Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Algselt postitas telekavaataja
hästi editoriga töötatud
sorry, aga ma tõesti ei viitsiks aega sellise jama peale kulutada... ja nicknamede kohapealt ei oska ma midagi öelda, sest pole kunagi kasutanud...
Milleks üldse sellise mõttetu asjaga pead vaevata?
see mäng on ikka väärt küll.Praegu tuli välja fm 2005.Mängisin seda 2 nädalat , siis mängisin väljatulnud patchiga 2 päeva aga siis midagi tõmbas mind ikka cm 03/04 poole.Seda mängu ei tohi tõesti unustada , kuid ma ei tea võibolla fm 2006 tuleb parem , mida ma loodan , aga see mäg jääb eluks ajaks minu südamesse.
mina jõudsin cm03 04ga juba aastase 2022, kui järdku vend tegi uploadi ja nüüd tahab mäng plaati, mille olen suutnud ära kaotada.
minu arust on see 1 paremaid mänge üldse, kuigi seal esines igasugu imelikke vigu ja muid paranähtusi.
mina olen siis 2 korde inglise meister chesterfieldiga ning sama leicesteriga.
cl-i ja uefa cupi võit chesterfieldiga ning 2 liiga cupi võitu oli vist ka.
juhendasin ka inglise ja portugali koondist, esimesega jõudsin emil veerandfinaali ja siis lasti mind lahti, portugaliga jäi asi pooleli.
olen seal mängus vist ka kõrgepalgalisim treener, vahepeal sain 34 tonni naela nädalas, aga sellel pole visty üldse tähendust.
mina jõudsin cm03 04ga juba aastase 2022, kui järdku vend tegi uploadi ja nüüd tahab mäng plaati, mille olen suutnud ära kaotada.
minu arust on see 1 paremaid mänge üldse, kuigi seal esines igasugu imelikke vigu ja muid paranähtusi.
mina olen siis 2 korde inglise meister chesterfieldiga ning sama leicesteriga.
cl-i ja uefa cupi võit chesterfieldiga ning 2 liiga cupi võitu oli vist ka.
juhendasin ka inglise ja portugali koondist, esimesega jõudsin emil veerandfinaali ja siis lasti mind lahti, portugaliga jäi asi pooleli.
olen seal mängus vist ka kõrgepalgalisim treener, vahepeal sain 34 tonni naela nädalas, aga sellel pole visty üldse tähendust.
Aastal 2018 olin lõpuks Napoliga võitnud champions league , mis oli selleks ajaks ainuke võitmata tiitel.
Tuli kange isu CM 03/04 järele. Muidu võtaks isegi FM 2005, aga pidavat teine buge täis olema, nagu CM4 oli algul. Database vajaks aga uuendamist, oskab keegi juhatada mõne lingini kust saaks 2004 septembri seisu transferid ja värgid?? aitäh
Jõudsin ise ka juba dugouti, valida on ilmselt kas calcio või CMsorted update vahel, aga lugedes kommentaare on mõlemad eriti vigased. Kui Barca mängib UEFA cup\'i, Atalanta on Serie B\'s jne. Ilmselt siis vana databasega edasi.
Kommentaar