320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2022

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #31
    3. voor Legion 1-2 Levadia
    Mõtlesin, et annan Olberkisele ja Volodinile mänguaega, samal ajal Artjuninile väikest viisi puhkust. Artjunin pidi väljakule tulema juba 30. minutil, sest Volodin tegi oma jalale nii haiget, et pool aastat saab ühe logistikaettevõtte arvelt end ravida. Selle kõige krooniks määrati meie vastu muidugi... PENALT! Beglarišvili selle realiseeris. No palju õnne, mõtlesin ma endamisi, aga tegelt nad väärisid seda. Me ei suutnud midagi Levadia vastu. Ja me ei suutnud tegelikult mängu lõpuni. Aga mingi hetk andis Tohver ka meile eimillestki penalti, mille meie jumala, Sander Puri, realiseeris. Ja kõik vaikselt tüüriski võidu poole, mu effort lõpus Bakici ja Šapovaloviga ründes mängida tundus juba idekas, kui Zaka ei oleks 94. minutil ära otsustanud. Ma olin pissed off, aga midagi pole teha. See väikest kasvu ja millegi pärast parema jalaga nurgalööke andev grusiin oli igal pool. Edaspidi oleme paremad.
    Instagram

    Twitter

    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

    telekavaataja.blogabet.com

    Kommentaar


      #32
      Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
      3. voor Legion 1-2 Levadia
      Selle kõige krooniks määrati meie vastu muidugi... PENALT! Beglarišvili selle realiseeris. No palju õnne, mõtlesin ma endamisi, aga tegelt nad väärisid seda. Me ei suutnud midagi Levadia vastu. Ja me ei suutnud tegelikult mängu lõpuni. Aga mingi hetk andis Tohver ka meile eimillestki penalti, mille meie jumala, Sander Puri, realiseeris. Ja kõik vaikselt tüüriski võidu poole, mu effort lõpus Bakici ja Šapovaloviga ründes mängida tundus juba idekas, kui Zaka ei oleks 94. minutil ära otsustanud. Ma olin pissed off, aga midagi pole teha. See väikest kasvu ja millegi pärast parema jalaga nurgalööke andev grusiin oli igal pool. Edaspidi oleme paremad.
      Eesti liiga oma parimas mahlas

      Kommentaar


        #33
        Kas keegi saab eesti liiga failist xml variandi teha?

        Kommentaar


          #34
          3. vooru lõpp tähendas, et algas koondise paus. Jajah, muu maailm seisab, aga koondised mängivad. Meie jaoks tähendab see kahenädalast pausi ja võimalust väikeseks puhkuseks.

          Kohe järgmisel päeval sebis Artjuhov mingi 27-aastase Ivanovi U21 tiimi arstiks. Tundus kahtlane lüke, aga ju ta mingi enda sõber ole. Muide järgmine päev sai vigastada kohe Kovtunovitš. Mina kokkusattumustesse ei usu U21-ga on üldse selline lugu, et kuigi FM pakub võimalust oma põhitiimi mängijaid seal mängitada (noh neid, kes mänguaega ei saa piisavalt), siis tegelikkuses neile seda ei lubata, kuna nad pole regatud. Ebameeldiv bug.

          Eesti 3-0 Valgevene
          Sappinen
          Vassiljev
          Tunjov

          Belgia 3-0 Eesti
          Lukaku
          Hazard
          Lukaku

          Eesti 0-2 Wales
          Rodon
          Moore

          Samal ajal mitmed Legioni noored said noortekoondistes mänguaega. Šapovalov isegi skooris U21 eest Rootsi vastu. Samas U21 kaotas mõlemad mängud ja U19 võitis mõlemad.

          Olberkis tegi Leedu koondise eest debüüdi. Sai kirja isegi assisti. Good for him.
          Argentiinlane nurises treeningukvaliteedi üle. Ole õnnelik, et mingisugune trenn seal Wismari kunstmurul toimub.

          4. voor Trans 2-3 Legion

          Ma ei tea, kes selle idee peale tuli, aga 4. aprilli kohtumist peeti Kreenholmi murul. Okei, fair enough. Narval oli pigni peal 6 mängijat, ju vajas Burdakov ruumi. Mäng algas veidi rabedalt ja Golovljov sai äärest meie väravavahiga üks ühele. Õnneks ei löönud ära. Seejärel argentiinlane ja Bakic lõid kahekesi 2 momenti ja montenegrolane realiseeris nad mõlemad. Fantastiline! Me juhime Narvas poolaja järel 2-0. Teine poolaeg liikus kindlalt meie võidu suunas. 25 minuti jooksul ei suutnud Narva midagi. Juba mõtlesin, mida ma Artjuhovi kõne peale vastan, kui 2 standardolukorda muutsid kõike. Kõigepealt nurgalöök, siis karistuslöök ja seis oligi 2-2. Täielik fiasko! 87. minutil lõi Bakic posti ning selle põrkest lõi Šapovalov võiduvärava. Aga äärekohtunik nägi kusagil suluseisu. Aga kohtunikud päästsid me päeva. 93. minutil nägi Karl Koppel Narva väravavahi viga Artjunini vastu ja me teenisime penalti. Bakic selle realiseeris ja on tõusmas mu iidolite nimekirja. Väga hea mäng (välja arvatud standardite kaitsmine) nii tulemuse kui ka mängupildi järgi.
          Instagram

          Twitter

          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

          telekavaataja.blogabet.com

          Kommentaar


            #35
            Tore lugeda aktiivseid postitusi üle tüki aja Football Manageri teemades. Jätka samas vaimus, telekavaataja.

            Kommentaar


              #36
              Kust tõmbasite Eesti liiga?

              Kommentaar


                #37
                Aitäh, telekavaataja, oma teekonna kajastamise eest. On igati huvitav lugeda! Võiksid veel võimalusel aeg-ajalt ka erinevaid kuvatõmmiseid lisada. Näiteks: koosseisudest, mängudest, üleminekutest jne.

                Kommentaar


                  #38
                  +1 eelnevatele

                  oli aegu, kui sai ka enda teekonnast siia kirjutatud. Huvitav igal juhul jälgida, millisele tasemele välja viid nad.
                  Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                  Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                  Kommentaar


                    #39
                    Algselt postitas rommi118 Vaata postitust
                    Kust tõmbasite Eesti liiga?
                    Vaata selle teema esimest lehte, ma tõmbasin sealt vene foorumist.
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar


                      #40
                      Algselt postitas H15 Vaata postitust
                      Aitäh, telekavaataja, oma teekonna kajastamise eest. On igati huvitav lugeda! Võiksid veel võimalusel aeg-ajalt ka erinevaid kuvatõmmiseid lisada. Näiteks: koosseisudest, mängudest, üleminekutest jne.
                      Võib-olla see on parandatud, aga enne oli see suht keeruline. Ma mõtlen kuvatõmmiste lisamine foorumisse. Aga ma leian viisi.
                      Instagram

                      Twitter

                      Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                      telekavaataja.blogabet.com

                      Kommentaar


                        #41
                        Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                        +1 eelnevatele

                        oli aegu, kui sai ka enda teekonnast siia kirjutatud. Huvitav igal juhul jälgida, millisele tasemele välja viid nad.

                        Ma ei ole kindel, kas suudan. Võrreldes FM2009-ga on siin nii palju uusi vidinaid, mida ma ei viitsi üldse kasutada, aga mis vist määravad suht palju. Proovin eurokarikatesse saada esialgu.
                        Instagram

                        Twitter

                        Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                        telekavaataja.blogabet.com

                        Kommentaar


                          #42
                          5. voor Legion 2-2 Tammeka

                          Just see mäng tegi kõige murelikumaks. Tammekal oli nädala sees mäng, nad olid väsinumad, neil oli paar vigastust, nende peatreener on Kalašnikov, neil mängib Rejal Alijev... Kõik viitas sellele, et meil läheb perse. Ja läkski. Tõtt öelda, me ei suutnud midagi luua. Meie argentiinlase mured hakkavad minuni jõudma. Peame rohkem trenni tegema. Olin poiste peale pahane ja ütlesin, et homme olete kõik trennis. Aitab puhkusest.

                          Enda väravad lõime nurgalöögist. Mõlemal korral Sander Puri (wtf). Ja taaskord ühe väravatest lasime standardolukorrast. Üldiselt on pikk tee veel minna. Tammekaga jagame 3-4 kohta.

                          6. voor Legion 1-0 Tulevik

                          See oli mäng, mille me lihtsalt pidime võitma. Tegin paar vahetust. See, et lasime viimastes voorudes 6 väravat andis mulle mõtte, et äkki ma loobun Londakust liiga varakult. Vanameister lõi kohe särama, kui teda väravasuule tagasi panin. Venelasest keskkaitsja panin ka tagasi koos Artjuniniga. Andsin võimaluse Šapovalovile. Tuleviku taktika oli suht bussiparkimine ja ma ei saa öelda, et me liiga hästi oleks selleks valmis. Paar korda õnnestus kastis löögile saada, aga pall ei tahtnud kuidagi sisse minna. Ja siis standardolukord päästis. Sardoni tsenderdus ja Artjunini värav tõid meile oikuitähtsad 3 punkti.

                          Järgmine on Flora, kes otsustas üldsegi Tammekale kaotada.

                          Mängu vahepeal juhtus selline asi, et bakic kutsuti Montenegro koondisesse. Ja te veel ütlete, et kübaratrikk Narvas pole midagi väärt.

                          7. voor Flora 4-2 Legion

                          1. Nahui ma kuulasin oma abitreenerit. Oleks pidanud jalgpalli mängima. Olen oma lubadusi reetnud, oo sa võimas Legioni juhtkond.
                          2. Asi polnud Baturinsis. Kostja ja Poom on küll hea jalaga, aga kaugelt ei ole tore väravaid lasta.

                          Esimene poolaeg meid visati näoga mutta ja pühiti seal mudas miljon korda. Zenjov mängis tipuründajat ja tegi, mis tahtis. Juba 2. minuti ärajäänud värav oli märgiks. Edasi finišingu jumal Zenjov siiski skooris. Siis määrati muidugi meie vestu penalt. Kostja. Siis skooris Kostja karistuslöögist. 3-0 ja me ei teinud midagi. Otsustasin teisel poolajal minna jalgpalli mängima. Midagi pole kaotada, noh. Ja kui Bakic ühe tagasi lõi, tuli talle abiks väljakule ka Šapovalov. Kui 10 minutit enne Bakic skooris veel korra, tärkas kerge lootus. Aga vasaku jala kunn Poom mattis selle maha. Üldiselt loogiline tulemus. Oleme Flora ja Levadia jaoks liiga nõrgad. Edaspidi proovin nendega vähemalt jalgpalli mängida.

                          Ülejäänud 4 vooru mängus skooriti 3 korda.
                          Instagram

                          Twitter

                          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                          telekavaataja.blogabet.com

                          Kommentaar


                            #43
                            Stefan Tšendei vigastas end kolmeks kuuks. Meil on äärele veel Mašitšev ja Arhipov, aga nad ei ole eriti performinud. Ehk on Arhipovi aeg.

                            Järgmine päev vigastas end Olberkis. Mingi 2 kuud. Šarnin saab nüüd rohkem mänguaega. Pärast Kalju mängu peaks vähe rahulikumalt mehi treenima. Vähemalt Sardon ei vingu.

                            8. voor Legion 0-1 Kalju
                            Ilmselgelt on ilmad paremaks muutumas ja Artjuhhovi on ka rohkem staadionil näha ja see mäng oli täielik bullshit. Vihkan selliseid mänge. Pigem tahaks kaotust nagu juhtus Flora vastu. Aga siin justkui olime mängus, aga kalju mängis nii targalt. Keskvälja kunni Babichev kontrollis ja Kaarel Usta paremal äärel tegi imesid. Andsid vasakul äärel Fedotovile võimaluse, poolajal panin sisse hoopis Arhipovi. Vigastusest paranenud Nesterov sai ka peale lõpus. Üldiselt nad ownisid meid ja üks kord skoorisid. Ma hakkan Kaljut vihkama siin mängus, see on kindel.

                            Instagram

                            Twitter

                            Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                            telekavaataja.blogabet.com

                            Kommentaar


                              #44
                              Enne mängu pakkus Joel Lindpere mulle terve rea odavaid mängijaid Venemaalt ja Argentiinast. Kuna äärekaitse on väga nõrk koht, siis ühe argentiinlase palkamine tundus hea mõte. Siiski 3-4 mängu peab ootama, enne kui teda regada saab.

                              Mõned mängijad uuendasid oma lepingud, Artjunin aga keeldus, kuna ma mängisin poker face'i läbirääkimistel liiga kaua.

                              9. voor Vaprus 1-1 Legion
                              Piinlik lihtsalt. Me läksime ründama, aga Pärnu väljak on nii kohutav, et vigastada sai 2 nende ja 1 minu mängija. Ja üldse esimese reaalse rünnaku lõime 93. minutil, kui Nesterov viigistas. Proovisin Puri mängitada AMC peal ja see feilis. Sardon on edaspidi seal positsioonil iga mäng. Üldiselt oli Vaprus kannatlikult kaitses ja ootas oma võimalust, mille Saarts korra teisel poolajal ka realiseeris. Artjuhhov helistas pärast mängu ja vihjas, et Vapruse vastu viik ei ole kõige parem tulemus. Meie hooaja alguses saadud korralik edumaa haihtus.
                              Instagram

                              Twitter

                              Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                              telekavaataja.blogabet.com

                              Kommentaar


                                #45
                                Kuna esimene ring on möödas, siis jagame veits statsi. Seis pole kiita.





                                Instagram

                                Twitter

                                Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                                telekavaataja.blogabet.com

                                Kommentaar

                                Working...
                                X