Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantrax draft 2018/19

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mõnuagent 007
    replied
    Nagu mismõttes ma kolm vooru jutti selliselt kaotan, ah?

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Mis qrkoodi foorumi @? Las vahetab vähemalt Mitrovici ära

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Tahtsin Barkleyt võttra Sarri asemel, aga kuna Lutonil foorumit pole ja ei saa kuskilt lugeda kuidas Barkely mänginud on, ning Sarri kiidetakse taevani Spursi foorumites, siis jäin Sarri juurde. Eks näis kas oli õige otsus..Barkley oli kunagi Evertoni eest mängides ju päris täkk

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    Tänks ma küll proovisin seada paika ka positsioonide valimise järjekorra, aga ma ei tea kuidas see toimis .. tiimis meeste nimesid vaadates tundub, et vist enamvähem sain seaded korrektselt paika

Leave a comment:

• moya
    replied
    uncheckisin j6u1uv4n4l ja tsumasel autodraftis "fill active slots first" sest vastasel juhul kui nt poolkaitsjate/ründajate kohad algkoosseisus on täidetud, asub süsteem kaitsjaid/vv draftima hoolimata sellest, et autodrafti järjekorras on veel poolkaitsjaid/ründajaid neist eespool.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas plain Vaata postitust

Peaaegu oleks Haalandi saanud.
    Võta kdb

Leave a comment:

• plain
    replied
    Algselt postitas moya Vaata postitust
    Täpsustus: jätkame siiski 10-liikmelisena. Draftijärjekord genereeriti automaatselt järgmine: 1. Heavy Polysick, 2. Team plain, 3. Limerence, 4. Team LaRaBla, 5. FC Cariba Utd, 6. FC Ursus Arctos, 7. Tmac4Win, 8. Team Qrkood, 9. moya, 10. Tartu MadKorn.

Paar pisilisandust punktisüsteemile: nüüdsest teenivad lisaks väravavahtidele ka kaitsjad 0.25 punkti adressaadini jõudnud pikkade pallide eest (Long Ball - Accurate (LBA)). See tähendab siis reaalsuses paljudele kaitsjaile keskm peaaegu üks lisapunkt mängu kohta. (Eelmise hooaja parimad selles arvestuses: Joachim Andersen, TAA, Dunk, Schär, Guehi, VVD, Trippier, Ream, Kilman, Tarkowski...). Teiseks muudatuseks on 20 punkti (senise 10 p asemel) väravavahi poolt löödud värava eest peegeldamaks selle sündmuse harukordsust.
    Peaaegu oleks Haalandi saanud.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Äkki annab kiiresti korraldada midagi? IG-s livestriim.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Mul vist esmakordselt, kus ma otse-eetris olles draftida ei ürita

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas EgoTrip Vaata postitust
    Snake draft?
    Snake ikka jah.

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Snake draft?

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    Mind ka täna õhtul ei ole (vb jõuan 20:30-20:45 paiku aga pigem kahtlane), panin auto-drafti peale ja lisasin igast nimesid automaatsesse valikusse

Leave a comment:

• moya
    replied
    Täpsustus: jätkame siiski 10-liikmelisena. Draftijärjekord genereeriti automaatselt järgmine: 1. Heavy Polysick, 2. Team plain, 3. Limerence, 4. Team LaRaBla, 5. FC Cariba Utd, 6. FC Ursus Arctos, 7. Tmac4Win, 8. Team Qrkood, 9. moya, 10. Tartu MadKorn.

Paar pisilisandust punktisüsteemile: nüüdsest teenivad lisaks väravavahtidele ka kaitsjad 0.25 punkti adressaadini jõudnud pikkade pallide eest (Long Ball - Accurate (LBA)). See tähendab siis reaalsuses paljudele kaitsjaile keskm peaaegu üks lisapunkt mängu kohta. (Eelmise hooaja parimad selles arvestuses: Joachim Andersen, TAA, Dunk, Schär, Guehi, VVD, Trippier, Ream, Kilman, Tarkowski...). Teiseks muudatuseks on 20 punkti (senise 10 p asemel) väravavahi poolt löödud värava eest peegeldamaks selle sündmuse harukordsust.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Draft siis homme K, 13. sept kell 20.00. Hetkel on liigas 11 tiimi. Draftijärjekorra randomiseerin paar tundi enne drafti algust. Kui ka selleks ajaks jääb paaritu arv meeskondi, siis on igas voorus ühe meeskonna vastaseks vooru keskmine punktisumma.
    Ma tööl tol ajal, aga teen vähemalt mingi järjekorra valmis

Siiani vist iga hooaeg moya võitnud?

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Draft siis homme K, 13. sept kell 20.00. Hetkel on liigas 11 tiimi. Draftijärjekorra randomiseerin paar tundi enne drafti algust. Kui ka selleks ajaks jääb paaritu arv meeskondi, siis on igas voorus ühe meeskonna vastaseks vooru keskmine punktisumma.
    Juhhei! Otsige äkki sõpru maa alt ja maa pealt. Ma selle ühe lisamängija leidsin näiteks töölt...

Leave a comment:

Working...
X