Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ma olen tähele pannud, et ta lihtsalt vahel maas on, kuid uimerdamise hetkedele ma polegi veel sattunud.. võibolla olen ma lihtsalt \"valedel\" aegadel sees käinud?
appiii,pank ei anna laenu mulle enam.......nii vähe saabki võtta või??
ma olen pangale 648 nm võlgu,enam nad raisad ei anna mulle
tahaks statat ehitada.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
tahaks statat ehitada.
Sa saad võtta laenu nii palju, kui palju sul punkte on ju ...
tahaks statat ehitada.
Sa saad võtta laenu nii palju, kui palju sul punkte on ju ...
tänan hea soovituse eest,kuid rääkida on palju lihtsam,kui tagasi maksta.aga eks ma proovi.
Transil 1798 kivi veel vaja....asi edeneb.....vaikselt,aga edeneb.
Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.
Maagi poisid t2na pannud 200 kivi. v2ga tubli saavutus minu arvates
Endal kah laen kaelas..eks n2eb kui palju sinna statka alla matab, aga 200 kivi tahax ikka panna.
huvitav mix on selline statka ehitamine sinna lisatud?...weebileht peax teenima klickide eest...samas aga pole seal yhtegi bannerit m2rganud.
kysimus kah, et kas kellelgi tewada...hakkab mingi osa stata tuludest siis vastavalt ehitusele pandud kivide arvule, m2ngija taskusse tulema?
tänan hea soovituse eest,kuid rääkida on palju lihtsam,kui tagasi maksta.aga eks ma proovi.
Transil 1798 kivi veel vaja....asi edeneb.....vaikselt,aga edeneb.
Kommentaar