Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahali
Mulle seevastu mitte...päris tore oli hoida üht meest IL-is. Tõstab natuke tuju, kuna on lootust et tuleb meest IL-ist ja hakkab tegusid tegema. Samas, ega mulle eelmisel aastal see Big Dogi hoidmine seal midagi andnud
Nüüd siis saab waiverist ja FA-st õigeaegselt mehe oma rosterisse tõmbamine oluliseks, mis peaks olema vesi aktiivsete ja rumoreid lugevate manageride veskile. Võta nüüd siis kinni, on see positiivne või negatiivne.
Äkki siis selle jutu peale suurendada rosterit ühe( või isegi kahe) benchi koha võrra? Kui ma ei eksi, siis istus pea igal manageril üks mees IL-is.
Vaene mees, kes endale Amare võtab...nüüd saab see võtmine olema eriti suur risk. Aga kiusatus on ju suur
Eks siis pühapäeval nähe ole, mitmendas ringis mees läheb...
Algselt postitas SundanceKid
The NBA has announced that it will no longer utilize an Injured List (IL). As a result, the IL option has been removed in the fantasy game. If you wish to replace an injured player in your starting lineup, you must place him on your bench or drop him to waivers.
palju õnne!
The NBA has announced that it will no longer utilize an Injured List (IL). As a result, the IL option has been removed in the fantasy game. If you wish to replace an injured player in your starting lineup, you must place him on your bench or drop him to waivers.
palju õnne!
Nüüd siis saab waiverist ja FA-st õigeaegselt mehe oma rosterisse tõmbamine oluliseks, mis peaks olema vesi aktiivsete ja rumoreid lugevate manageride veskile. Võta nüüd siis kinni, on see positiivne või negatiivne.Äkki siis selle jutu peale suurendada rosterit ühe( või isegi kahe) benchi koha võrra? Kui ma ei eksi, siis istus pea igal manageril üks mees IL-is.
Vaene mees, kes endale Amare võtab...nüüd saab see võtmine olema eriti suur risk. Aga kiusatus on ju suur
Eks siis pühapäeval nähe ole, mitmendas ringis mees läheb...

Kommentaar