Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
Põhjuseks peaks olema meeste vähene kokku mäng! Vennad nagu ei usalda yksteist...
See aga läheb ajapikku yle. See ongi nagu põhi probleem, kui ostad palju uusi vendi!
\\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
Marcello Lippi
Ma lammutan hetkel CSKA-ga vene liigas. Ründeliin on muidugi super: Olic, Vagner Love, Robinho.
Ma hakkasin ka vene liigat. Aga tegin nii suure database, et nii aeglane oli mäng ja jätkan ikka chelseaga
Mul on League CUP Chelseaga võidetud. PLis juhin 2 punniga Arsenali ees mingi 10 mängu veel teha. FA CUPil jõudsin poolfinaali ja Meistriteliigas veerangfinaali, kui alistasin eelmise hooaja CLi võitja Roma kahe mängu kokkuvõttes 5-2.
Meeskond on selline:
GK-Dida/Franco
D-Cafu/Ferreira-Terry-Andrade-Bridge
DM-Makelele/Bapista
M-Riquelme-Lampard
AM-Ronaldinho-
F-Zidan/Ronaldinho-Drogba/Eto\'o-J.Cole/Robben
Alustasin siis Chelsega uut hooaega. Eelmise jätsin pooleli tänu Romani lollustele
Liigas olen teine Charltoni järel. Cl peale nelja mängu sain edasi.
Kooseis:
Cech
Ferreira-Carvalho-Squillaci-Bridge
Gerrard
J.Cole Robben
Lampard Crespo
Gudjohnssen
Terry on mul 5 kuuks vigastusega väljas .
Gerrard läks mulle maksma £45mil+Gallas!
Aga ta on seda väärt
Marcello Lippi
sellise hinna eest ostaks mina ronnie.
mul on ta väga head tööd teind
aga ma soojalt soovitan drogbat, kui sa teda maha pole müünd.
ja ära hakka ütlema, et mu lemmik et sp- ei.
ta valiti esimene hooaeg fännide poolt parimaks mul. - parim assister PLis ja 3 väravakütt!
Marcello Lippi
Tegelt Kezman on ka väga hea!
Mul teda küll enam pole, aga alguseks hea. Lööb ka suht normilt väravaid.
Gudjohnssenist on Drogba ja Kezman kindlasti paremad!
Postitan varste oma uue tiimi. Tegin mõned ostud
Võitsin 3 karikat see hooaeg. CLis sain veerandfinaalid pähe 4-0 kahe mängu kokkuvõttes.
Järgmise hooaja siht ikka kõik 4 koju tuua :P . Ronnie, Andrade ja Bapista ei saand CLis see hooaeg mängida. 3 väga tähtsat.
Kommentaar