Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
selline probleem....mängin interiga ja kohe kohe algamas kolmas hooaeg....oma arust tõin päris korralikud vanad meekonda juurde aga mitte ühtegi nö superstaari......siis järsku sai morrati mu pääle pahaseks ja ostsi ise lampi kaitsesse puyoli kuigi kaitsesse mul täiendust just vaja ei ole......kas ma kudagi morrati kallal saan möliseda ilma et mind lahti lastaks?
Tööõpetusest vaja teha referaat puutööriistade kohta. Kahjuks ei õnnestu materjali leida ning peab kõiki võimalikke sõnu otsima.
Saagidest ma ei tea aga rapidsharest oled sa teatud aja jooksul liiga palju kakkunud vist. Muide seal oli minut ootamist kirjas, ehk nüüd peaksid saama.
Oot , kas kuskil keegi on Eesti liigale facepackid ja särgid ka teinud juba...
see mis mingil vene lehel oli , sealt ei leindnud kyll midagi...väga imelik koht oli...:P
Ja selline teema , et mängin Levaadiaga nyyd ja mõtlesin , et järsku oskab keegi , kedagi soovitada kes oleks hea ost jne..:P
Saada skaudid ida-euroopat uurima. Sealt leiab odavaid ja mis peamine asjalikke mängumehi. Ilir Nallbani ja Samir Omeragic on minu Flora tiimi staarid.
Oot , kas kuskil keegi on Eesti liigale facepackid ja särgid ka teinud juba...
see mis mingil vene lehel oli , sealt ei leindnud kyll midagi...väga imelik koht oli...:P
nägusid ei saanud jah..
eks ma tirisin midagi valet võib olla..read me-d kyll ei olnud...
logod on olemas ja muud värgid , aga mängijate pilte ei näe...eks ma uuri uuesti...
Kommentaar