Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
esmamulje järgi see lubatud 2d jätab parema mulje, kui ma ette kujutasin kuid on siiski üsna mõttetu. midagi liiga atraktiivset ja uuenduslikku ka sellest beetast silma ei hakanud, aga see on ju ka alles beeta ja demo. ootame siis huviga täisversiooni.
Mäng on päris hea mulje jätnud siiamaani :P
Aga mingi ERROR tuleb pidevalt ette
üks asi sulle ainult öelda: Aeglane arvuti, kas sa oled üldse mängu vajadusi lugenud miinimum 600 mhz, mul on sama jama, sest mul on ka aeglane arvuti!!!!!
Mul selline jama et päeva edasi panna ei saa kohe tuleb mingi error ette ja lööb välja.
Miinimumnõuded tegelt jah kõik täidetud pole sest 600mhz asemel mul vaid 500 , olen kuulnud et tähtsam on ram , mis nõuab vaid kas oli see 128 või isegi vähem aga noh ma ei tea
Üldiselt jättis see natuke päris korraliku mulja kui meeste ostmine välja arvata.
Muidugi tahax mängu ka ära proovida aga noh vahetpole
SI poolt on mainitud ainult SOOVITATUD nõudeid mängule, mitte MIINUMUMnõudeid. minul on 466mhz ning 128 mb ram ning töötab täiesti korralikult. muide, screen resolution PEAB olema 1024x768 või kõrgem, kui on olemas vaid madalamad, siis ostke mängimiseks uus arvuti, alternatiiv puudub.
mängu kohta on vara midagi öelda, kuna demost jäid ka mitmed asjad välja. imho on oodata midagi enneolematut
kes varestelt tirima hakkavad, olgu teil vähemalt süümepiinad! tean, et mina tunneks küll süümepiinu.
Mul selline jama et päeva edasi panna ei saa kohe tuleb mingi error ette ja lööb välja.
Miinimumnõuded tegelt jah kõik täidetud pole sest 600mhz asemel mul vaid 500 , olen kuulnud et tähtsam on ram , mis nõuab vaid kas oli see 128 või isegi vähem aga noh ma ei tea
Üldiselt jättis see natuke päris korraliku mulja kui meeste ostmine välja arvata.
Muidugi tahax mängu ka ära proovida aga noh vahetpole
nu demoga saab mu 400mhz ja 128mb-ne arvuti hakkama ... pole mingeid erroreid ette löönud
Kommentaar