Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2005\'

Seda et, treenimine ei suju eriti :S. Kellegil on mingi eriliselt hea treeningprogrammm välja kukkunud kunagi? kui palju ja mis süsteemiga peaks coache programmide peale suunama?

Kommentaar

vahel harva võib cheatida ka, eks, eriti töö juures, kui on aega ainult continue-nuppu plõksutada..

We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Noh, miks keegi enam seda ei mängi! Hea mäng iseenesest

Kommentaar

Algselt postitas saarlane1234

Noh, miks keegi enam seda ei mängi! Hea mäng iseenesest
          On ka paremaid

Kommentaar

Koomikuks sa ei saa kunagi

Kommentaar

Mina mängin, kui hetk tekib. Motherwelliga, jälle. Hooaeg 2009/10. Viimased 3 hooaega on olnud algusest lõpuni närvesööv madin Celticu ja Rangersiga, aga need sunnikud ei komista KUNAGI, nii et paar kehva tulemust siit-sealt ja hooaja lõpus olen nelja-viie punktise vahega kolmas. Alati. Ja UEFA cupis kodumängu ida-Euroopa kaevurite vastu võidan või viigistan, võõrsil kaotan olenemata taktikalistest nüketest kindlalt. Alati. Väga realistlik muidugi ses mõttes. Ainus silverware seni eelmise hooaja League Cup, finaalis Rangersile 4-0 kellad taha. Oli ilus hetk. Darryl Duffy ja Steve McGlinchie on taaskord noored jumalad, esimest neist ei kutsuta aga millegipärast endiselt koondisesse. Ingemar Teeveri proovisin ka oma satsis; pool hooaega oli prolific, siis vajus ära. Müüsin Ross Countysse, nende eest ainsad väravad paistavad tulevat just minu vastu.

Kommentaar

Aajaa, et kas on seal selline piir olemas, mitu hooaega saad mängida. FIFA manager modes on näiteks 15, aga vihva on vihva ja FM on FM ning neid ei tasu võrrelda. Aga kas ikkagi on, äkki keegi oskab vastata: patrioot Fitti näiteks?

Kommentaar

Algselt postitas saarlane1234

Aajaa, et kas on seal selline piir olemas, mitu hooaega saad mängida. FIFA manager modes on näiteks 15, aga vihva on vihva ja FM on FM ning neid ei tasu võrrelda. Aga kas ikkagi on, äkki keegi oskab vastata: patrioot Fitti näiteks?

Mängi nii kaua kui süda lustib, läeb kogu aeg edasi ja genereerib uusi mängijaid

Kommentaar

Näiteks:

Algselt postitas martin007

Minul on hooaeg 2082/2083 hetkel käimas Stoke City klubiga esiliigas.Kui oletada,et 18 aastaselt saab manageriks, siis peaks vanust olema hetkel 99 aastat.

Mängitud mänge 4082
                    Võite 1987
                    Viike 1029
                    Kaotusi 1066

Kommentaar

Aga selline küsimus ka siis veel: Kui ma mängin vaid ühe liigaga (Itaalia+ extra players from Estonia-small database) ja ma tahan liituda muu liiga klubiga (näiteks Prantsusmaa), mis on vähetuntud ja millle kõik mängijad on suvalt pandud suva nimedega. Kas siis kui ma klubiga mängima hakkan, tulevad tolle riigi kõikidesse klubidesse originaalsed mängijad või jäävad ikka luuletatud vennad?

Kommentaar

Minu teada ei saa siis üldse teise riigi klubidesse siirduda

Kommentaar

Algselt postitas mihkelpallak

Minu teada ei saa siis üldse teise riigi klubidesse siirduda
                          Sul on õigus. Mängida saad mängu laetud liigade klubidega ainult.

Kommentaar

Algselt postitas fitti
                            mängin, kui hetk tekib. Motherwelliga, jälle. Hooaeg 2009/10.
                            ...
                            Kui järjekordne idaeuroopa punt mu mainitud hooajal uefa karikast välja kukutas, tegin masendunult avalduse asuda CCC väljalangemistsoonis asuva Nottingham Foresti treeneri kohale. Mõnevõrra üllataval kombel seda mulle ka pakuti.

Oktoobrist detsembrini pidasin paari hea laenuga vastu (John Obi Mikel nt), jaanuariaknas ostsin võileivahinnaga ära viis parimat meest, kelle eelnevate hooaegade vältel olin Motherwelli korjanud.(Etteruttavalt võib öelda, et Well müüs maha sisuliselt kogu esimese koosseisu, kedagi juurde ei ostnud ja lõpetas ikkagi kaks hooaega järjest kolmandana. Saa siis nüüd aru.) Igal juhul hakkas Foresti käsi peale shoti invasiooni päris kenasti käima, lisasin veel väravasse Stipe Pletikosa ja AMC kohale Labinot Harbuzi. Hooaja lõpetasin turvalisel 13. kohal, peamised probleemid näisid olevat võimaluste realiseerimisega.

Kuigi saavutasin selle mure lahendamiseks kokkuleppe hispaania 1. divaris mängiva 33-aastase Ronaldoga, otsustasin selle venna staminat ning fitnessi vaadates siiski palkamata jätta ja lisasin ründeliini Klaas-Jan Huntelaari. See osutus kaunikesti mõistlikuks otsuseks, 32 väravat lõi hollandlane hooaja peale. Karikast pudenesin kohe välja, aga liigakarikas kogesin müstilist õnne, lüües mitu hilist võiduväravat ja kukutades lõpuks poolfinaalis pennaldega Liverpooli ja finaalis Arsenali. Forest seega üle pikade aastate tagasi Euroopas!

Liigas läks mul terve hooaja jooksul päris mõistlikult, umbes jõuludeks oli selge, et kahe automaatse premi koha peale madistavad lisaks mulle veel Sunderland, Leeds ja S\'oton. Esimene neist pani paar vooru enne lõppu liiga kinni, teine edasipääseja selgus viimased voorus. Punktiseis oli täpselt selline, et edasi saab kohtumise S\'oton-Forest võitja, või viigi korral Leeds. Pinev heitlus otsustati alles lõpuminuteil, kui Huntelaari kaks kolli mind Premieri viisid.

See edu ajas mul natuke pea sassi ja sai kokku aetud terve rivi vabaagente, maha aga ei õnnestunud kedagi müüa. Saab siis näha, kuidas kogu see rahvamass platsile hakkab mahtuma. Nimekamatest meestest kannavad punast särki nüüd Scott Parker, Fred (tuli Lyonist viis korda kõrgema palga pealt ) ja Mohamed Zidan. Esimesest seitsmest voorust igatahes viis viiki ja võit Villa üle, annab lootust püsimajäämiseks küll.

e: ahjaa, UEFA Cupi 1 round kodus, Dinamo Zagreb, 0-0... Las ma arvan, mis kordusmängus juhtub. Masendav.

Kommentaar

Keegi võrgus viitsib teha? Pole palju vendi vaja, kolmest neljast piisab küll. Ainud mure: ise hostida ei saa, nett jagatud.

Kommentaar

Sai siis üks hooaeg Juvega läbi. Meistrite Liiga ja Serie A võitsime ära. Fännide lemmikmängija Ibra Algkoosseis: Buffon - Zebina, Cannavaro, Thuram, Zambrotta - Emerson - Olivera, Nedved, Camoranesi - Ibra, Trezegol. Mehi sai uueks hooajaks küllalt ostetud (loe Bosmaniga saadud). Mihajlovic mingi idiootse mõtte pärast, Gerard eesmärgiga kohe maha müüa, mis siiani pole õnnestund, Werderist Lisztes Nedvedi vahetuseks, Toni (ainus ,,ostetud mees´´, 20.5 milli naelades eurodes vist), Voronin rünnete vahetuseks, Guardalben kolmandaks kollkipriks Bonnefoy järele, van Bommel, wei oskagi põhjendada lihtsalt parim, Poborsky, läheb ilmselt paremkaitsesse. Peale selle jaanuaris ostetud Nigel de Jong ja Arouna Kone (ma ei saa aru, miks just sii, kui riigiga ei kohane, peab trennidest puuduma!). Maha sai parseldatud Tudor, Birindelli, Pessotto, Chimenti, Ferrara, Blasi, Legrottaglie, Montero, Kapo. Püüame siis Itaalia karika ka nüüd kinni panna, eelmine aasta langesime 2-2 away goaliga Palermo vastu välja. P.S. CL poolfinaalis oli seis 1-1, Trezegol skooris 90+3 minutil:P

Kommentaar

Working...
                                X