Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Algselt postitas moya Vaata postitustEi leidu paremat ajaviidet kui teisipäeva õhtul Burnley-Sheff Utd 0:0 mängu vaadata
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMul on kaks Burnley venda mängus. Mõlemad veel keskvälja"maestrod". Huvitav.
Leave a comment:
-
Mul on kaks Burnley venda mängus. Mõlemad veel keskvälja"maestrod". Huvitav.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustkeegi ärri Kane ei taha?
Leave a comment:
-
Võimalik jah.. pole aegluubis kordust vaadanud, kuid minu nähtud videol tundus nagu palli suund muutus (kui Cresswell just Beckhami levelil vinti sinna peale ei keeranud), aga las olla. Tulemust vist ei muuda ja isegi kui muudaks, siis nii lihtsalt onjalgpalli võlud ja valud
Leave a comment:
-
Algselt postitas tsumase Vaata postitustHuvitav, et Cresswell kaitsja ebaõnnestunud löögist tulnud väravaga ikkagi söödu kirja sai
Leave a comment:
-
Huvitav, et Cresswell kaitsja ebaõnnestunud löögist tulnud väravaga ikkagi söödu kirja sai
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustMu neljast ründajast kolm on samal ajal vigastatud ning neljas on Timo Werner, kes lööb värava või saab 2p vms. Türa küll.
Leave a comment:
-
Mu neljast ründajast kolm on samal ajal vigastatud ning neljas on Timo Werner, kes lööb värava või saab 2p vms. Türa küll.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust7 mängijat said assisti ja 5 tegid skoori ja minu ainukene Liverpooli mängija on 1.5 punkti peal
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: