Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Jh, suht hea oli, ainult, et nata aeglane ikka. Ja noh, ma panin enamus mehed suvalt omal ära, sest pold aega ja nii aeglane oli, et ei ivcand kik vaadata ja võrrelda
Et mis kell täna siis proovimine algab? Kui üldse algab...
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Algselt postitas riks12
A sin olid üldse meie viie seas w? Me weel ei tea seda. Arutame. Aga kui se eile Portugali ei teind, siis vic ei saa..
Ei olnud. Ma mõtlesin üldse inglise liigat, et saab sellest siis asja või ei. Portugali ma ei viitsiks ka.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
sellise raffamassiga peab ikka väga võimas arvuti olema ja nett kaa.Ja raineri mõte oli hea, et hostija peaks olema küll hea arvutiga, aga ta ise ei mängiks, ainult hostiks seda janti. Siis vast veaks välja.
sellise raffamassiga peab ikka väga võimas arvuti olema ja nett kaa.Ja raineri mõte oli hea, et hostija peaks olema küll hea arvutiga, aga ta ise ei mängiks, ainult hostiks seda janti. Siis vast veaks välja.
Tahaks seda lolli näha, kea heast südamest ainult hostima viitsib hakata
No meie siimsorokini ja Drogbaga saime kolmekesi oma mängu käima. Praegu veel siiski pre-season kuna Siim pidi trenni minema, aga õhtul läheb täie rauaga mängimiseks
Kommentaar