Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2005\'

Algselt postitas riks12

mul igal juhul 800x600 ja 100hz...
    Ja vaevalt, et see vale...
    Mu isa vast ei tohiks olla sel alal eriti loll, kui ta arvuteid teistel parandab ja värki.
    Kuigu ega mina seda asja nii väga ei jaga küll...
    Ma arvasin, et su isa paigaldab konditsioneere :P

Kommentaar

seda ta teeb ka. Ega see arvuti värk tal siis töö pole

Kommentaar

Kuidas saab mängida FM-i Windowed Modes?

Kommentaar

Algselt postitas riks12

Kuidas saab mängida FM-i Windowed Modes?
          Shortcuti propertises kirjuta targeti reale -small_screen ehk siis kogu rida oleks umbes selline: \"C:\\Program Files\\Sports Interactive\\Football Manager 2005\\fm2005.exe\" -small_screen

Kommentaar

ei saand

Kommentaar

No minul küll töötas

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Kui keegi peaks igavuses vaevlema, siis story on minu halva ingliskeelega xtratimes.

Üritan ka hetkel kirjutamisega samal ajal mängida, mis osutub väga põnevaks, millele teeb kaasa huvitav Itaalia liiga.
                Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Mina alustasin oma hooaega Messina meeskonnaga.Soetasin endale ühe väga lootust andva Itaalia noore täku ning Cicinho.mõni asi kahjuks ebaõnnestus täielikult,kuna Tahtsin veel ühte Poola täkku osta aga ennem sulgus ülemineku aken.Niiet peab uut aastat ootama.Liigas olen hetkel tagapool,aga proovin tõusta veel.:P
                  Coraje, corazón y cojones.

Kommentaar

Algselt postitas Epic

appi, appi, appi!

Hooajaeelsete sõprusmatshide ajal jookseb mäng lihtsalt kokku, või noh mitte päris kokku. Saab uurida igasugu asju aga mäng ise edasi ei lähe Teise hooaja alguses olen

Mul kah niimoodi olnud,ma tavaliselt vajutan igasuguseid F1,F2 jne ning siis saaab edasi
                    Coraje, corazón y cojones.

Kommentaar

ooh, krt, pikk ja raske esimene hooaeg lõppes ikkagi heart-break\'iga.

Võtsin nimelt puhtalt toreda nime pärast Conference Northi meeskonna Vauxhall Motors (media prediction: relegation battlers), et näha kas pikad tunnid tugevamates liigades ka reaalseid FM-oskusi lisanud on ja kas suudan promotsiooni välja nihverdada või mitte.

Taktikaks valisin autsaiderile kohase, kontratele rajatud 4-2-3-1 ja peale pikki laenulepakutavate meeste listi uurimist sai vajalikud täiendused hooajaks oma ridadesse meelitatud. (raha ju mõistagi 0). Kõik läks hästi kuni märtsikuuni, mil läksime Worksopiga liigatabelis teistel eest nagu paarisrakend ja olles neid kaks korda võitnud, tundus, et promotsioon on täiesti reaalne. Siis aga tuli hulk vigastusi ja kaartidega kõrvalejäämisi ja langus kõigi meeste vormis ja enam esimesele positsioonile end mängida ei õnnestunud.

Play-offi esimene ring läks suurepäraselt, agg. 5-1 võit Droylsdeni üle, aga suurepärase hooaja teinud esiväravavaht lõi pea lõhki ja oli finaalist väljas. Nii ma siis vaatasingi, kuidas mu nooruke asendusvv finaalis 2-0 eduseisult II poolajal viigi sisse imes ja paar minutit enne penaltiseeriale minemist lisaajal ka kolmanda.

peab minema suitsule ja mõtlema, kas mitte võtta Macclesfieldi tööpakkumine vastu..

e: mängisin edasi ja ajasin päris kõva satsi kokku, seivimata muidugi \'paari kuu\' vältel kordagi. siis viskas ette \'array access out of bounds\' errori ja kõmm purgis. nagu siit lugeda saab, on see mingi parandamatu bug?
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

array access out of bounds, mul loobib seda lepingute sõlmimisel, aga mäng ei peatu, errorile ok ja mängin edasi

Kommentaar

mul paraku lõpetas see \'array\' ise mängu suht meelevaldselt ära.
                          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Mul oli ka sama asi, kui üleminekuid teostasin. Klõpsisin siis koguaeg ok-d, kuniks ühe kena päevani, mil see enam ette ei hüpanud

Kommentaar

Algselt postitas Gilardino

Mina alustasin oma hooaega Messina meeskonnaga.Soetasin endale ühe väga lootust andva Itaalia noore täku ning Cicinho.mõni asi kahjuks ebaõnnestus täielikult,kuna Tahtsin veel ühte Poola täkku osta aga ennem sulgus ülemineku aken.Niiet peab uut aastat ootama.Liigas olen hetkel tagapool,aga proovin tõusta veel.:P
                              Cicinho

Cicinho ju brass.

Kommentaar

ON kuskil vastupidist mainitud?

Kommentaar

Working...
                                X