Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Loll laps küsib veel: \"Kas liiga koha eest saab kah raha ja kui saab siis millal\"?
saab küll raha. kõigepealt kontrollitakse su andmed üle, et sa chiiter ei oleks. ei mäleta täspelt, aga nädala lõpuks peaks sul raha käes olema.(ma arvan)ma sain eelmisel aastal liigavõidu eest 60 000 eurot.
edit=rahad peaks kätte saama juba homme. sellepärast on ka hommikupoole mz suletud.
Minu MZ teekond lõppes peale 3h uurimist seda keskkonda 1,5 aastat tagasi. Siiamaani ajab südame pahaks kui sellele mõtlen...
mis mõistus teil küll on, kes mz-ist aru ei saa. mina sain kohe aru. seal ei ole ju midagi rasket. aga jah, kui su iq on ikka 50, siis võib jah keeruline olla.
Imelik kas siis neljanda koha eest ei saagi raha mina pole veel küll saanud
esimesed kolm saavad auhinnaraha! Ja lugege uudiseid, et te oma raha raiskama ei hakka, muidu lähete miinustesse kui selle ära raiskate!!
mus sõber raiskas kuskil 600 000 ära
aga tegelt võiks need ostud, staadioni ehitamised jne. mille peale see raha läks ära tühistada samasuguseks nagu enne oli, sest mõni ei tea, et see on bug.
Kommentaar