Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
Palju olemas on ja palju vaja oleks?
Leave a comment:
-
Algselt postitas moya Vaata postitustKuna huvilisi endiselt napib, siis tundub, et see hooaeg jääb ära. Aga loodetavasti õnnestub liiga millalgi taas ellu äratada.
Leave a comment:
-
Kuna huvilisi endiselt napib, siis tundub, et see hooaeg jääb ära. Aga loodetavasti õnnestub liiga millalgi taas ellu äratada.
Leave a comment:
-
Mu arust on senine süsteem ka hea. Eks probleem on selles, et mitu osalejat kaovad hooaja peale ära ja üleüldse, kuid, noh, minu jaoks on see koguaeg olnud enda vaatamiselamuse parendaja, noh, et võtan ühe ManU mehe ka, et oleks midagi nende mängus vaadata. Mõned võtavad tõsisemalt ja las nad siis saavad üldvõidu. Korra hooaja jooksul panen ikka LaRaBlale või Moyale ära!
Leave a comment:
-
Minu poolest võib vahetusi vähendada (või üldse ära kaotada) küll. Sisseostu ma kunagi pakkusin välja, kuid see ei võtnud vedu.
Paistab, et hetkel võib arvestada viie osalejaga. Loodetavasti lisandub paari nädalaga veel vähemalt kolm huvilist ja saame pärast üleminekuakna sulgumist drafti läbi viia.
Leave a comment:
-
teeme 15 € buy-in, ja nii, et vahetused on capped? Siis moya eelised kadunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
Viie aasta järel esimene non-moya võitja! Kuidas sellega hakkama said?
Leave a comment:
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSee aasta ka?
Leave a comment:
-
Kui min 8 inimest huvi üles näitab, siis võib ju jätkata, vastasel korral pole eriti mõtet...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: