Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantrax draft 2018/19

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• LaRaBla
    replied
    Ma eelistaksin isiklikult päevi, mis ei ole T või R, neil päevadel olen pigem õhtuti arvutist eemal.

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    minu poolest sobivad mõlemad variandid tegin igaks juhuks mängijate nimekirja valmis, kuna reedel ma suure tõenäosusega osaleda ei saa (kuid minu pärast kindlasti ei pea tegemata jätma, olen oma nimekirja järgi automaatse valikuga väga nõus..tundub täielik võidu sats kellele isegi moya vastu ei saa)

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Või laseks üleminekuakna lukku minna ja teeks pärast 5. oktoobrit?
    Minul poleks selle vastu midagi, siis olekski kõik võrdsemal stardipositsioonil.

Sel juhul tuleb veel mingi koondiste mängude paus vist vahele (järgmine PL voor alles 17. okt), mis tegelikult annaks võimaluse slow draftida (igaks valikuks aega maksimaalselt nt 8 tundi).

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mingi jokkeri-laade lüke võiks jääda.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Või laseks üleminekuakna lukku minna ja teeks pärast 5. oktoobrit?

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    Kas seal sarnane süsteem eelmisele aastale, et saab drafti nimekirja ette teha ja siis toimub automaatne valimine?

Leave a comment:

• moya
    replied
    Daz Booob jõudis ette

Hetkeseisuga on siis huvi ilmutanud 8 inimest (5 eelmisest hooajast + 3 uut tulijat): moya, Daz Booob, j6u1uv4na, tsumase, Mõnuagent 007, EgoTrip, LaRaBla, zelee.

Ehk venitab isegi kümneni välja, kui Team Robbim/Team KermpZ/PatrickBanaanholt või keegi veel lisanduks.

Drafti toimumisajaks panin reede, 25. sept kell 20.00, kuid see pole kivisse raiutud.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    moya tegi liiga aktiivseks. Möödunud hooaja osalejatel on vaja lihtsalt osa võtta. Uutele liitumiseks aga: https://www.fantrax.com/newui/fantas...trw&isSubmit=y

e: hetkel on mängijate valimine sel reedel kell 20:00 - eks see ole selline tagumine aeg. Eks andke teada, kas sobib, mis sobib jne.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Mängleva kergusega tagant teine. Suck it, bitches!
    Fantrax on teine dimensioon kus Moya on premmi liider ja Daz Booobi ründes on Richarlison!

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Mängleva kergusega tagant teine. Suck it, bitches!

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    eelmise hooaja lõplik tabel ja viimase vooru tulemused

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    Võin osaleda, peale corona pausi enam eelmine hooaeg motti jalkasse süveneda ei leidnud aga muidu üldiselt hoidsin ikkagi meeskonnal pilku peal

Leave a comment:

• EgoTrip
    replied
    Kui toimub, on huvi.

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Kus mida millal miks ja kunas? Ilmselt jään viimaseks nagu igalpool aga võib ära proovida.

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Prooviks ka järgi

Leave a comment:

Working...
X