Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA fantasy Yahoo rahaliiga 05/06

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahali

Algselt postitas SundanceKid

The NBA has announced that it will no longer utilize an Injured List (IL). As a result, the IL option has been removed in the fantasy game. If you wish to replace an injured player in your starting lineup, you must place him on your bench or drop him to waivers.

palju õnne!
    Mulle seevastu mitte...päris tore oli hoida üht meest IL-is. Tõstab natuke tuju, kuna on lootust et tuleb meest IL-ist ja hakkab tegusid tegema. Samas, ega mulle eelmisel aastal see Big Dogi hoidmine seal midagi andnud Nüüd siis saab waiverist ja FA-st õigeaegselt mehe oma rosterisse tõmbamine oluliseks, mis peaks olema vesi aktiivsete ja rumoreid lugevate manageride veskile. Võta nüüd siis kinni, on see positiivne või negatiivne.
    Äkki siis selle jutu peale suurendada rosterit ühe( või isegi kahe) benchi koha võrra? Kui ma ei eksi, siis istus pea igal manageril üks mees IL-is.

Vaene mees, kes endale Amare võtab...nüüd saab see võtmine olema eriti suur risk. Aga kiusatus on ju suur Eks siis pühapäeval nähe ole, mitmendas ringis mees läheb...

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA fantasy Yahoo rahaliiga 05/06\'

mina olen sellepoolt, et mitte pinki suurendada. Nagu sleepie juba mainis on oluline ka hooajal toimuvad sündmused. Aktiivsemad managerid (nt mina saavad oma kirge suuremal määral rahuldada ja ei pea igaks juhuks kedagi palatis üleval pidama. Rohkem aktiivsust ja pingelisust!

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

mina olen sellepoolt, et mitte pinki suurendada. Nagu sleepie juba mainis on oluline ka hooajal toimuvad sündmused. Aktiivsemad managerid (nt mina saavad oma kirge suuremal määral rahuldada ja ei pea igaks juhuks kedagi palatis üleval pidama. Rohkem aktiivsust ja pingelisust!
        Eelmisel hooajal A-Liigas sain mitteametlikult mina kõige aktiivsema manageri tiitli Vähemalt move\'de arvult olin esimene, neid tuli üle 60 kui ma ei eksi, nii et ses mõttes pole probleemi. Jama selles, et SDK oli alati sammu võrra ees, kuna Tal vist miski online side meeskondade treeneritega ja muude asjapulkadega
        Roster tundub kuidagi pisike nüüd.

Kommentaar

mis saab siis. tõstame benchi kohtade arvu?

Kommentaar

ei tõsta
            Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Ma tahtsin ka suure hooga sellest muudatusest siin rääkima tulla, kuid kiiremad vennad on asjal juba ammu jaol :P Mina soovitax kohad jätta samax, muidu kahaneb risk mängija välja viskamisel väga väikesex (teisiti jäävad kolme nelja punkti vennad ainult alles).

Kommentaar

arutasime meestega asja läbi ja põhjendused meeste arvu SAMAKS jätmisel on järgmised:
                1) väga kõva \"IL\" meest ei pea droppima. siin tuleb mängu trademine.
                2) kõigil on võrdsed võimalused teha hiilgav draft, et saada kokku nii kõva tiim, mis kannataks mõne kõva \"IL\" mehe ära või siis endale trademist
                3) kõigil on võrdsed võimalused tutvuda eriti injury prone meestega
                4) ühe-kahe benchi koha lisamine tõmbaks niigi minimaalse meeste valiku waiveris Fa-s veelgi koomale
                5) tähtsust tuleb juurde seni mitte väga olulisele waiver priority´le. väike nüanss taktikamängus jälle juures
                6) õnne on nagunii vaja

Kommentaar

arutasime meestega asja läbi ja põhjendused meeste arvu SAMAKS jätmisel on järgmised:
                  1) väga kõva \"IL\" meest ei pea droppima. siin tuleb mängu trademine.
                  2) kõigil on võrdsed võimalused teha hiilgav draft, et saada kokku nii kõva tiim, mis kannataks mõne kõva \"IL\" mehe ära või siis endale trademist
                  3) kõigil on võrdsed võimalused tutvuda eriti injury prone meestega
                  4) ühe-kahe benchi koha lisamine tõmbaks niigi minimaalse meeste valiku waiveris Fa-s veelgi koomale
                  5) tähtsust tuleb juurde seni mitte väga olulisele waiver priority´le. väike nüanss taktikamängus jälle juures
                  6) õnne on nagunii vaja
                  Väikesed kommentaarid:
                  1) Tahes tahtmata tuleb sisse selliseid, kellel draft hiilgavalt ei õnnestu, ja kui ollakse veel sunnitud ära trade\'ima oma kõva IL ja selle saab niigi kõva drafti teinud meeskond, siis muudab see tugeva veel tugevamaks. Klassivahed meeskondade vahel suurenevad selle tulemusena. Ja loota tuleb et sellised trade\'id ka läbi lastakse.
                  2) Kõva meeskond ei pea oma kõva IL-i ära trade\'ima. Samas, mida saavutab kõva drafti teinu kõva IL-i endale saamisega, sai mainitud eelmises punktis (peale vigastusest taastumist). Aga eks jääb ka neile risk, et Amare põlv ei saagi terveks. Võidavad managerid, kes loevad aktiivselt rumoreid.
                  3) Just
                  4) FA-st ei pea mehi valima, kõigil on ju võimalus teha hiilgav draft
                  5) Waiver priority saab oluliseks meeskondadele, kel võimalust add-ida meeskonda mõne meeleheitele viidud manageri dropitud mängija.
                  6) Kui pidada silmas eelpool mainitud injury prone mehi, siis võib õnne osa mängus viia miinimumi lähedale nii ehk nii.

Tegelikult oleks päris mõnus võtta viimastes ringides mõni injury prone mees, ilma, et see erilist tähtsust üldesitusele omaks. Eks siis ole näha, kes korjab ära need mehed. Kas läheb riskimiseks ja šampuse joomiseks või on hoopis perse märg ja mitte üks särg.
                  Nii et managerid, kel ettevalmistus puudulik...värisegem

P.S. Võtke seda postitust siis mõõduka huumoriga.

Igatahes mu arust mäng selle IL-i kaotamisega kaotab osa oma võlust.

Kommentaar

AAAAA JUUUUU REDIIIIIII!

Oi, poiskad-plikad. Ma tegin eile sellist uurimistööd, et olen nüüd Tartu Ülikoolis NBA doktor. Te saate ikka haledalt pähe. Kusjuures ma kuulsin, et mul on draftis teine valik!

Kuidas on teiega?
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

taktika on mul paigas, see kuidas selle elluviimine õnnestub see sõltub kahjuks ainult teistest

Loodetavasti saan tänavu ees otsas valida, kaks korda olen pidanud teiste valikuid kadetsema ning siis kui tuli enda kord oli valida sitt veel sitema vahel.

Kommentaar

Ma ei tea. Minul küll mingit närvi sees pole. Sest nagu ütles minu keskkooli õppealajuhataja, et kui kõik kõik on hästi ette valmistatud ja ära õpitud, siis on eksamipäev pidupäev

Kommentaar

jälle ksukil taga sain valida, aga pole hullu. tuupi teen ikkagi

Kommentaar

Ma ei tea. Minul küll mingit närvi sees pole. Sest nagu ütles minu keskkooli õppealajuhataja, et kui kõik kõik on hästi ette valmistatud ja ära õpitud, siis on eksamipäev pidupäev
                            Pidev töö semestri vältel tagab edu eksamil.

Kommentaar

ikkagi ma ei saa aru mis toimub Revnege nimelise meeskonna manageri peas? Kas sind ei olnud draftis?

ahjaa mulle meeldib Kuressaare sats ilgelt, kuidgai lahe kooslus ja sealt võib kõike tulla. Tundub kuidagi ühtlane draft see aasta või mis? Capitali meestel on muidugi raske-vigastustemaiad liiga palju.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

ikkagi ma ei saa aru mis toimub Revnege nimelise meeskonna manageri peas? Kas sind ei olnud draftis?
                                Teda ei olevat olnud jah!

Kommentaar

Working...
                                X