Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Paistab jah, et USAs on ka ikka kella krutitud. Kui eile oli PTga (lääneranniku aeg) 9 tundi vahet, siis täna on erinevus 10 tundi. Nii et draft algab 16.10 siinse aja järgi. Mingi 10 minti enne seda peaks ilmuma link, kust saab live drafti siseneda.
Fazzi järeldused on absoluutselt õiged.Sama saab järeldada ka sellest ,et kõik Serie A 15.00 algama pidavad mängud on 16.00 peal.Ainuke mure on see ,et mul isiklikult (Adsl Light) kadus viis minti tagasi ära võimalus minna välismaiste lehtede peale.Tundub nagu proxi ei töötax.
Kurat!Helistasin ET ja öeldi et välisühenduse server on maas,ei tea kaua läheb parandamiseks aega.No kui 16.00 parandatud ei saa siis on küll jama.No loodame,et saavad!
Täna sai hooaeg läbi ja ma teatan, et meie kontsern võib rahule jääda.Kahes eesti liigas sai osaletud ja Any Given Days sai põhihooaeg kinni pandud, ent playoffides poolfinaal kaotatud ja siis kolmas saavutatud.Most Harmless liigas aga vastupidi põhihooaeg kolmas ja playoffi võitja.
Loodetavasti uuel aastal uue hooga...peaks tegema ehk ka mingi kõrg ja esiliiga teemad, sest ühte liigasse võiks saada vennad ,kes kindlasti asja kallal oleks ja matsu jagaks.Maksimaalselt võrdne võiks olla.
Krt Any Given Day liigas jäi pool punkti kuuendast kohtast puudu,kuid nõrgemate play-offi panin kinni,mis näitab et oleks pidanud kuuluma tugevamate play-offi.
The League of Mostly Harmless lõpetasin 9. kohaga,kuid play-offis mängisin ennast seitsmendaks.Selles ligas olin alguses viimane ja siis hakkasin tõusma,iga mänguga läks mäng paremaks.
Kokkuvõtteks võib selle hooajaga rahule jääda,sest esimene aasta mängida seda.Järgmine aasta tahaks kidlasti jätkata.
No pole midagi öelda, maksimumprogramm - Any Givenis esimene ja Harmlessis kolmas. Vigastusega seotud riskid tasusid end ära (Wells, Kittles, O'Neal), mis ilmselt edu tõigi. Järgmine aasta loomulikult uuesti, ja siis kui saab olema 2 liigat (Aramise idee kõrgemast ja madalamast liigast pole paha - eriti kui arvestada, et mõlemas liigas oli mehi, kes poole hooaja pealt pillid kotti panid), siis peaks ikka mõtlema mõlemas live draftile.
Kommentaar