Vastus teemale \'www.managerzone.com\'
Krt see hooaeg jäin 5.82 teiseks. pole nagu eriti õnnelik kuna sats mul tglt suhteliselt normaalne vähemalt enda liiga kohta ja noored ka täitsa perspektiivikad.
Igatahes esikoht jäi see kord 2 punni kaugusele
lihtsalt aasta alguse sitt vorm ja yks kaotus ning asi vaska, kõik. väravatakyttide edetabeli pani minu 20 aastane ryndaja 32 väravaga kinni. Margus Aug teisel nimeks ja kus kutt laksib iga hooaeg olnud parim väravalööja - mulle täitsa sobib.
njah viimane mäng sai võidetud 14-0 aga sellest ka ei piisanud no jah kahju a loodame, et siis varsti ometi saan edasi tyytyx muutub juba see yx liiga ei viitsi kindlasti siin yle 2-e hooaja veeta nii, et siis vaja 100% järgmine hooaeg edasi pääseda.
ainult yks asi teeb muret - nädalane raha flow:
Nädalased kulutused:
Mängijate palgad: 28 928 EUR
Treenerite palgad: 41 251 EUR
Staadioni kulutused: 44 913 EUR
Noortesüsteem: 8 000 EUR
Kokku 123 092 EUR
kutt kisub kuidagi suurex vaikselt. noh ma ei tea teie nr aga minu jaoks on see kyllalt suur!
Krt see hooaeg jäin 5.82 teiseks. pole nagu eriti õnnelik kuna sats mul tglt suhteliselt normaalne vähemalt enda liiga kohta ja noored ka täitsa perspektiivikad.
Igatahes esikoht jäi see kord 2 punni kaugusele

njah viimane mäng sai võidetud 14-0 aga sellest ka ei piisanud no jah kahju a loodame, et siis varsti ometi saan edasi tyytyx muutub juba see yx liiga ei viitsi kindlasti siin yle 2-e hooaja veeta nii, et siis vaja 100% järgmine hooaeg edasi pääseda.
ainult yks asi teeb muret - nädalane raha flow:
Nädalased kulutused:
Mängijate palgad: 28 928 EUR
Treenerite palgad: 41 251 EUR
Staadioni kulutused: 44 913 EUR
Noortesüsteem: 8 000 EUR
Kokku 123 092 EUR
kutt kisub kuidagi suurex vaikselt. noh ma ei tea teie nr aga minu jaoks on see kyllalt suur!
Kommentaar