Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2007

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kuna Laziost tüdinesin siis võtsin ette Valencia.

Ostma ei kippunud, müüma ka mitte. Lasin lahti reservis mängivad mehed ehk siis 15 mängijat.

Copa del Rey 4 rnd vs Aguilas 6-0 & 2-0
    5 rnd vs Osasuna 1-1 & 0 -2

Champions League 3rd Qual rnd vs Dinamo 3-0 & 3-0
    Group Stage vs Schalke 1-2 & 0-1
    vs Sporting CP 8-2 & 1-0
    vs Dinamo Kiev 3-1 & 1-1
    1st Knockout rnd vs Chelsea 0-2 & 1-1

La Liga

Real Madrid 87 p
    Valencia 83 p
    Barca 79 p

( Kodune vorm oli liiga parim, võõrsil mängude punktide poolest teine )

Squad:
    GK
    S. Canizares Gms 29 Cons 25 Cln 13 Rtg 6.93 ( Veel esiväravavaht, kuid koht pole kindel )
    T. Hildebrand Gms 23 Cons 23 Cln 8 Rtg 7.00 ( Mõned head esitused, hakkas hooaja lõpus Canizareselt kohta üle võtma )
    J.L. Mora Gms - Cons - Cln - Rtg - ( Kindlasti tasemel kiiper aga ei jagunud mänge talle )

FB
    Miguel Gms 40(2) Gls 2 Asts 7 MoM 2 Rtg 7.02 ( Väga hea paremkaitsja, kuigi paremal äärel puudus konkurents )
    E Moretti Gms 48 Gls 1 Asts 5 MoM 1 Rtg 7.06 ( Teise vasakkaitsja puudumise tõttu mängis kõige rohkem mänge )
    Caneira Gms 10(8) Gls 1 Asts 2 MoM 0 Rtg 7.06 ( Pakkus väärilist asendust mõlemale äärekaitsjale )

CB
    R Albiol Gms 46 Gls 1 Asts 4 MoM 5 Rtg 7.35 ( Kaitse tugitala ja üldse tore mängumees)
    I Helguera Gms 5(12) Gls 0 Asts 1 MoM 0 Rtg 6.93 ( Asendas kui vajadus oli )
    Marchena Gms 27(7) Gls 1 Asts 0 Mom 1 Rtg 7.18 ( Jagas Alexisega kohta Albioli kõrval, seda suhteliselt edukalt )
    Alexis Gms 33(1) Gls 1 Asts 2 MoM 1 Rtg 6.97 ( Väga hea mängija kuid teeb vahel rämedaid prohmakaid )

DM
    R. Barja Gms 15(6) Gls 2 Asts 1 MoM 0 Rtg 6.71 ( Täitsa hea vahetusmees )
    D. Albelda Gms 47(1) Gls 1 Asts 4 MoM Rtg 7.29 ( Lõhkus, jagas sööte, valmistas peavalu paljudele playmakeritele )

MC
    Edu Gms 35(6) Gls 7 Asts 4 MoM 2 Rtg 7.12 ( Töötasid Albeldaga kõvasti, lõi kaugelt ilusaid väravaid, on silma jäänud Chelseale ja Barcelonale )
    M Fernandes Gms 6(9) Gls 1 Asts 1 MoM Rtg 6.93 ( Meelde jäi viimase liigamängu kauglöök. Talle ei jagunud palju mänguaega )

AMRL
    Joaquin Gms 41(1) Gls 10 Asts 16 MoM 0 Rtg 7.29 ( Ülihea paremäär, jagas häid sööte ründajatele )
    Silva Gms 32(3) Gls 4 Asts 7 MoM 1 Rtg 7.20 ( Vahetus mõlemal äärel, kogus palju mänge ja jäi silma = Boonus järgmiseks hooajaks )
    Angulo Gms 6(9) Gls 4 Asts 4 MoM 3 Rtg 7.13 ( Sai vähe mängida aga lõi väravaid ja andis väravasööte nii palju kui võimalik )
    J. Arizmendi Gms 9(18) Gls 4 Asts 3 MoM 1 Rtg 6.59 ( Väärtuslik vahetusmees, nii ründes kui paremal äärel )
    Vicente Gms 15(2) Gls 2 Asts 5 MoM 0 Rtg 7.18 ( Ei olnud nii hea kui lootsin. Segas ka pikk vigastuspaus )
    J Gavilan Gms 8(17) Gls 2 Asts 5 MoM 1 Rtg 6.80 ( Avanes hooaja lõpus, sekkus palju vahetusest )

ST
    F Morientes Gms 14(11) Gls 8 Asts 3 MoM 3 Rtg 7.04 ( Mängis nii palju kui teised ründajad lubasid, siiski, hea ründaja ja vahetusmees )
    D Villa Gms 40(1) Gls 21 Asts 8 MoM 3 Rtg 7.20 (Võinuks rohkem skoorida, kuigu mitte väga halb hooaeg )
    N Zigic Gms 43(1) Gls 31 Asts 16 MoM 13 Rtg 7.77 ( Hooaja parim, õhus pea võitmatu, tekitas palju võimalusi Villale ja Morientesele. Champions League parim väravakütt )

Team of the Seasonisse said R Albiol,D. Albelda ja N Zigic.

