Draftijärjekord on loositud (see käis siis niimoodi, et muutsin selle randomist manuali ja tagasi randomiks)
1. FC Cariba Utd
2. PatrickBanaanholt
3. FC Ursus Arctos
4. Team Plain
5. Neymari Ema
6. Team Haron
7. WABI-SABI
8. moya
9. Team EgoTrip
10. Team Robbim
11. Heavy Polysick
12. Team LaRaBla
Palju õnne Cariba Utdile KdB puhul!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Jah, liiga on täis ja rõõm tõdeda, et seekord kogunes tõesti tervelt 12 osalejat.
Drafti algusajaks märkisin P, 11.okt kell 20.00 (kestab see u 1,5-2 tundi). (Kui väga vaja, annab ehk seda nihutada - autodraftijate arv võiks alla kahe jääda).
Draftijärjekorra avalik loosimine ('randomize draft order') toimub homme õhtul kell 19.20 Man City-Leicesteri mängu vaheajal. Selle tunnistajaks võib igaüks olla sel kellaajal Draft Roomis viibides. Kõik muudatused on tegelikult leitavad ka OTHER>System Logi alt, nii et igasugune komissaripoolne sahkerdamine on kohe näha.
Drafti eel peaks osalejatele tulema Fantraxi kaudu meeldetuletus meilile (soovitan üle vaadata TEAM>My Notification Settings) ja kindlasti saadan ka siin foorumis igaühele meeldetuletava sõnumi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas moya Vaata postitustProovi nüüd uuesti: https://www.fantrax.com/newui/fantas...trw&isSubmit=y
Leave a comment:
-
Ma ei tea, kas liiga haldaja näeb kui ma pole drafti alguseks kohal vms, aga juhul kui näeb ja ma ära unustan, siis palun helista 56455389
Leave a comment:
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustProovisin täna lõuna paiku liituda, aga ütles, et liiga on täis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas mängijate valimise järjekorra loosime? Või teeme nii, et ma võtan enda satsi ära ja siis teil kergem valida?
Leave a comment:
-
Kas mängijate valimise järjekorra loosime? Või teeme nii, et ma võtan enda satsi ära ja siis teil kergem valida?
Leave a comment:
-
Paistab, et 10 tiimi on olemas, tinglikult 12. Loodetavasti selgub peagi ka, kas Team Robbim ja Team KermpZ osalevad sel hooajal. Kui mitte, siis võin liiga võimalikele uutele liitujatele taasavada. 12 meeskonda oleks ka maksimum, sellest enama puhul jääks vabaagentide valik liiga kesiseks.
Leave a comment:
-
Aga kui jääda siiski tavadrafti juurde, siis kumb aeg sobiks paremini, kas L, 10. okt või P, 11. okt kell 20.00?
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustslow drafti oled muidu varem proovinud moya? tundub, et seal võib oma korra literally maha magada.
Leave a comment:
-
Kui on draft, siis ikka korraga ära teha. Pole mõtet kummi venitada.
Peale 5ndat oktoobrit, R, L või P kell 2000?
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMa eelistaksin isiklikult päevi, mis ei ole T või R, neil päevadel olen pigem õhtuti arvutist eemal.
slow drafti oled muidu varem proovinud moya? tundub, et seal võib oma korra literally maha magada.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: