Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FM Network Game vol. 1

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FM Network Game vol. 1\'

Algselt postitas riks12

Igal juhul mina kukun PL-ist välja
    Ja mitte ainult sinul pole selliseid mõtteid peas, a proovime varasematest CM-dest saadud kogemusi kasutada, sest ainuke FMi kogemus Udinesega olev poolepeal hooaeg. A kuidas siis sõprusmängudega jääb? Tavaliselt ma lihtsalt ei julge assistandile need jätta, aga nad võtavad koledasti aega.
    Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas riks12

Sa ütlesid Tan, et 5.0.3 patchi pole PC-l vaid on Macil.
      esiteks PC ja Mac on erinevad asjad. ma arvan, et sa mõtlesid PC asemel Windowsi. need mõlemad on platvormid PC-le.
      teiseks
      teiseks ma olen proovind ka 5.0.5 peale saada, aga ka sda ei saa..
      nüüd panin bittorrentis tõmbama õige faili arvatavasti, mida saab ka installida. see ongi vic probe, et see pole installitud mul ja ei saagi seda faili installida. 450 mega oli suur ka, pole ime ju
      Einoh, kui sul oleks õige fail, siis sa teaksid, et kaks esimest mängu alamkataloogi on \"PC\" ja \"MAC\" ja seal õige installi tegemiseks tuleb loomulikult minna PC alla ja setup.exe võtta...

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin

Algselt postitas Indrec
        Algselt postitas Tanel
        Te ajate mul suu vesistama. Minul on rahakott üpris tühi. Raha peaks alla miljoni saama. Kuid mul polegi selle kasutamiseks erilist põhjust.
        Borol on 8.75 miljonit
        Kas see 8.75 on sul naelades?

Sai just meeskondade rahakotid üle vaadatud ning Boro rahakott on 13,25 miljonit eurot.

Kas keegi siis järele jäänud Crystal Palace\'it ei võta? rahakoti suurus 3,2 miljonit eurot.
        enda teada mängin eurodega, aga noh mine sa tea

Kommentaar

Minul kogemustest puudust ei tohiks tulla. Ligi 25 hooaega ja 10 mängupäeva seljataga.

Ennustan (Ei taha ühtegi kasutajat rünnata positsiooniga):

1. Manchester United
          2. Chelsea
          3. Arsenal
          4. Newcastle
          5. Liverpool
          6. Tottenham
          7. Middlesbrough
          8. Aston Villa
          9. Fulham
          10. Manchester City (okei, Mikot (aka 17) ründan, temast tahan ma igaljuhul ette jõuda)
          11. Southampton
          12. Everton
          13. Charlton Athletic
          14. Birmingham
          15. Blackburn Rovers
          16. Bolton Wanderers
          17. Norwich City
          18. W.B.A
          19. Portsmouth
          20. Crystal Palace
          sigpic

Kommentaar

Kolm pre-season mängu, mängime põhimeestega. Muideks põnevuse huvides võiks üksteise vastu mängida, nii kuidas kellegi ajakava välja tuleb.

Pakuks siis kuupäevad välja nendeks, sest keegi teine vist pole pakkunud:
            Sat 17.07.2004... mäng algab 14.ndal kui ma õigesti mäletan. nii jääb natuke aega sättida asju enne esimest mängu.
            Sat 24.07.2004 ning siis Sat 31.07.2004. Seega kolm nädalat, iga laupäev. Lisaks soovitan reservid kuhugi tuuritama saata, ning ülejäänud mängijad reservi või U19-sse jätta (ning mõlemale, nii reservile kui U19-le üks juhendaja panna, et ta kõiki saaks kasutada, minu teada nii selekteerib ta reservide ja U19 vahel).

aga muidugi me ei pea neid üksteise vastu mängima. Kasutame Only Commentary\'t, kuid poolaja keskel (edit, parandus: poolajal) ja mängu lõpus võiks olla igaühel lubatud paar minutit statse uurida, et oma taktikat täiustada.
            mis arvab kõik see rahvamass?

Homme õhtul siis... mis kell alustame?

Kommentaar

Alustame vist ikkagi 20:30, kuigi võiks juba proovida varem kohale sadada. Kuulujutude kohaselt toodi erandkorras Drogba ja Indrecu trenn (nad on ühes trennist vist) kelle viie peale.

Minule ecco poolt soovitatud variant sobiks (kuupäevade poolest). Kuid mina eelistaks mängida kellegi teise vastu. Muide, mängu algusajaks on 11. juuli mul. Esimene asi, mis teete on siis cancel all friendlies ja siis valite ecco poolt mainitud kuupäevadele endale sõprusmängud. Ükskõik, kas siis üksteise vastu või mitte, mina eelistan arvuti vastu mängida.
              sigpic

Kommentaar

Ma ei mäletanud peast täpselt mis kuupäeval inglise liigaga mäng algab, aga jah, ju siis 11. Jääbki rohkem aega võimalike uute mängijatega läbirääkimisi pidada.

ja tõesti arvuti vastu pre-season mänge teha tundub mõistlikum, sest vaevalt meist keegi oma nõrgad kohad arvuti eest ära peitab suudab, küll aga teise mängija eest

Kommentaar

Algselt postitas ecco

Ma ei mäletanud peast täpselt mis kuupäeval inglise liigaga mäng algab, aga jah, ju siis 11. Jääbki rohkem aega võimalike uute mängijatega läbirääkimisi pidada.

ja tõesti arvuti vastu pre-season mänge teha tundub mõistlikum, sest vaevalt meist keegi oma nõrgad kohad arvuti eest ära peitab suudab, küll aga teise mängija eest
                  Noh, me saame ju ka oma kaasmängijad välja kutsuda, kui tahame. Aga kui ei taha võib üksi mängida. See on igaühe enda otsutada.
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
                    Noh, me saame ju ka oma kaasmängijad välja kutsuda, kui tahame.
                    i\'ll pass

Kommentaar

Palju meil siis mängu alguses aega jääb uutele mängijatele pakkumiste tegemiseks ja meeskonnaga põhjalikumalt tutvumiseks jne... vaevalt, et kõik juba oma meeskonnaga tutvunud on.
                      https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Algselt postitas Red Devil

Palju meil siis mängu alguses aega jääb uutele mängijatele pakkumiste tegemiseks ja meeskonnaga põhjalikumalt tutvumiseks jne... vaevalt, et kõik juba oma meeskonnaga tutvunud on.
                        Ma pakkuks, et veerand tundi oleks maksimum... nagunii sõpruskate ajal saab ka neid vaadata... kellaajad on vahel erinevad mängudel.
                        sigpic

Kommentaar

ma arvan, et enne kõige esimest continue\'d peaks esialgse taktikaplaani koostama ja lisaks treeningud korda sättima. viimane võtab eriti aega, sest kõigil peale hostija tuleb need kõigepealt ise koostada (võiks varem pastakat ja paberit kasutada ja valmis kirjutada, ning siis mängu alustades need kohe paberilt arvutisse \"kopida\"). võib muidugi ka olemasolevaid kasutada, kuid mina eelistan ise teha.

lisaks võiks kõik kohe transfer marketil valmis vaadata ja skaudid tööle panna, kes soovib.

kõik see võtab natuke rohkem kui veerand tundi, kuid rohkem vaeva ei nõua kui kohe ära teha.

ja kel valmis, annab manager chatis märku.

Kommentaar

mina ennustan ka:

1.Man.City
                            ...
                            19.Middlesbrough
                            20.Fulham

VOT Tanel

muide, helar vist tahaks crystal palacet, võid talle kinni panna

Kommentaar

Ma võtan ise Palace\'i ja teen teile pähe!

Mis te kujutate tõsiselt ette, et suudate sellise rahvamassiga seda mängu edukalt mängida?
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Muide Martin, sa jäid hiljaks, mina ütlesin enne

Kommentaar

Working...
                                X