Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tähendab ma pean veits veel spämmima, et täna 700 täis saada, aga mul teile selline küsimus, et kui näiteks kasvõi Single Playeris valid näiteks ainult Premieri ja langed sealt välja, et mis siis edasi juhtub. Selles mõttes, et madalamaid liigasid pole ju kuhu kukkuda, et kas siis lastakse lahti?
Tähendab ma pean veits veel spämmima, et täna 700 täis saada, aga mul teile selline küsimus, et kui näiteks kasvõi Single Playeris valid näiteks ainult Premieri ja langed sealt välja, et mis siis edasi juhtub. Selles mõttes, et madalamaid liigasid pole ju kuhu kukkuda, et kas siis lastakse lahti?
Ilmselt on sind juba enne väljalangemist lahti lastud.
Muide, soovitan enne mängimist oma valitud tiimiga natukene \"trenni\" teha, et leida õige koosseis. Fulhamiga ma olen juba kunagi mänginud FMis ja mul koosseis teada juba.
Nii. Oleks selline reegel välja pakkuda, et teie, kes te kõik siin network game mängite, üksteiselt kontrahhiga noormängijaid nö ei võta. Et a la Aramis pakub Evertoniga Kasper Schmeicehlile kontrahhi ja siis ta läheb Evertoni. Loodan et saate aru. Aga reegli jõustumiseks oleks vaja teiste nõusolekut. Et siis kuidas jääb?
Ilmselt on sind juba enne väljalangemist lahti lastud.
Muide, soovitan enne mängimist oma valitud tiimiga natukene \"trenni\" teha, et leida õige koosseis. Fulhamiga ma olen juba kunagi mänginud FMis ja mul koosseis teada juba.
Ma hetkel juba niisama Boroga poole hooaja peal ja koosseis suht välja kujunenud. 17-nele: olen sinuga täiesti nõus
Mina tahan keksida. Tegelikult oleks mul üht korralikku rahasüsti vaja, 1,4 milli on tiba liiga vähe. Ent selle eest, on mul sellised täkud nagu Shaun-Wright Phillips, keda te mult mingi hinna eest ei sa Siis muidugi kogenud Steve Macmanaman ja David James Ja kõige täkum vend Sun Jihai muidugi Olge valmis, Cityle ja seega mulle on juba Inglismaa meistriliiga tiitel kindlustatud, järgmisel hooajal ka Meistrite Liiga Niiet ärge pange pahaks kui te midagi võita ei suuda
Mul on üks türklane varuks, kelle saab tasuta(ründaja). näitajad on keskmiselt 13-14. päris tegija. aint, et ta on vic jaanuarini vigastatud. mul üks hea taktika ka varuks.
Kommentaar