Tegu siis Fantasy Premier League´ga. Algul antakse 100 punkti pead meeskonna kokku panema, kokku 15 meest, saad osta müüa, vahetada jne. Seal on kirjas, et Eestist on 645 meeskonda. Kas kellegil siit ka on oma võistkond? Ise alustasin esimesest voorust ja olen kogunud 1137 punkti.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
www.premierleague.com
Collapse
X
-
Replying to Topic \'www.premierleague.com\'
Originally posted by users
tegin siis ka ühe liiga valmis, nimeks \"EESTI Premier\", kood:94981-18033
palun ühinegeSupplies!
Kommentaar
-
Replying to Topic \'www.premierleague.com\'
Premierleagues on ka selline tore asi nagu i know the score. Tehke kasutaja ja käbe käbe liituge minu liigaga. :P
Liiga nimi: Eestlased teavad
Kategooria vms: Undefined
Selle Eesti Premieri värgiga olin üks esimestest liitujatest :P
Aga nüüd käbe käbe skoori ennustama!
Leidsin parema kategooria :Psigpic
Kommentaar
-
Vastab teemale \'www.premierleague.com\'
liitusin kah teitega. Mean Machines FC
eelmine aasta tegin ise eestimeeste liiga, aga umbes veebruaris ununes see päris ära, ei teagi, kuidas endal lõppkokkuvõttes läks.
anyways, seekord on mul oma salajane taktika, kuidas teile, seltsimehed, kott pähe tõmmata. tõsi, esialgu ärge muretsege, seni pole ükski mu maailmavallutusplaan veel töötanud...
seni!
/evil laugh: muahahahaaaa/We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Vastab teemale \'www.premierleague.com\'
Ühinesin kah selle 94981-18033 Eesti Premieriga. Euro 2004 fantasyt mängides läks päris hästi. Uus väljakutse on ahvatlev. Loomulikult Premiershipi fantasy saab olema palju keerulisem kui too Euro oma oli, aga põnevust peaks jätkuma kauaks.
The game is on !
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar