Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Meeskond on Ajax
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

selline probleem....mängin interiga ja kohe kohe algamas kolmas hooaeg....oma arust tõin päris korralikud vanad meekonda juurde aga mitte ühtegi nö superstaari......siis järsku sai morrati mu pääle pahaseks ja ostsi ise lampi kaitsesse puyoli kuigi kaitsesse mul täiendust just vaja ei ole......kas ma kudagi morrati kallal saan möliseda ilma et mind lahti lastaks?

Kommentaar

Kust kohast ma selle numbri/tähe kombinatsiooni sisestan.
        forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu

Kust kohast ma selle numbri/tähe kombinatsiooni sisestan.

Ei mis seal ikka, noor poiss ja huvi on, peaasi, et ei süsti, nagu öeldakse. Küsimusest ei saanud paraku aru.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Tööõpetusest vaja teha referaat puutööriistade kohta. Kahjuks ei õnnestu materjali leida ning peab kõiki võimalikke sõnu otsima.
            forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu

Tööõpetusest vaja teha referaat puutööriistade kohta. Kahjuks ei õnnestu materjali leida ning peab kõiki võimalikke sõnu otsima.
              Saagidest ma ei tea aga rapidsharest oled sa teatud aja jooksul liiga palju kakkunud vist. Muide seal oli minut ootamist kirjas, ehk nüüd peaksid saama.

Kommentaar

Oot , kas kuskil keegi on Eesti liigale facepackid ja särgid ka teinud juba...
                see mis mingil vene lehel oli , sealt ei leindnud kyll midagi...väga imelik koht oli...:P

Kommentaar

Ja selline teema , et mängin Levaadiaga nyyd ja mõtlesin , et järsku oskab keegi , kedagi soovitada kes oleks hea ost jne..:P

Kommentaar

Tarmo Neemelo / Ingemar Teever

Kommentaar

Algselt postitas Maatriks

Ja selline teema , et mängin Levaadiaga nyyd ja mõtlesin , et järsku oskab keegi , kedagi soovitada kes oleks hea ost jne..:P
                      Saada skaudid ida-euroopat uurima. Sealt leiab odavaid ja mis peamine asjalikke mängumehi. Ilir Nallbani ja Samir Omeragic on minu Flora tiimi staarid.

Kommentaar

Oot , kas kuskil keegi on Eesti liigale facepackid ja särgid ka teinud juba...
                        see mis mingil vene lehel oli , sealt ei leindnud kyll midagi...väga imelik koht oli...:P
                        vaata http://www.sortitoutsi.net/fm2006/, seal on olemas mingi ports logosid, särke ja isegi nägusid

Kommentaar

tirisin midagi , ja exträkkisin sinna kuhu muidu graafika asjad lähevad ja ikke ei funka...raibe..:P

Kommentaar

tirisin midagi , ja exträkkisin sinna kuhu muidu graafika asjad lähevad ja ikke ei funka...raibe..:P
                            mul töötab asi küll korralikult... sa ikka read me lugesid läbi?

Kommentaar

nägusid ei saanud jah..
                              eks ma tirisin midagi valet võib olla..read me-d kyll ei olnud...
                              logod on olemas ja muud värgid , aga mängijate pilte ei näe...eks ma uuri uuesti...

Kommentaar

http://www.sortitoutsi.net/fm2006/index.php?page=downloads&area=file&fileid= 4731

selle asja tirisin ..seal ei ole mingit read me-d...
                                kui keegi oskab aidata , siis oleks päris hea..

Kommentaar

Working...
                                X