Järgmine hooaeg siis liigat ja euroopat vallutama.
    Algselt postitas JT8055
    Olge aktiivsemad!

Kommentaar

mida tähendab erratic goalkeeper??
      AILTON

Kommentaar

Kui saadan scoudi kellel on x riigi kohta head teadmised kas siis on suurem võimalus, et ta sealt tuleb mingite nimedega tagasi? (Mingeid võistlusi ma ei saa teda seal jälgima panna)
        Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
          mida tähendab erratic goalkeeper??
          ebakindel ettearvamatu ...

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
            ebakindel ettearvamatu ...
            damn, ma juba lootsin et midagi head, nöitajad on palju lubavad 16 aastase kohta, aga vb aja jooksul asi läheb paremaks
            AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
              Kui saadan scoudi kellel on x riigi kohta head teadmised kas siis on suurem võimalus, et ta sealt tuleb mingite nimedega tagasi? (Mingeid võistlusi ma ei saa teda seal jälgima panna)
              suurem võimalus on tõesti, aga kõik oleneb mis condition järgi sa otsid, näiteks noori(16-20) on võimatu leida kui nad just klubi esinduses ei mängi, see vähemalt nõme selles mängus, ise tuleb kogu aeg tuhnida ja tüüpide kohta scout reporte küsida.
              AILTON

Kommentaar

Nii endal on mul läbi juba päris mitu hooaega (mängin ka väga aktiivselt) ja kuni eilseni juhendasin Valencia klubi. Võitsin 6 seal veedetud hooaja jooksul 4x liiga ja 1x liigakarika. Täiesti masendavalt läks mul aga Euroopas, sest 5 hooajal ei pääsenud ma edasi Meistrite Liiga alagrupistki ja ainuke kord kui pääsesin kaotasin avaringis kahe mängu kokkuvõttes hilisemale üllatusfinalistile Sparta Prahale (finaalis hävisid nad Chelseale 1-5) . Viimane hooaeg aga oli minu jaoks täielik katastroof kui lõpetasin liiga 7. kohaga, see oli ainult üks põhjustest miks otsustasin edasi liikuda.

Üle võtsin siis League 2-s vireleva endise suurklubi Leeds Unitedi, kelle hetkese koosseisuga kaotaksin arvatavasti ka Valencia noortesatsile .
                Klubi on suurtes finantsilistes raskustes ja hooajaeelsed prognoosid ei luba ka mulle midagi head. Hooajaeelsed kontrollmängud kaotasin kl kõik aga sain paar head andekat mängijat ja püüdma lähen kohta esikuuikus (ennustus, et esi 10 pääs oleks ime) .

Eriti positiivne on aga Eesti koondise käekäik.
                Eesti on D-alagrupis hetkel 2.kohal Itaaalia järel. Ise juhendan Tšehhi koondist ja just sain mõnusa 1-4 paki Eestilt
                Noori ja andekaid on Eestil palju. Natuke aega tagasi siirdus 24M eest Juventuse ridadesse 17-aastane Eesti edurivimees, keda ma Valencias olles tulutult püüdsin osta(liiga kallis).
                Eesmärk on siis viia Leeds tagasi tippu ja ka Tšehhiga ühtteist saavutada

Kommentaar

Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
                  3.hooaeg pole veel läbi, aga transferid on tehtud.

OUT: Mõned noorukid, kedagi erilist ei müünud.

IN: Ben Sahar free, Sebastian Kehl free, Patrick Helmes free, Darijo Srna free, Rybka 8m
                  3. hooaeg läbi ja treble on tehtud, uskumatu...

CL-is alistasin playoffides R. Madridi(!), Bayerni, Tottenhami ja finaalis Arsenali, ainult Tottenhami mäng ei läinud penaltidele, Butt tõrjus igas shoot-outis vähemalt ühe palli, finaalis lausa 3 !!!

German Cupis tõmbasin ka loosiga ainult mingeid liigakeskmikke, niiet finaali jõdmine polnud raske, finaalis alistasin HSV, jällegi penaltidega, Butt tõrjus ühe ja võitsin, olgu mainitud, et Butt skooris ka shoot-outides 100%-liselt.

