Algselt postitas j6u1uv4n4
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMaupay?
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustRashfordi vastu võin Iheanachot pakkuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustRashfordi vastu võin Iheanachot pakkuda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plain Vaata postitustKui keegi soovib Manchester Unitedi ründajat minu tiimist, võib teada anda.
Leave a comment:
-
Kui keegi soovib Manchester Unitedi ründajat minu tiimist, võib teada anda.
Leave a comment:
-
Päris hea manager olen. Lausa lust on vaadata seda punktisadu. Võta või Excel appi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAitäh, muudeti legaalseks, aga endiselt veidi arusaamatu, et kuidas selline error juhtuda sai ja mis ma tulevikus teistmoodi tegema peaks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas moya Vaata postitustMillegipärast jah sul jäi Leno koosseisu, kuigi olid ta igati reeglipäraselt Bachmanniga asendanud. Saatsin Fantraxi supporti arupärimise, loodetavasti saab tagantjärele su lineupi legaliseerida.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustJa miks see kuradi fakis mäng mul jälle mingi kõik väravavahid sisse jätab, kui ma Leno Bachmanni vastu vahetasin? Mingit errorit vahetust tehes ei andnud, aga nüüd on mingi kaks väravavahti jälle sees ja näitab, et illegal squad. Nagu dafuq?
Leave a comment:
-
Ja miks see kuradi fakis mäng mul jälle mingi kõik väravavahid sisse jätab, kui ma Leno Bachmanni vastu vahetasin? Mingit errorit vahetust tehes ei andnud, aga nüüd on mingi kaks väravavahti jälle sees ja näitab, et illegal squad. Nagu dafuq?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: