Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.managerzone.com

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'www.managerzone.com\'

irw, saan ikka, isegi kõik mängud see hooaeg võitnud :P lihtsalt mz võtab niigi oma aja, hätti vahin laupäeviti kui liigamäng on
    ...

Kommentaar

Ma hakkasin ka seda mängima nüüd aga ma ei saa aru kuidas ma neid väljakutseid saaks esitada???

Kommentaar

lähed selle klubi lehele, keda tahad välja kutsuda ja valid ülevalt väljakutsed vms
        siis valid aja ja päeva.
        Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

lähed selle klubi lehele, keda tahad välja kutsuda ja valid ülevalt väljakutsed vms
          tnx

Kommentaar

nonii! uus hooaeg on tulemas mis on ootused ja lootused? mina näitex tahax meistriliigasse saada lehtse klubilt võib kõike loota
            Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

peaeesmärk on liigasse püsima jääda

aga hea hooaja korral on salasoov edasi pääseda
              Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

Fc Zaz United läheb liigat kindla pealle võitma
                tegelikult ootaks lihtsalt paremat kohta kui eelmine hooaeg (kolmas ) ja midagi võiks korda saata ka ESTML\'s
                olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

klubi nimi on FC Palivere
                  minu eesmärk on ikke neljandasse liigasse pysima jääda:P ei ole veel meeskond nii tugev, et liiga kinni panna ja estml-is loodan saada kolmandasse ringi, vastane tuli ypris sobiv, viienda liiga meeskond

Kommentaar

Täna käisin jälle üle pika aja managerzone\'s sees ja suureks avastuseks olin ma tõusnud liigasse 3.21(ennem 4.65) sellega seoses aga muutusid ümber ka eesmärgid ja lootused, nüüd on siis eesmärgiks liigasse püsima jääda ja hea mängu korral top 4 saada
                    olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Uus hooaeg alanud ja k6igepealt kokkuv6te eelmisest:

Hooaja algus oli kena, kuid taktikate vahetamine ning katsetused ei kandnud vilja ning meeskond oli 2. liigast v2lja kukkumas.
                      hooaja keskel olid ka finantsprobleemid (staadioni uuendamine ning paari uue m2ngija ost).
                      osaleti ka kahes s6prusliigas, kus l2x talutavalt (eriti viimastes m2ngudes, kus suudeti v6ita liidreid). Samamoodi l2x ka liigas, kus kindla liidri estoniaga m2ngiti 2:2 viiki (eelnevalt v6it s6prusliigas ).

Uus hooaeg algab korraliku seisuga finantspoolel ning esimest korda klubi ajaloos on muudetud ka klubi vormi - vana puna-musta asemel on nyyd sinine särk kolme tumepunase triibuga.

Palgatud on kaks uut treenerit: Herbert Põder (keda mängijad tögavad nimega Põdrapull ja Soomlane) ning Hans Niidu täidavad loodetavasti nende peale pandud lootusi ning arendavad mängijaid piisava kiirusega ning panevad mängu kõik oma oskused ja teadmised.

Mängijate osas uuendusi ei ole.
                      Ründeäss Raimo Mänd (klubi läbi aegade suurim väravalööja (liigam2ngudes 30-st m2ngust 43 v2ravat) loodab sellel hooajal olla 2. liiga suurim väravalööja.
                      Ründajatest loodab klubi aidata ka Kaupo Kingisepp.

Eesti koondisse kandideerivad keskväljamootorid Janek Lehtmets ja Veiko Vellemäe on ka sellel hooajal k6ikidele manageridele peavaluks oma filigraansete söötudega.
                      Keskväljale on ka tulemas järelkasvu noortemeeskonnast.

Kaitse, mis on olnud klubi nõrk lüli enamus hooaegi on lõpuks ometi arvestaval tasemel. Hooajal lõpul ostetud rumeenlane Victor Radulescu on loodetavasti üks tulevasi tegijaid oma maa koondises ning ka klubile väga kasulik. Eero Nooska, kes usina treeninguga tõusis taas klubi põhirivistusse ning Theodor Tänav, kes mitmendat hooaega näitab tasemel mängu, panevad vastaste ründajate oskused proovile.
                      Neljanda kaitsja koht on lahtine, selle pärast võitlevad klubi alles eelmise hooaja noortemeeskonna liige ja nyydne põhimeeskonna mängija Janis Koppelmaa ning eelmise hooaja lõpu ost, rootslane Hans Bock.

Väravasuul seisab nooruke rootslane Mathias Runeberg, kelle ilusaid tõrjeid sai jälgida juba eelmise hooaja keskel. Nüüd on vorm paranenud ning 18 aastane väravavaht saab näidata oma tõelist taset.

Oma aega ootavad noor ründaja Mait Konsap, kes ehk juba järgmistes sõpruskohtumistes saab koha põhikoosseisus. Ervin Eensoo`d ta siiski veel edestada ei suuda. Endine põhikoosseisu mees Eensoo teeb ka praegu väga tõhusat tööd vastaste kaitse ülesharutamisel.
                      Eelnevalt juba nimetatud keskvälja tulevikulootus August Aabloo areneb jõudsalt ning teda võib juba pidada kindlaks vahetusmeheks poolkaitses.

Uue hooaja lootustest ja ootustest niipalju, et eesmärk on sama mis eelmiselgi - liiga võita. Meeskond on tugevnenud ning vastastele vastu astuda on täiesti võimalik.
                      Kuna finantsseis on korras, siis hooaja vältel on plaanis ka kindlasti uuendada staadionit, teha uusi ehitisi ning suurendada noortemeeskonna mängijate arvu.

Uuele hooajale vastu lootusrikkalt ning loodetavasti tuleb huvitavaid mänge.

Kohtumiseni pallimurul!

------------------
                      18.01.04

Hooaeg algas ilusa 8:1 v6iduga Toku vastu.
                      V2RAVAD:
                      Janek Lehtmets
                      (20)
                      Mait Konsap (16a!)
                      (1, 34)
                      Raimo Mänd
                      (5, 28, 52)
                      Valdur Nõmmsalu
                      (36, 79)

Kommentaar

alustasin liigat 6:0 võiduga. olen cf kotkas Juunior
                        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

alustasin liigat 0:4 kaotusega. olen fc monitor.
                          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

uus hooaeg algas 5-0 võiduga.fc flora

Kommentaar

minu hooaja algus oli hullemast hullem...liigas tuli kaotus võõrsil 5-1 kuigi ma valdasin palli 58%
                              eesti meistrite liigas langesin välja teises ringis...kaotasin viienda liiga meeskonnale kodus 5-1 ja võõrsil 3-2 nyyd võtsin endale yhe treeneri juurde ja jään lootma, et vorm tõuseb

Kommentaar

jaaaa...ega see pallivaldamine suurt kasu ei too kui mängijad sellega midagi teha ei oska aga nagu kombeks saand algas ka minu liiga kohutavalt kaotus 7-3

AFC Lehtse
                                Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

Working...
                                X