Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.spordiennustus.ee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'www.spordiennustus.ee\'

Ma oleks tahtnud kah seal spordiennustuses registreeruda, aga ma olen 12 aastane ning seal alla 21 ei saa! Valetada kah ei saa , sest isikukoodi küsitakse.

Kommentaar

http://sport.etv.ee/index.php?045032 Vaata ja imesta

Kommentaar

Algselt postitas zempion

Ma oleks tahtnud kah seal spordiennustuses registreeruda, aga ma olen 12 aastane ning seal alla 21 ei saa! Valetada kah ei saa , sest isikukoodi küsitakse.
        Jumal tänatud.
        \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Taani - SAS Liiga
          13.11.2004
          15.55 AaB - Midtjylland 2,20 3,00 2,60
          17.55 Viborg - Silkeborg 5,50 3,60 1,40
          14.11.2004
          15.55 AGF - OB Odense 5,50 3,60 1,40
          15.55 Herfolge - FC Copenhagen 5,50 3,60 1,40
          15.55 Esbjerg - Randers Freja 5,50 3,60 1,40
          18.25 FC Nordsjaelland - Bröndby 5,50 3,60 1,40

Ei te kuidas neid kodumeeskondi nüüd nii alahinnatakse. päris hea võimalus midagi teenida.
          pall on ümmargune

Kommentaar

Viborg - Silkeborg 5,50 3,60 1,40
            Esbjerg - Randers Freja 5,50 3,60 1,40
            FC Nordsjaelland - Bröndby 5,50 3,60 1,40

Gamebookers\'is sellised koefid.

Viborg v Silkeborg 1.80 3.35 3.90
            Esbjerg v Randers FC 1.45 3.90 6.00
            FC Nordsjalland v Brøndby 5.00 3.75 1.55

Kui panna 1,1,2 tuleb koef 42,35 ning 500 eeki puhul on sissetulek 20675 eeqi Et kes tahab 2 kuu palga korraga saada siis..

Asi, mis teeb kogu selle asja veelgi huvitavamaks on reeglite kasulikkus:

SPORDIENNUSTUSE MÄNGUREEGLID

4. Võidukoefitsient
            Võidukoefitsiendi all mõeldakse koefitsienti, millega korrutatakse teatava mängutulemuse realiseerumise korral mängija poolt tehtud panus. SE ennustusmängude puhul rakendatakse püsivat võidukoefitsienti, mida väljendatakse kahe kümnendkoha täpsusega. Püsiva võidukoefitsiendi all mõistetakse seda, et ennustus saab ja säilitab selle võidukoefitsiendi, mis on jõus vastava ennustuse sõlmimise hetkel. on ka erandeid (vt. alajaotuse Kehtetuks tunnistatud mäng alt).

12. Ennustuse muutmine või tühistamine
            SE järgib põhimõtet “tehtut olematuks muuta ei saa”, mille kohaselt peale SE poolset ennustuse kinnitamist ei saa seda muuta või tühistada mängija ega SE.

Ühesõnaga, kui antud satsid suudavad/tahavad võita võib tuld anda

Kommentaar

Niih, asi koristati ära, kes jõudis reageerida?

Kommentaar

mingi vist eelmine nädal oli mul Expektis selline situatsioon, et õhtul panin oma panused ära ja siis hakkasin ka neti vahendusel mängude käike jälgima......ühesõnaga NBA-s Detroit mängis kellegagi. Kui mäng läbi sai siis chekkasin Expekti leheküljele veel korra ja avastasin, et saab veel ennustada sellist asja et kumb viskab selles samas mängus rohkem punkte kas siis Hamilton või Billups. Vaatasin siis boxscore-st järgi et Billups 20, Hamilton 17......Billupsi koefitsent ka soliidne 2.30 ja panin siis lihtsalt huvi pärast keskmiselt tagasihoidliku panuse et näha kas asi aksepteeritakse ära või mitte.....ja no kõik läks ilusti. \"Ennustus\" võeti ilusti vastu ja hiljem maksti ka võit välja.....et oleks teadnud et asi nii lihtsalt läheb siis oleks kogu money sinna peale ladunud ja oleks hetkega oma saldo kahe ja poole kordistanud

Kommentaar

Algselt postitas Rookie

mingi vist eelmine nädal oli mul Expektis selline situatsioon, et õhtul panin oma panused ära ja siis hakkasin ka neti vahendusel mängude käike jälgima......ühesõnaga NBA-s Detroit mängis kellegagi. Kui mäng läbi sai siis chekkasin Expekti leheküljele veel korra ja avastasin, et saab veel ennustada sellist asja et kumb viskab selles samas mängus rohkem punkte kas siis Hamilton või Billups. Vaatasin siis boxscore-st järgi et Billups 20, Hamilton 17......Billupsi koefitsent ka soliidne 2.30 ja panin siis lihtsalt huvi pärast keskmiselt tagasihoidliku panuse et näha kas asi aksepteeritakse ära või mitte.....ja no kõik läks ilusti. \"Ennustus\" võeti ilusti vastu ja hiljem maksti ka võit välja.....et oleks teadnud et asi nii lihtsalt läheb siis oleks kogu money sinna peale ladunud ja oleks hetkega oma saldo kahe ja poole kordistanud
                  Wow..päris hea...Omal ajal Worldbetis annuleeriti sellised asjad...Aga paistab, et üritatakse oma kalade eest vastutada.

Kommentaar

Brighton tõi täna teist korda juba raharulli koju, eelmine kord siis Leedsi vastu ja seekord võõrsil West Hami vastu ( koef 6.0 ). Pole paha ütleks, pole paha, eriti kui korrutada see Villa 3,15 koefiga Tervitused seega herr estonile ja herr skintile !

Kommentaar

Tänan Milan Barost, kes viimasel minutil oskas värava lüüa ja kena kopika röövida!

Kommentaar

hmm, epic, sa nagu kuidagi ei kvalifitseeru vanuse poolest nende kodanike hulka, kes võiks hasartmänge mängida?
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Otsustasin ka proovida, minu esimese pa\'eva tulemus:+479,9 kr. Abiks inglaste jalgpall. PS! Mul on sydamest hea meel, et seekord la\'ks seal paremini, kui siinses ennustuses.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

hmm, epic, sa nagu kuidagi ei kvalifitseeru vanuse poolest nende kodanike hulka, kes võiks hasartmänge mängida?
                            epic kujutles siin ennast mõni aasta eest elama ameerikas ja muud sellist, nii et ei tasu väga imestada.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

kui väga tahta siis kvalifitseerun

Kommentaar

Algselt postitas amority

Niih, asi koristati ära, kes jõudis reageerida?
                                Otsustavad täna-homme, mis nad teevad, telefonis ütles näitsik, et sisestamisviga. Seega ei tohiks mingit probleemi olla. Lisaks tundub, et ma polnud ainuke kuri helistaja
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X