Replying to Topic \'CM 03/04\'
ma ise pole proovinud, aga vist Klubil endal peaks enam-vähem rahaasjadega asi kõige parem olema, on vist ikka mingit kopikat transfer´ide jaoks, aga jah muidu on üldiselt suht keeruline mingeid kobedaid oste teha.
ma ise pole proovinud, aga vist Klubil endal peaks enam-vähem rahaasjadega asi kõige parem olema, on vist ikka mingit kopikat transfer´ide jaoks, aga jah muidu on üldiselt suht keeruline mingeid kobedaid oste teha.
Lõpuks siiski 87. minutil ei suutnud mu vv tõrjuda Treze pealööki ja tuli tabloole 1:1. Lisaajal pressis Juve aga edasi ja edasi, aga väravat ei saanud. Penaltid tulid siis hakkas see jubedus pihta. Nimelt algas nii: Roma sees! Juve sees! Roma mööda! Juve sees! Roma sees! Juve sees! Roma sees! Juve mööda! Roma mööda! Juve mööda! Roma mööda! Juve mööda! Roma sees! Juve sees! Roma sees! Juve sees! Roma sees! Juve sees! Roma MÖÖDA!!! Juve SEES! - kümme meest lõid penaltit. Aga noh Juve võitis kah siis.
Näiteks enamus Flora põhimeestest on täitsa olemas
. Viimase vooru mäng oligi mul kodus Bayerni vastu ja tuli viik. Närvi ajas aga see, et ma läksin 2:0 Klimowicz\'i väravatest ette ja 89\' min. lööb Makaay 2:1 ning 92\' min. 58\' sec. lööb Makaay teise värava, 2:2 viik! (3 minutit oli lisaaega)
Enne hooaega ostsin endale Mexése £3.1 mil, Robinho £4.4 mil, de la Cuesta £700 k ja Gamst Pederseni £1.5 milliga. Nüüd, suvel, peale UEFA Cupi ja Saksa liiga võite andis board mulle raha ka juurde. Meeskonda olen saanud tasuta Cambiasso Realist ja Tifferti Stuttgartist. Aga ostma pidin ma Gabriel Milito £5 mil. ja Anatoli Todorovi £2 milliga, väravasse sain odavalt Hildebrandi, kuna VfB langes esimesest liigast välja.
Kommentaar