Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
esimesed koondise mängud ka seljataga eesti kaotas inglismaale 2:1
teised mängud:
Denmark - Italy 6-0
Sweden - Greece 4-1
France - Holland 0-0
Germany - Brazil 2-0
Mexico - Latvia 2-2
Poland - Canada 2-0
Scotland - Portugal 0-1
Romania - Spain 1-2
Belgium - USA 1-0
P.S.kui world cup tuleb, siis saab igat mängu live ja analyseri abil tasuta vaadata
ei viitsinud siin teemas enda küsimusele vastust hakata otsima, kuid kuidas saab palgata vallandatud mängijaid. mul üks sõber vallandas väga hea mängija ja nüüd tahaks ma ta enda võistkonda saada, kuid ei oska seda teha
minul on siuke värk, et kui ma nädala lõpuks 69 000 eurot kokku ei saa, siis olen juba kolmandat nädalat järjest miinustes siis vist lahkuvad treenerid ja paremad mängijad panevad ennast müüginimekirja.vähemalt nii ma olen kuulnud.seda kõike tänu sellele, et ma ostsin endale väravavahi.
kahjuks ei ole mul sel nädalal liigamängu ka
preagu juba 52 000 koos
ma juba müüsin 2 mängijat.loodan, et raha tuleb kokku...
edit=ja tuligi, kuigi üks sõprukas veel pidada. raha sain kokku tänu sellele, et lammutasin nati staadionit
Treener saatis väljakule hoopiski teise koosseisu, Rumeenia vastu eile oli parem koosseis ja valitsesime mängu täielikult. Kuid 1:1 pidime ka rumeeniaga leppima.
avastasin ühe liiga, kus lõppesid eelmises voorus kõik mängud tulemusega 2-1 kodumeeskonna võiduga:P
penen huvi pärast selle siia üles ka siis.varem pole ma sellist asja näind
nii, nyyd ma siis yhe moderaatoriga r22gin. vaja talle saata k6ige levinumad eesti nimed. klubide nimesid ka. p6him6tteliselt asi liigub ja loodetavasti saame varsti m2ngida oma eesti liigas ning neile kuradi poolakatele 2ra teha:P
Mul on andmebaas koos üle 1200 perekonnanimega ning väga suur hulk eesnimesid. Eradi failid, ilusti tähestikuses järjekorras. Sai see tehtud Hattricki jaoks, et nende nimede andmebaas välja vahetada.
Kui tahad võin sulle saata.
Klubidega pead ise tegelema.
olen näinud seal sellist perekonnanime nagu jobu kas see oli ka seal andmebaasis?
Kommentaar