Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.spordiennustus.ee

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'www.spordiennustus.ee\'

http://www.sloleht.ee/index.aspx?d=30.11.04&r=1&id=166181

Tundub et kui võidad suure summa siis kohe hakkavad süüdistama konfi viga vms...

Kommentaar

... reeglid näevad ette, et kui viga on selgelt märgatav, võib mängukorraldaja ennustuse tulemused tühistada.
      ... ehk iga kord, kui keegi võidab mängukorraldaja hinnangul liiga suure summa - on tegemist koefitsendi määramisel toimunud tehnilise veaga ning võidusumma võib välja maksmata? geniaalne äriidee

Kommentaar

krt palgaku siis mingid normaalsed inimesed neid koenfitsente paika panema või tehku mingi topelt kontroll, et teine inimene kontrollib asja pärast üle. Tõenäosus, et kaks inimest lasevad mingi praagi läbi on suht väike, a no spordiennustuse geeniuste puhul ei tea kah
        Joga Bonito!!!

Kommentaar

Korras !!!

Mina nüüd üks neist õnnelikest Siuke tunne oli eile juba, et kaeba või kohtusse :P

Kommentaar

Palju said siis?
            Rolf Rüssmann: Wenn wir hier nicht gewinnen, dann treten wir ihnen wenigstens den Rasen kaputt.

http://lisaaeg.wordpress.com

Kommentaar

Algselt postitas 3rk1

Palju said siis?
              Noo....hetkel pole veel midagi üle kantud aga põhimõttelislt on tulemas 2200
              Mis siin ikka salatseda.

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Algselt postitas 3rk1

Palju said siis?
                Noo....hetkel pole veel midagi üle kantud aga põhimõttelislt on tulemas 2200
                Mis siin ikka salatseda.
                Kongradulatsioonid!
                \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

et yhesõnaga mind huvitab see teema veits, et kas Kuusmaa on tõesti hasartmängusõltlane? oskab keegi kommenteerida?
                  lugesin kusagilt seda...
                  SL lugesin veel, et kuusmaa olex peaaegu kaotanud mingi suure summa raha(täpselt arvu ei mäleta ja ei viitsi praegu vaadata)! see valas veits õli veel tulle ning tõstis mu kahtlusi!
                  How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Ah..comaan! Kes meist poleks hasartmängusõltlane. Kui sa vähegi tunned huvi spordi vastu ja juba jagad natuke matsu, siis tahtmatult tekib tahe oma headust tõestada. Kuusmaa pole loll mees ja seega ma ei imesta. Kui raha on, siis pole ju küss panna korralikke panuseid. Kas ta sellepärast nüüd mingi \"hasartmängusõltlane\" on? Ma isegi arvan nii, et isegi Kuusmaa hasartmängusõltlasena ei paneks mängus kolmeseid seitsemst viis kotti. Rääkimata teistest...Kokkuvõttes selgelt liialdatud teema.
                    Võrreldes kasiionoteemaga on siin natuke või tegelt isegi tunduvalt parem taust, mis ei lase inimest tõiesti põhja langeda.

Kommentaar

ex mul endalgi on seda raske uskuda aga eks paari aasta pärast saab teada
                      How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

SL lugesin veel, et kuusmaa olex peaaegu kaotanud mingi suure summa raha(täpselt arvu ei mäleta ja ei viitsi praegu vaadata)!
                        45 000 na
                        Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us

Kommentaar

Algselt postitas Roosaelevant

ex mul endalgi on seda raske uskuda aga eks paari aasta pärast saab teada
                          Sa ei kujuta ette kui huvitav võib olla jälgides mängu kus sa ühe satsi peale panustanud oled

Kommentaar

Algselt postitas amority
                            Sa ei kujuta ette kui huvitav võib olla jälgides mängu kus sa ühe satsi peale panustanud oled
                            no just, kes oleks võind arvata, et ma näiteks soome hokit vaatan, omal pulss 200..
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

Algselt postitas amority
                              no just, kes oleks võind arvata, et ma näiteks soome hokit vaatan, omal pulss 200..
                              Kusjuures on soome hokit ka niisama huvitav jälgida...Aga raha mängu panek lisab vaid vürsti....

Kommentaar

Täna hommik siis järjekordne \"suurepärane\" kogemus spordiennustusega. Neil nüüd see uus neti põhine Spordiloto või mis selle nimi nüüd oligi.....mõtlesin siis et proovin järgi mida see endast kujutab.....ühesõnaga ostsin pileti ja no sellega minu lotomängimine ka piirdus.....money võeti kontolt nagu kord ja kohus maha aga mida vastu ei antud oli pilet. Ootasin mingi veerand tundi kuni nad seda mu arvutiekraanile laadisid aga kohale ei jõudnudki. Enne tuli kiri \"The page cannot be displayed\"....Täitsa huviga ootan mis sellest värgist nüüd saab.

Kommentaar

Working...
                                X