Algselt postitas hassan74
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Triobet Keeper hooaja vahetus 2013
Collapse
X
-
MõistlikAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMõtlesin, et panen endale vabad mängijad kirja, aga seejuures tekkis üks probleem. Kas oleks võimalik kuidagi kokku leppida, et kui iniemsed teatavad enda allesjäetavad mängijad, siis need oleksid ikka täisnimedena? Et siis saaks mängijad ctrl+f-ga leida.
Kommentaar
-
Ei tea kas mees on ka oma nime vääriline. Ma nime pärast ei võtnud.Algselt postitas eika Vaata postitust[SIZE=2][FONT=verdana][COLOR=#000000]
Kopli Kurjad: 1.6 Олексій Лень
Kommentaar
-
ma ei võtnud sellepärast, et mul pold picki.Algselt postitas jutajass Vaata postitustEi tea kas mees on ka oma nime vääriline. Ma nime pärast ei võtnud.
Kommentaar
-
Ahjaa, kas ei oleks ehk tagumine aeg Facebooki teha Keeperi grupp? Kellel ei ole FB kontot, saavad kasvõi mingi liba teha või noh, hoiavad siis muudmoodi asju meeles omal. See grupp ei peaks ju võtma siit foorumist seda protsessi ära aga oleks nö paralleelselt olemas. Siis oleks nii mõnelgi vast hõlpsam oma picke jms meeles pidada ning info liiguks kiiremini. Kiire loendusena sain kokku vähemalt 16 manageri, kes FB-s aktiivsed.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar