Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2022

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

Tõmmates seda faili, pean ma selle kopeerima vastavasse kohta. Mida ma pean veel tegema, et näha Eesti liigat valikus?
    Tegelt sain.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Aga igatahes, mis time siis Eesti liigast valitakse? Mingi hetk peaks oma elu teise online ka orgunnima
      Instagram

Twitter

Kommentaar

Aga igatahes, mis time siis Eesti liigast valitakse? Mingi hetk peaks oma elu teise online ka orgunnima
        Läti liiga tegi suht palju tööd selle nimel, Eesti liiga on ränkingutes suht madal ka veel vist ei taheta tähelepanu pöörata, koheldakse pigem nagu mingit Gibraltar liigat. Aga räägi mis klubi siis hakkad juhendama ka

Kommentaar

Algselt postitas Reina Vaata postitust

Läti liiga tegi suht palju tööd selle nimel, Eesti liiga on ränkingutes suht madal ka veel vist ei taheta tähelepanu pöörata, koheldakse pigem nagu mingit Gibraltar liigat. Aga räägi mis klubi siis hakkad juhendama ka
          Ma mõtlesin alguses kuhugi EsiliigaB-sse laskuda, aga reaalselt kaalutledes sain aru, et ma olen liiga halb selles ning pole liiga palju aega ka ilmselt. Võtsin Legioni. Pole veel eriti mängimist alustanud.
          Instagram

Twitter

Kommentaar

Ma mõtlesin alguses kuhugi EsiliigaB-sse laskuda, aga reaalselt kaalutledes sain aru, et ma olen liiga halb selles ning pole liiga palju aega ka ilmselt. Võtsin Legioni. Pole veel eriti mängimist alustanud.
            Päris hea, ma teen nn journeymani ehk alustasin eestis uue tegelasega kellel pole mingit kogemust, ei treenerina ega mängijana. Lätist 100 tundi all, praegu sain Elvasse, üllatusin tegelikult sest ma alustasin alles 2023 et vaadata mis liikumised toimuvad ja tundub et kandideerisin Kaimar Saagi vastu, aga sain koha. Trans langes alla nii et nende ja Kalevi vastu pean võitlema. Positiivne - Flora murdis uuesti konverentsi võites playoffis bate borisovi. Võitsid oma grupis ka kedagi väga tugevat kes hetkel meelde ei tule.

Kommentaar

Võrreldes versiooniga 2009 on muidugi sitaks uusi vidinaid minu jaoks. Alguses ei tea päris täpselt, mida veel skippida ja nii. Ja no pre-season on ka üks tüütu aeg.

Aga vaikselt hakkab toitma. 4 sõpakat veel ja võib hooajaga peale hakata. Muidugi ründaja Burundist Floras ja skaudi mure selle üle, et venekeelsel mängijal on probleeme kollektiivi sulandamisega keelebarjääri pärast Legionis on naljakas. Aga muidu, juhhei.
              Instagram

Twitter

Kommentaar

26ndas voorus avastan, et see Eesti liiga database on 27 vooruga
                EDIT: hoopis split tuli, top6 siis mängivad korra veel

Kommentaar

Algselt postitas käbi Vaata postitust
                  26ndas voorus avastan, et see Eesti liiga database on 27 vooruga
                  27nda järel tuleb split ikka.
                  Instagram

Twitter

Kommentaar

Võrreldes versiooniga 2009 on muidugi sitaks uusi vidinaid minu jaoks. Alguses ei tea päris täpselt, mida veel skippida ja nii. Ja no pre-season on ka üks tüütu aeg.

Aga vaikselt hakkab toitma. 4 sõpakat veel ja võib hooajaga peale hakata. Muidugi ründaja Burundist Floras ja skaudi mure selle üle, et venekeelsel mängijal on probleeme kollektiivi sulandamisega keelebarjääri pärast Legionis on naljakas. Aga muidu, juhhei.
                    Nagu varasemalt sai öeldud, siis võtsin mänguks Legioni. Veits sitt, et see mäng algab 2021. aasta veebruarist, kõik muu maailm justkui seisab, aga no Eesti liiga mängimise rõõm kaalub igasugu asjad üle.

Kulus miljon aastat, et kõikide featuritega tutvuda ja ega ma hullult limiteerivaid ülesandeid endale ei sea. Nauding ennekõike. Ja kuna minu jaoks on pre-season alati mängu kõige tähtsam hetk (taktikaliselt olen väga nõrk), siis üritasin mingilegi komplekteerimisele rõhku panna. Mul "mängin ainult noorte eestlastega" fantaasiat ei ole ja sai ühe argentiinlase keskpoolikusse ja keskkaitsa Venemaalt vabaagentidena soetatud. Kõik muud mängijad jäid samaks. Ääred on pigem nõrgemad, aga keskvertikaal on tasemele ja selle peal üritame ka ujuda see hooaeg.

Muidu on tore Belovi tööd üle võtta. Ju ta sai aru ka, et treenimine pole temale. Artjuhhov luges sõnad peale, et ma liiga palju ei kulutaks, logistika ärides ei ole parimad ajad tänavu.

Treenerite tiimis oli reaalselt 1 inimene. Abitreener Azat Ziyazov. Kiirelt tuli mingeid suvavendi palgata. Lisaks oli Joel Lindpere nõus oma elutööd maha jätma ja Legioniga liituma. Pädevaid skauditiimi juhte on alati tarvis! Füsiod ja muud saadud pidi vaikselt ka mängu lihvima. 4-2-3-1 kõlas väga hästi. Bakic ja Šapovalov hakkavad mänguaega jagama. Viimasega pidi ka lepingu ümber kirjutama. Kahjuks tahtis ta väljaostuklauslit. Nojah, keegi teda siis 80k eest ostab lõpuks. Meie jaoks suur raha.

Ausalt öedes sõprusmängud kotikute vastu toimisid hästi, samas Levadia vastu ei näidanud me midagi. Tundus hirmus.

Esimene mäng oli Paide vastu ja Nesterov ja Šlein suutsid end juba pre-seasonil vigastada. Nesterov on üks väheseid pädevaid parem-ääri ka tiimis. Paidega mäng ei olnud TV-mäng. Tervelt 500 eurot jäi ETV-lt saamata. Aga hea ongi, et keegi seda eriti ei näinud. Kuna Levadia mäng ettevalmistusperioodil tegi valvsaks, otsustasin vähe kaitsvamalt peale minna. See toitis. Paidel oli ainult 1 võimalus, Londak tassis. Meil oli ka ainult 1 võimalus, aga Bakis lõi selle ära. Twitteris fännid kirjutasid, et värvikuivamist on ka põnevam vaadata. Mina arvan, et märtsikuisel Kadrioru staadionil (juhhei reaalsus) on 3 punkti parem kätte saada. Mängu lõpus ma vist olin juba liialt ettevaatlik, sest pole päris kindel, et kõik nupud mõjuvad samamoodi nagu FM2009-s. Parem karta kui kahetseda - D. Kalašnikov.

1. voor Legion 1-0 Paide

Seiklused jätkuvad.
                    Instagram

Twitter

Kommentaar

Mulle meeldib su kokkuvõte, täitsa nagu need blogid SI foorumis. Eestis seda raha teha on raske jah, avastasin aga et kui jala saab kasvõi ikka konverentsiliiga eelvoorudesse siis katab hooaja kulud ära, mängisin ventspilsiga (mängus on nad veel sees kuigi päriselus lõpetasid jamade tõttu) siis enne uut eesti karjääri. Riia klubide vastu oli peaaegu võimatu aga õnnelik karikavõit viis mind euroopasse, jõudsin lausa play-offi aga pidin seal PAOKi paremust tunnistama. Eestis saab madin olema, tasemevahe on väga selge.

Väike tip, kui ei karda liiga palju reaalsust ohverdada, siis mängu poolt genereeritud taustajõud ja treenerid on üldjuhul liigatasemest üle, varsti hakatakse neid sulle soovitama ja siis vali aga.

Edit: need sõnad mängu ajal vahest aitavad, enam-vähem alati küll Demand More ja Fire Up (minu jaoks vähemalt). On neid ka kes ainult sõimavad ja leiavad edu selles, mingi võti sellele on.

Kommentaar

Kas keegi on aru saanud, mis taktika sel aastal toimib? Ma pole midagi peale alati katkise 4-1-2-3 gegenpressi endiselt adekvaatselt tööle saanud...

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust
                          Kas keegi on aru saanud, mis taktika sel aastal toimib? Ma pole midagi peale alati katkise 4-1-2-3 gegenpressi endiselt adekvaatselt tööle saanud...
                          Gegenpress ikka töötab? Mul endal kõik vigased pidevalt, aastate taguse tiki taka peale tagasi läinud, mängin 4-3-3e ja suht koht igal pool töötanud. Hea kaitsev poolik peab olema, nendel on suht suur rõhk see aasta. Aa ja nurgalöögid muidugi, see viimane patch neid ära küll ei parandanud.

Kommentaar

Algselt postitas Reina Vaata postitust

Gegenpress ikka töötab? Mul endal kõik vigased pidevalt, aastate taguse tiki taka peale tagasi läinud, mängin 4-3-3e ja suht koht igal pool töötanud. Hea kaitsev poolik peab olema, nendel on suht suur rõhk see aasta. Aa ja nurgalöögid muidugi, see viimane patch neid ära küll ei parandanud.
                            Ma standarditega ei viitsi kunagi liialt jamada. Gegenpressiga metsikuid vigastusprobleeme küll tekkinud pole. Kahe ja poole hooaja peale üks jalaluumurd ning mõned neljanädalased vigastused. Samas probleemiks on, et inside forwardid on üldiselt juba 60. minutiks üsna surnud ja mängu lõppudes ei suuda eriti midagi.

Kusjuures kaitsev poolik on positsioon, kus ei Declan Rice ega Ugarte ei suuda mul vähemalt keskmise reitingu poolest hästi mängida.

Kommentaar

Algselt postitas LaRaBla Vaata postitust

Ma standarditega ei viitsi kunagi liialt jamada. Gegenpressiga metsikuid vigastusprobleeme küll tekkinud pole. Kahe ja poole hooaja peale üks jalaluumurd ning mõned neljanädalased vigastused. Samas probleemiks on, et inside forwardid on üldiselt juba 60. minutiks üsna surnud ja mängu lõppudes ei suuda eriti midagi.

Kusjuures kaitsev poolik on positsioon, kus ei Declan Rice ega Ugarte ei suuda mul vähemalt keskmise reitingu poolest hästi mängida.

Kornerid on väga lihtne koht kust väravaid saada, ma ütleks et sea korra üks strateegia ülesb ja siis võid unustada selle. Muidu mul küll juhtunud et AI paneb jupatsid väravavahi juurde jne. Tõin Seppiku Ventspilsi, lõi nurgalöökidest mingi 6 väravat vist hooajaga, teine kaitsja lõi paar veel juurde ja hopp.

Ma vist ise kasutan puhast Defensive Midfielderit, vahest Deep lying playmakerit Kui keegi kaitsva suunitlusega kõrgemal on. Tavaliselt saab ja annab kõige rohkem sööte aga peab mentaalselt hea olema, aga eks kõik oleneb ka kui hästi tal see ühenduvus keskväljaga on ja see team cohesion

Kommentaar

2. voor Kuressaare 0-2 Legion

Mängu eel lõppes Eestis üleminekuteaken. Keegi Juri Ilves Soccernetist küsis, kas toome veel kedagi juurde. Ma küsisin selle peale, keda ta mulle 10 000 € eest soovitaks. Rohkem mu käest midagi ei küsitud. Nädal möödus rahulikult. Šlein hakkab vaikselt taastuma.
                                Mängu eel tegin paar muudatust. Tõin Dõmovi koosseisu ning argentiinlase panin ründavaks poolikuks. Abdulajev läks pingile. Londak läks ka pingile. Üldse mitte seepärast, et tal halvasti oleks läinud. Lihtsalt ta liiga vana noh.
                                Mäng ise oli lumisel Kuressaare väljakul üllatavalt meie käes. Ma ütleks, et Kurel polnud ühtegi võimalust. Me aga samas särasime. Avavärava lõi Dõmov. Naiss move telekavaataja. Kovtunovitš pani ka ühe peaga. 2-0 ja jagame esikohta Levadia ja Floraga. Artjuhov pani end mängu järel 15 minutiks vetsu kinni ja jäi oma ammusele unistusele mõtlema. Mängule Real Madridiga s.t. Sinna on veel natuke minna. Küll kaotused hakkavad ka tulema.
                                Instagram

Twitter

Kommentaar

Working...
                                X