Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Ma eelistaksin isiklikult päevi, mis ei ole T või R, neil päevadel olen pigem õhtuti arvutist eemal.
-
minu poolest sobivad mõlemad variandidtegin igaks juhuks mängijate nimekirja valmis, kuna reedel ma suure tõenäosusega osaleda ei saa (kuid minu pärast kindlasti ei pea tegemata jätma, olen oma nimekirja järgi automaatse valikuga väga nõus..tundub täielik võidu sats kellele isegi moya vastu ei saa)
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVõi laseks üleminekuakna lukku minna ja teeks pärast 5. oktoobrit?
Sel juhul tuleb veel mingi koondiste mängude paus vist vahele (järgmine PL voor alles 17. okt), mis tegelikult annaks võimaluse slow draftida (igaks valikuks aega maksimaalselt nt 8 tundi).
Leave a comment:
-
Või laseks üleminekuakna lukku minna ja teeks pärast 5. oktoobrit?
Leave a comment:
-
Kas seal sarnane süsteem eelmisele aastale, et saab drafti nimekirja ette teha ja siis toimub automaatne valimine?
Leave a comment:
-
Daz Booob jõudis ette
Hetkeseisuga on siis huvi ilmutanud 8 inimest (5 eelmisest hooajast + 3 uut tulijat): moya, Daz Booob, j6u1uv4na, tsumase, Mõnuagent 007, EgoTrip, LaRaBla, zelee.
Ehk venitab isegi kümneni välja, kui Team Robbim/Team KermpZ/PatrickBanaanholt või keegi veel lisanduks.
Drafti toimumisajaks panin reede, 25. sept kell 20.00, kuid see pole kivisse raiutud.
Leave a comment:
-
moya tegi liiga aktiivseks. Möödunud hooaja osalejatel on vaja lihtsalt osa võtta. Uutele liitumiseks aga: https://www.fantrax.com/newui/fantas...trw&isSubmit=y
e: hetkel on mängijate valimine sel reedel kell 20:00 - eks see ole selline tagumine aeg. Eks andke teada, kas sobib, mis sobib jne.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMängleva kergusega tagant teine. Suck it, bitches!
Leave a comment:
-
Võin osaleda, peale corona pausi enam eelmine hooaeg motti jalkasse süveneda ei leidnud aga muidu üldiselt hoidsin ikkagi meeskonnal pilku peal
Leave a comment:
-
Kus mida millal miks ja kunas? Ilmselt jään viimaseks nagu igalpool aga võib ära proovida.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: