Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Football Manager 2006\'

Algselt postitas Epic

on olemas küll midagi sellist, nimetus peaks olema FM Modifier vms, guugeldades peaks leidma
    uuri täpselt

Kommentaar

leidsin 603 editori

Kommentaar

CM 01/02-s Swanseaga mängides sai ka Skalidis mul pidevalt vigastada, kuid lihtsalt leppisin sellega. Tüüp paranes, lõi väravaid, sai jälle vigastada ja nii mitu hooaega järjest. Seda seivi pole kahjuks edasi jätkanud, ehk kunagi teen seda.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku

CM 01/02-s Swanseaga mängides sai ka Skalidis mul pidevalt vigastada, kuid lihtsalt leppisin sellega. Tüüp paranes, lõi väravaid, sai jälle vigastada ja nii mitu hooaega järjest. Seda seivi pole kahjuks edasi jätkanud, ehk kunagi teen seda.
          pohh nüüd mul meyde ja arteta müttavad injury free ehk evertoniga

Kommentaar

Ja on huvitav nii mängida?

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL

Ja on huvitav nii mängida?
              ikka kulla sõber ikka

Kommentaar

ikka kulla sõber ikka
                mhh... mäng muutub jamaks ju siis, kui keegi vigastada ei saa...
                see ongi põnev kui pead vahe peal nõrgemaid mehi kasutama ja võibolla saab mõnest hea mängijagi
                Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Hmm... mäng väga hea mulje jätnud...
                  Aga mul mõned küsimused/probleemid...

Nimelt ei saa väga aru sellest, kui suur mõte on milla näppima treeningkavasid ja mis seal siis teha tuleks.
                  Teiseks pole korralikult aru saanud kuidas mängiatele puhkust anda ja viimaseks küsiks, miks kurat mul meeskonnast 8-9 põhimeest koguaeg vigastatud on?!?
                  oleks väga tänulik kui keegi viitsiks vähe aidata...

Kommentaar

Algselt postitas X-z

Hmm... mäng väga hea mulje jätnud...
                    Aga mul mõned küsimused/probleemid...

Nimelt ei saa väga aru sellest, kui suur mõte on milla näppima treeningkavasid ja mis seal siis teha tuleks.
                    Teiseks pole korralikult aru saanud kuidas mängiatele puhkust anda ja viimaseks küsiks, miks kurat mul meeskonnast 8-9 põhimeest koguaeg vigastatud on?!?
                    oleks väga tänulik kui keegi viitsiks vähe aidata...

siit leiad kindlasti vastuse miks treeningkavasid näppida ja kuidas näppida ja on sellel mõtet küll

mängijatele saab puhkust anda tema profiili alt, võtad sealt overview ja seal kirjas mis treeningprogrammi peal ta on. sealt saad seda ka vahetada

nii palju vigastatud kas ebaõnne või kõva treeningu pärast... mul ka 3 põhiründajat väljas ja väga kriis käes, aga siis saan mängitada 16-17 aastasi tulevikutalente ja kuidagi ehk ennast läbi liiga vadeda ja võidu suunas

Kommentaar

Pinda käib küll raisk, et pilti imageshacki üles ei saa. Imetlege niimoodi siis. Muhahhahhaa. Mustakullamehed kukkedeks!

Kommentaar

Fakk raisk, error lõi mängust ilma seivimata välja

Kommentaar

Mis jube skin see on?

Kommentaar

Sul on õigus, peab vist tõesti paremat otsima

Kommentaar

Hooaeg sai Real Madridiga läbi. Üllatavalt hästi läks. Panin kinni nii La liga kui ka Champions League. Koduse meistrivõistluse teine oli üllatavalt Malaga, kes kaotas kümne punktiga. Barcelona oli alles 14 Aga Ronaldo oli mul ka parim väravakütt. Hooajaga siis 28 kolli. Teiseks jäi Ismael Urzaiz 22 tabamusega. Sain ainult kaks kaotust ja neli viiki. CL-i finaalis alistati AC Milan 2:1. Kaks väravat Beckhamilt. Üks karistuslöögist ja teine penaltist.
                              AA ja by the way..ostsin ka Tevezi kes suurt hästi ei mänginud ja pidi leppima teise valikuga AM C kohale Baptista järel kes tegi väga häid mänge.

Kommentaar

Tänud.
                                mul manu-ga viimased kuud hooajast ja tundub et inglise premer liigas tuleb võit.
                                (Rooney löönud 24 väravat liigas ja hooajal 39 aga nüüd selle hooaja lõpuni vigastatud.
                                Ebaõnnestuja Van Nistelrooy, vaid 11 väravat hooajal, kuna hetkel jookseb eljas vigastuse kuu ja kaks kuuv veel out-is.
                                Parim sööduandja on, üllatus, üllatus, Quiton Fortune 10 sööduga liigas.)
                                Inglise karika võtsin kindlalt.
                                FA cup ja ECC on kahtlased kuna Saha, Scholes, Nistelrooy, Rooney hooaja lõpuni väljas.

Üks loll küsimus, palju te load-ite mängu jooksul?! (mõtlen seda et kui mingi mäng läheb võssa või kaotad ootamatult, siis läheb mänust välja ja load-id uuesti...)

Kommentaar

Working...
                                X