meelega tabelis allapoole vajutama vaid panin täiega lõpuni. Tulemuseks 12 koht. Vanasti tähendanuks see ka draftis keskel valimist nüüd aga naeratas fortuuna sedapidi. Samas aga on rohkemate pallidega Tellis ja Rashaun ikkagi minust eespool. Kõige rohkem vast ei vedanud uue süsteemi järgi Räämal, kes valinuks 4ndana aga nüüd veidi tagapool.
Kommentaar
-
Aitäh selgituse eest! Minu siirad vabandused commishile.Algselt postitas hassan74 Vaata postitustMul on hea meel tõdeda, et olen ise esimene näide selle kohta, miks uus loosimissüsteem veidi etem on. Eelmisel hooajal üritasin kõigest jõust PO pääseda. Viimastel nädalatel paistis, et vist jääb veidi puudu, aga ma ei hakanud end meelega tabelis allapoole vajutama vaid panin täiega lõpuni. Tulemuseks 12 koht. Vanasti tähendanuks see ka draftis keskel valimist nüüd aga naeratas fortuuna sedapidi. Samas aga on rohkemate pallidega Tellis ja Rashaun ikkagi minust eespool. Kõige rohkem vast ei vedanud uue süsteemi järgi Räämal, kes valinuks 4ndana aga nüüd veidi tagapool.
Keegi võiks vanad mittekehtivad reeglid maha võtta / uutega asendada.
Alati on meeldiv SDK sarnasele kamraadile hea tuju tekitada. Loodetavasti seekord ikka päris pikaks ajaks.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Mis puudutab kodukat, siis see enam ei eksisteeri/uuene. Kure, kes seda haldas on loobunud ning keegi sellega ei tegele. Seega jääme edaspidigi foorumipõhisteks. Olen kõigile uued reeglid saatnud ning kui kellelgi need kadunud, siis saadan uuesti. Reeglid on liiga pikad, et neid siia postitada.Algselt postitas silverman Vaata postitustAitäh selgituse eest! Minu siirad vabandused commishile.
Keegi võiks vanad mittekehtivad reeglid maha võtta / uutega asendada.
Alati on meeldiv SDK sarnasele kamraadile hea tuju tekitada. Loodetavasti seekord ikka päris pikaks ajaks.
Kommentaar
-
Kui palju need reeglid siis muutusid.Ma arvasin, et ma valin ikka teisena?Algselt postitas hassan74 Vaata postitustMul on hea meel tõdeda, et olen ise esimene näide selle kohta, miks uus loosimissüsteem veidi etem on. Eelmisel hooajal üritasin kõigest jõust PO pääseda. Viimastel nädalatel paistis, et vist jääb veidi puudu, aga ma ei hakanud end meelega tabelis allapoole vajutama vaid panin täiega lõpuni. Tulemuseks 12 koht. Vanasti tähendanuks see ka draftis keskel valimist nüüd aga naeratas fortuuna sedapidi. Samas aga on rohkemate pallidega Tellis ja Rashaun ikkagi minust eespool. Kõige rohkem vast ei vedanud uue süsteemi järgi Räämal, kes valinuks 4ndana aga nüüd veidi tagapool.
Kommentaar
-
Kas see on nali või on meil liigas esimese klassi poisid?Algselt postitas jutajass Vaata postitustKui palju need reeglid siis muutusid.
Kui veidi oma mälus sobrate, siis mäletate, et saatsin kõigile muutusettepanekud ning te kõik vastasite nendele. Seejärel saatsin uuenenud reeglid teile kõigile tagasi.
Draftijärjekord on kirjas üllatus-üllatus siin samal lehel ja veidikene ülalpool. Lugemisoskust appi võttes võid hõlpsalt tuvastada mitmendana valid. Mõni omab tänu trade´le veel teistegi valikuid

Ja kui tõesti reeglid ununenud või kadunud, siis saatke mulle mail ja panen nad teele.
Kommentaar
-
ValidkiAlgselt postitas jutajass Vaata postitustKui palju need reeglid siis muutusid.Ma arvasin, et ma valin ikka teisena?
(kuigi siin ei tasu enam milleski päris 100% kindel olla)
Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Rääma vihjab siin sellele, et ta omab Tellise 1. roundi picki aga nimekirjas veel Tellis. Jne.Algselt postitas jutajass Vaata postitustKui palju need reeglid siis muutusid.Ma arvasin, et ma valin ikka teisena?
Kommentaar
-
Jah ma pole veel juba tradetud valikuid muutnud ja ka need, kel 15 meest alles omavad veel nime nimekirjas. Põhjus järgmine - augustis saab oma valikutega veel tehinguid sõlmida ning septembri algul on mul lihtsam teha vastavalt algsele nimekirjale juba täpne ajagraafik.Algselt postitas SDK Vaata postitustRääma vihjab siin sellele, et ta omab Tellise 1. roundi picki aga nimekirjas veel Tellis. Jne.
Kommentaar
-
Veel paar päeva ning taas on aeg hakata keeperile mõtlema. Panen siia ka lõigu reeglitest, et meelde tuletada mis toimub.
Hooajavälised traded:
Hakkavad toimuma 1. augustist 31. augustini (kaasa arvatud) soccernet foorumis. Trade toimumiseks on vaja postitada samasisuline sõnum kummagi osapoole poolt. 5 päeva jooksul on kõigil GM'il võimalik antud tradede kohta meelt avaldada (vähemalt 7 mittenõusolekut tagab tradele keelu). Draftivalikuid on võimalik tradeda olemasolevast hetkest 2 järgmise drafti ulatuses, kaugemaid enam mitte. Hooajaväliste tradede tegemise ajal ei saa mängijaid FA'st võtta, samuti ei saa mängijatest loobuda ning arvestada tuleb sellega, et tiimi suurus ei tohi ületada 15 mängijat.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar