Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM4

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'CM4\'

Oskab mõni CM guru öelda, kas taktikalt taktikale üleminek mõjutab ka midagi? Ses suhtes, et kas mingi tactics experience faktor on ka olemas?
    308

Kommentaar

Veel selline küsimus, et kas keegi oskab öelda, kuidas ma saaks endale uut sponsorit, kes maksaks rohkem pappi:P
      Nagu sa näed on seal kirjas sponsorlepingu lõpptähtaeg. Sina saad teha ainult niipalju,
      et mängid hästi, edened liigas edasi ning kui toimub uue lepingu sõlmimine saada vastavalt
      oma saavutustele ka sellevõrra parema lepingu. Ehk siis kui oled vahepealse perioodi jooksul
      märgatavalt tõusnud
      nt. div3 -> div1 saad märgatavalt suuremad summad enda käsutusse.
      send in the clowns !

Kommentaar

Originally posted by Epic
        Tõmmbasin endale selle EP3e ja fittibaldi soovitatud training packi aga nüüd kui tahan uut mängu alustata siis tuleb mingi sg-: Copy protection has failed error.
        Keegi äkki teab mis värk on?
        endal on piraatkoopia ning ei jaga ära, mida see lause tähendab?

muidugi oleks stkanti lõbus, kui enhancement packid piraadil käima läheksid, aga näed... ei lähe. ja tore on, et ei lähe.

Kommentaar

Originally posted by ethan

Originally posted by Epic
          Tõmmbasin endale selle EP3e ja fittibaldi soovitatud training packi aga nüüd kui tahan uut mängu alustata siis tuleb mingi sg-: Copy protection has failed error.
          Keegi äkki teab mis värk on?
          endal on piraatkoopia ning ei jaga ära, mida see lause tähendab?

muidugi oleks stkanti lõbus, kui enhancement packid piraadil käima läheksid, aga näed... ei lähe. ja tore on, et ei lähe.
          Ennem töötas küll jumala ilusti aga siis tõmbasin seda EP3e mingi 2,5 tundi ja näed mis juhtus:P Enivei otsustasin orginaali osta siis läheb äkki tuju paremaks

Kommentaar

Muule meeldis kah eelmine manager rohkem...aga ju ma juba selle vanaga nii harjund...
            2002 FC EBS Team
            2003 FC Nimeta
            2004 FC Nimeta
            2005 FC Nimeta
            2006 Tallinn United FC
            2007 Tallinn United FC

Kommentaar

Training packile peab c....i panema. Ühesõnaga vahetad peale EP ära installimist cm4.exe välja...
              \\"and then a giant robot came out of nowhere and beat the crap out of us.\\"

Kommentaar

Tundub, et minu algeline arvuti hakkab 4\'a versiooniga hätta jääma. Millegipärast meeldib 3\'s rohkem aga eks see ole harjumise asi, sest mänguajad on 3\'a kasuks nii umbes 150 / 1 ...

Millegipärast ei taha aga raisad mul väravat lüüa. Peale 10\'t mängu oli väravatevahe 2-4. Mõlemad minu löödud väravad pennadest.

Kommentaar

Keegi oskab 8leda, kas selline asi nagu experience on siin m2ngus sees v6i ei? Lihtsalt vaatasin kuidas mehed m2ngivad. On tipp vormis, statid on k6rged, v2sinud ei ole ja yhe m2ngu teeb 9 teise 6. Vastased kah senam-v2hem sama tase. Selline ebastabiilsust t2heldasin just noortel m2ngijatel, vanad kalad nagu Hyypia on teinud 5 9ksast m2ngu j2rjest. 2kki keegi teab?

Kommentaar

ma ei tea kas see ka tõele vastab aga mul tekib selliseid probleeme meestega kes balance madalam on

Kommentaar

Tegijatel ikka juhtub

Kommentaar

kannan siis ka vahepeal ette, et 2007 kevadel fc haka uefa cupi poolfinaali viisin ja seal leedsi vastu võõrsil löödud väravate reegliga välja pudenesin..

soome liiga juures on muidugi see tyytu asi, et kõik teised klubid peale Klubi on vaesed ja üleliigsete mängijate müümine täiesti võimatu - pakutakse ainult mõttetuid swape. Välisklubidest on seni tulnud vaid 1 päring, vaatamata sellele, et kuus meest koondislased ja euroopas ilma teinud..
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

krt jälle mingi jama

Kommentaar

mul on teile küsimus ? kust te muretsete endale CM4 originaali ma olen otsinud pea et igalt poolt ja pole veel näinudgi! kas seda ikka eestis üldse müüakse?
                            mul on endal praegu piraat ja tahax omastada originaali!
                            puhh

Kommentaar

Jubedalt k2ib n2rvidele staadioni haldamine. Esita mingile boardile mingi request ja nad siis vaatavad kas ehitavad v6i ei ehita. Eelmine hooaeg oli mul miinimum kylastajate hulk 38k, keskmine 43K ja max 44K. Ehk siis terve hooaja oli peaagu t2is maja. Esitasin palve ehitame staadioni suuremaks, nemad ei pole vaja. Ei meeldi siuke asi mulle!

Kommentaar

Mulle käib närvidele see, et mängus võetakse ära absoluutselt kõik passivsed suluseisud...., kuigi vahel on näha, et mees lööb selgelt peale ja teine ründaja on temast ca. 30 meetrit kõrval...ikka vile.... ja sis veel see, et natuke kahtlane on see, kuidas mehed löövad vinte...no mõne vint on ikka tohutu...

Kommentaar

Working...
                                X