Liiga oli ka imelik, mingeid imemänge ei teinud, pigem tõi võidu see, et Bayern oli sitem kui ma, võitsin 3 mängu ennem lõppu (viimased 3 mängu 2 viiki ja 1 kaotus, kokkuvõttes 71p) ja sain kenasti CL & Cupi finaaliks mehi puhata, tulevik on helge
                  Little things worry little minds.

Carlo Ancelotti, 2009

Kommentaar

Sul tulevik vähemalt helge
                    Mul oli just teine kokkusaamine Eestiga ja juba algus ei lubanud head :|
                    Sain 4.minutil punase ja pm järgmisel vasturünnakul lõi Kruglov hullu löögi 30yardilt ristnurka :|. 0-2 saatis Kruglov tugeva karistuslöögi püüdmatult allanurka, 0-3 Eesti suurimalt skoorijalt Gruznovilt, kellel viimane hooaeg siis lõpetab ja 0-4 Vosko nurgalöögist üleajal.
                    Öelge mida teha, et TšEHHI suudaks Eestit võita

Kommentaar

Algselt postitas fan of tottenham Vaata postitust
                      Sul tulevik vähemalt helge
                      Mul oli just teine kokkusaamine Eestiga ja juba algus ei lubanud head :|
                      Sain 4.minutil punase ja pm järgmisel vasturünnakul lõi Kruglov hullu löögi 30yardilt ristnurka :|. 0-2 saatis Kruglov tugeva karistuslöögi püüdmatult allanurka, 0-3 Eesti suurimalt skoorijalt Gruznovilt, kellel viimane hooaeg siis lõpetab ja 0-4 Vosko nurgalöögist üleajal.
                      Öelge mida teha, et TšEHHI suudaks Eestit võita
                      ma mängin eestiga aastal 2012/13 ja tsehhiga sain 2-2 viigi ja siis võõrsil kaotasin 0-4.....
                      Ma sama haruldane kui kaine farmer!

Kommentaar

Teise hooaja eel seatud eesmärgid tundusid mängude algusel ikka väga võimatutena näivad, kuid hooaja lõpuks laabus kõik ilusasti ning UEFA Cupi koht taskus ja järgmisel hooajal juba Euroopat vallutama

Esimesest kahest mängust masendavad 2:3 ja 0:3 kaotused Den Boschile ja VVV-le, siis aga võit Den Haagi üle ning viik Rodaga tekitasid lootust, et karika teises ringis Ajaxi vastu võiks loota head tulemust. Teise poolaja keskpaigaks oligi seis 1:1, kuid seejärel lõid Amsterdami parimad pojad kaks väravat ja sinna edasipääs läks.

Hooaja keskpaigas oli asi ikka päris jube, virelesin kohutavas väravate, võitude ja mängijatekriisis, peaaegu pool meeskonda kaunistasid laatsaretti. Kuid pärast taaskordset 1:3 allajäämist Ajaxile hakkas mäng hästi minema ning kuus järjestikust võitu, sealhulgas PSV üle, kergitasid mind kaheksandale kohale, kus hooaja ka lõpetasin.

UEFA Cupi play-offides neelasin järjest Roda, NAC Breda ja ADO Den Haagi ning uuel hooajal mängin juba eurokarikat.

Hooaja eel liitusid meeskonnaga Juninho Paulista, Conor Casey, Enar Jääger ja Timmi Johansen, kellest vaid esimene ei suutnud end koosseisu murda, ülejäänud teenisid nende peale kulutatud raha kenasti tagasi.

Väravavahid
                        Remko Pasveer - 15/0
                        Babacan Volkan - 26/0

Kaitsjad:
                        Enar Jääger - 39/2
                        Ragnar Klavan - 27(10)/2
                        Timmi Johansen - 31/0
                        Stef Lamberlink - 1(12)/0
                        Mark Looms - 29/1
                        Bjorn Daelemans - 18/2
                        Marnix Smit - 18/2

Poolkaitsjad
                        Sander Puri - 38/5
                        Eduard Ratnikov - 23(4)/1
                        Karim Bridji - 22(4)/2
                        Mark Höcher - 2(10)/1
                        Diego Biseswar - 29/2
                        Bernard Hofstede - 6(11)/3
                        Kai Michalke - 24(6)/4

Ründajad
                        Abdurahim Lajaab - 4(6)/1
                        Conor Casey - 34(4)/13
                        Kwame Quansah - 28(4)/15
                        Kaimar Saag - 8(6)/2
                        Indrek Zelinski - 7(4)/4

Liigavõit kuulus seekord Ajaxile, kes edestas Feyenoordi ja PSV-d viie punktiga. Feyenoord omakorda PSV-d vaid üldise väravate vahega. Eelmise hooaja teine meeskond Twente lõpetas alles üheksanda kohaga.

Uuelt hooajalt loodaks taaskord kindlat tabeli keskkoha positsiooni ja ilusaid esitusi nii Euroopast kui ka kodusest karikasarjast.

Kommentaar

õujee. tõusin Stockpordiga hooajaks 2009/10 Championshipi. Juhtus väike ime! League Cupis 3ndas ringis sõitsin külla kuulsale Liverpoolile, kes on ka mu feeder club. Suutsin Anfieldil võtta 1-0 võidu! Värav tuli nurgalöögist ja oli minu üks 3-4st võimalusest mängus üldse. Keskkaitsja lõi ära, kuid nurgalööjaks ja ka sööduandjaks oli Kaimar Saag (sain see hooaeg mehe lõpuks kätte )! Vastased ragistasid muidu kahel korral latti. Panen reitingute pildi, kus koosseisud kah. Ise kasutasin 4-4-2 teemant taktikat vasturünnakute ja target maniga Järgmine voor tuleb jälle Liverpooli sõita. Nüüd vastaseks siis Everton.

Kommentaar

Nii lõppes siis mu viies hooaeg (2010/2011) Ipswichi managerina.
                            Nagu ka oodata, oli see mu edukaim hooaeg. Kui algul ei pidanud ma UEFA Cupi saama, siis lõpuks tuli välja et siiski sinna ma pääsesin ja jõudsin välja lausa poolfinaali. 1. knockout roundis sain jagu Shakhtarist, teises Frankfurtis, veerandfinaalides Interist (!) lausa 7-2 kokkuvõttes, kodus võitsin neid 5-1. Poolfinaalides tuli aga alla vanduda Münchenile 0-1, 0-1.
                            Liigas tulin kolmandaks 71 punktiga, võitis Chelsea 75'ga. Mängisin piisavalt hästi, et tulla meistriks suurte meeskondade vastu, aga kaotasin tihtipeale punkte just nõrgemate meeskondade vastu. Suurimateks võitudeks 5-0 kodus Liverpooli vastu ja 3-0 Chelsea vastu võõrsil.
                            Dalla Valle tegi suurepärase hooaja olles vaid 19, hooaja alguses 18. Mees lõi 43s mängus 19 väravat ja tegi 9 assisti mängies enamus hooajast AMina. Ründes oli konkurents väga suur, isegi liiga suur. Parim ründaja oli vaieldamatult Haynes, kes lõi 28 liigamängus 20 väravat. Samas ka Smith tegi rahuldava hooaja.

Ostud eelmine hooaeg + selle suve 2. Juuli:
                            Pablo Aimar - Free (Tegi rahuldava hooaja, kuid ootasin temalt rohkem)
                            Guy Asulin - Free (Sekkus peamiselt mängu vahetusest, lõi palju väravaid karistuslöökidest)
                            Illsinho - £5 m (Hea hooaeg sellelt paremkaitsjalt)
                            Wim de Wit - Free (17-aastane imeväravavaht, kes tegi debüüdi Chelsea vastu ja oli MotM, lisan screenie alla)
                            Amrani - £3 m (Tundub hea keskkaitsja tulevikuks, Alšeerlane )
                            Niclas Bendtner - £10,5 m (Oli ju vaja asendajat Smithile, tema tundus parim selle raha eest)
                            Yann Sommer - Free (Varuväravavahiks tundub soliidne)
                            Diego (!) - Free (Jah, seesama Werderi poolkaitsja. Isegi imestan, et selline mees tahtis minuga liituda, aga siin ta on. Palk küll metsik, £56,000 p/w, aga loodetavasti tasub ta end ära)

Müügid:
                            Charles-Andre Doudin - £4 m (Ei suutnud väravat lüüa, seega müüsin maha)
                            Jordan Rhodes - £2 m (Polnud mõtet sellist head ründajat niisama reservis hoida)
                            Gareth Bale - £3,9 m (Ei mänginud oma kohta välja piisavalt hästi, proovin osta mõne parema mehe)

Loodetavasti suudan see hooaeg Meistrite Liigas pääseda grupist edasi , rohkemat ma parem ei looda. Liiga tahaks aga ära võita, kuna materiali selleks on.

Wim de Wit -

Liverpool 0 - 5 Ipswich

Kommentaar

No sain siis oma karjääri suurima kaotuse mille tagajärjel ka klubist kinga sain.

Leeds United - Chelsea 0:7 :| (wtf :s)

Suurim võit tuleb meelde 13-2 ManUga Meistrite LIiga alagrupis Austria Wieni vastu

Kommentaar

Tähelepanu tekstis olevale appearance'ile ja võrdluseks kõrval olev statistikakast.
                                Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Working...
                                X