Ma ka veel seiklen eelmise Manageriga. Võetud sai endale Lahti meeskond Soomemaalt ja pikema-ajaliseks eesmärgiks oli kuidagi jõuda Inglismaa või Hispaania kõrgliiga meeskonda juhendama. Mainin kohe ära, et see eesmärk sai saavutatud ebaloogiliselt kiiresti. Lahtit ennustati oma liigas algselt 6. kohale, samas sai temaga kohe kahe hooaja peale võetud kaks meistritiitlit ja kaks karikavõitu. Meeskond sai koostatud peaasjalikult noortest mängijates, keskmine vanus algkooseisul oli 19 aastat. Mängijaid sai endale meelitatud nii Aafrikast, Brasiiliast (EU passiga Brasse siis) kui ka põhjamaade noortekoondistest. Peale kahte hooaega tekkisid probleemid motivatsiooniga ja sai kergitatud kübarat ning lahkutud. Olin valmis juba vastu võtma Norra teise liiga pakkumisi, kui mind palkas Argentiina kõrgliiga klubi Newell`s. Meeskond andis ka üsna arvestata transferibudgeti ehk üle 10 miljoni euro. Taaskord sai endale kokku ostetud noortest mängijatest koosnev tiim. Ja taaskord läksid mõlemad hooajad üsna edukalt- vastavalt 3. ja 4. koht. Ning taaskord sai meeskonnast peale kahte hooaega lahkututd, et Euroopas meeskond endale leida. Kosilane oli vägagi väärikas, nimelt Man City. Ja nii ma pusingi antud tiimiga. Esimesel hooajal Inglismaal hoian liigas 4. kohta ja võidetud sai ka Liigakarikas. Ilus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2007
Collapse
X
-
Sai see mäng uuesti peale lastud ning alustasin inglise lootsina. Alguses suhtuti minusse umbusklikult, sest "sunday league player'ina" ei teadnud mind keegi. Nüüd fännid ja paljud mängijad armastavad mind, sest EM sai vaikselt kotti pistetud. Ootan, kuni mind mõni klubi tahtma hakkab, seni aga proovin selle lootsiku Lõuna-Aafrikasse tüürida.
Kommentaar
-
kuna pole uut manageri näppinud jätkan 2007 pelamist, nii vahelduva eduga. Miskipärast kipub arvuti alati ära rikkuda mu mängud, kui olen kuskile 2015.aastasse jõudnud. Hetkel, 2012.aasta ja töötan kahe klubi Man Utd ja Walsalliga. Kuivõrd Manuga on suht pinge vaba, siis Wallsalliga on pusimist mõnusalt. Hetkel teist aastat Premiershipis ja ega kerge ei ole. Ülestõusin sisuliselt noorte laenamisega ja heade-odavate free transferitega. Lootust andvaid vennikesi on hetkel päris mitu: Cedric Evina(free agentina), Jose Luis Silva( tasuta), Dan Collett( tasuta) ja veel mõned. squad on väga noor 23 keskmiselt. Esimene hooaeg premis lõppes üleootuste hästi, 13.koht, 45 punkti. Teine hooaeg läheb nati nigelamalt hetkel 16.koht. Muidu tore on see et 30 mänguga saadud kõigest 7 kaotust, aga terve persetäis viike see-eest. Relegationist olen küll soliidsel kaugusel aga rasked mängud veel 2 korda Chelseaga, korra Arsenali ja Spursiga.AILTON
Kommentaar
-
Ka mina panin FM07 taas peale. 08 viskab üle oma olemusega. Alustasin Saksamaa treenerina. Sain meeskonna EMile viidud, alagrupp seal Itaalia, Portugal ja Rumeenia.
Avamängu kaotasin itaallastele Luca Toni 6. minuti headerist 0-1. Avapoolajal läksin 4-4-2 taktikaga punnima, mäng oli hambutu ja teisel poolajal lükkasin Ballacki ründajate taha ja tõmbasin Schweinsteigeri, Kehli ja Fringsi keskele kokku. Panin direct passing, quick tempo ja trough the middle. Teisel poolajal käis mäng Itaalia värava all kuid õnn pold minu poolel (Kehli kauglöök posti).
Järgmine mäng Portugali vastu. Eks näe, mis saab.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Pole ka mind FM 2008 veel tõmmanud ning nüüd kui vaheaeg taas käes, saab jätkata FM 2007-ga. Mängin kahes isikus, kellest üks juhendab Prantsuse kõrgliigas olevat Bresti, kellel on ees kõva väljalangemisheitlus, ja Belgia koondist ning teine Itaalia Serie C-s pallivat Livornot, kes suure tõenäosusega tõuseb Serie B-sse. Aastaks on vist 2012.
Kommentaar
-
Saigi EM võidetud. Teekond polnud eriti raske kah. Veerandfinaalis Inglismaa (pennudega ma edasi), poolfinaalis Norra (2-0 võit) ja finaalis võitsin 3-1 Horvaatiat.
MM kval. alagrupis on mängitud kolm mängu (Taaniga, Armeeniaga ja kellegiga veel), mis kõik seni võidetud. Nüüd vahel pikem paus, sest järgmine mäng Põhja Iirimaaga alles 130 päeva pärast või nii.
Vahepeal sai ka omale klubi kõrvale võetud, milleks osutus šoti esimesse divisioni kuuluv St. Johnstone. Seni olen võitnud kõik kodumängud ja ühe võõral. Võõral on ühe võidu kõrvale 2-3 kaotust.Maailmameistrid!!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustaga mul fm 08´s ühele mehele ei meeldinud tema ise.
½121½
Kommentaar
-
Algselt postitas Hughes Vaata postitustseda võib veel kuidagi mõistaaga mul fm 08´s ühele mehele ei meeldinud tema ise.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar