Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 2006 Xbox-turniir, Stereos! Kas pakuks huvi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

KÜte! KÜte! KÜte!

Kommentaar

Algselt postitas Silver Vaata postitust
      KÜte! KÜte! KÜte!
      Päris hull... huvi on suur, meil heliseb siin pidevalt
      www.jkkalju.ee
      www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Mingi hetk oli siin tõrkeid registreerimises - osad mailid ei jõudnud kohale. Kõik, kes kindlalt täitsid ankeedi ja ühendust pole võetud, võiksid selle uuesti täita!

Kommentaar

loodetavasti Fc RandBrandt läks kirja ikka?? :S

Kommentaar

Mõned kohad on veel vabad, kiirustage!

Möllu jätkub korralikult!

Reklaamid on juba üleval, raadios, veebides..

Kommentaar

Natukene asjast jälle!

Kommentaar

Klipp peaks kah nüüd veebis töötama!

Kommentaar

kohad hakkavad täituma, kes pole veel reganud kiirustage, sest varsti on meeskondade arv täis.

Kokku saab osaleda 32 meeskonda, igas meeskonnas 2 mängijat... Seega läheb lükkamiseks

Regada saab siit: xcup.stereo.eu
                  www.jkkalju.ee
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Team Hummel eesotsas herr Amority ja Lambaga samuti üles antud. Tuleb vaffa pidu.

Kommentaar

Nii naljakas kui see ka ei ole, tuleb ikkagi kohale tulla...No loodame, et korraldajad on tasemel ja on vähemalt põnev. Paa päeva on x-boxi ja fifaga harjutamiseks jäetud...

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                        Nii naljakas kui see ka ei ole, tuleb ikkagi kohale tulla...No loodame, et korraldajad on tasemel ja on vähemalt põnev. Paa päeva on x-boxi ja fifaga harjutamiseks jäetud...
                        Elame-Näeme, korraldajad peaks ikka nats oma asja jagama
                        www.jkkalju.ee
                        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

No nii. Olen selgelt olnud liiga leebe. Mängisin siis üle pika aja Fifat ja just seda konkreetset 2006 MMi mängu ja mure tuleb peale.
                          Ma ei oskagi ilusti öelda. Ja halvasti jätan ütlemata, sest ei taha turniirile halba. Aga jumala eest, andke inimesele, kes midagi otsustab ja samas jalgpalli tunneb(ehk siis tõenäoliselt Kunole) midagi muud proovida. Siis sa saad aru millest ma räägin. See vahe on ikka väga suur.

Kommentaar

Aramis teab millest räägib.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
                              No nii. Olen selgelt olnud liiga leebe. Mängisin siis üle pika aja Fifat ja just seda konkreetset 2006 MMi mängu ja mure tuleb peale.
                              Ma ei oskagi ilusti öelda. Ja halvasti jätan ütlemata, sest ei taha turniirile halba. Aga jumala eest, andke inimesele, kes midagi otsustab ja samas jalgpalli tunneb(ehk siis tõenäoliselt Kunole) midagi muud proovida. Siis sa saad aru millest ma räägin. See vahe on ikka väga suur.
                              Ma tean, et on, aga kabes ja laua jalgpallis on ka üritusi, seekord 2006 vaatame mis edasi saab. Kogu ürituse mõte pole ainult selles, et millisel mängul me seda mängima, aga selles, et jalgpallisõbrad saaks ühe toreda päeva koos veeta!

Ühesõnaga, sita mänguga saab ka võita ja kaotada...
                              Ma olen näiteks mingis rallimängus jube kibe käpp, miks keegi sellist turniiri ei korralda
                              www.jkkalju.ee
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                                Ma tean, et on, aga kabes ja laua jalgpallis on ka üritusi, seekord 2006 vaatame mis edasi saab. Kogu ürituse mõte pole ainult selles, et millisel mängul me seda mängima, aga selles, et jalgpallisõbrad saaks ühe toreda päeva koos veeta!

Ühesõnaga, sita mänguga saab ka võita ja kaotada...
                                Ma olen näiteks mingis rallimängus jube kibe käpp, miks keegi sellist turniiri ei korralda

see, et korraldate on ju isenesest SUPER! See on nii tervitatav ettevõtmine kui üldse olla saab. Ajalooline, revolutsiooniline jne.
                                Ja ilma naljata...Kahju, et seda juba aastaid varem ette ei võetud. aga hea,et nüüd seda tehti.

asi on selles, et mängud mängudeks -arvutimängud on toredad asjad, aga eesmärk on millegi simulatsioon ja antud juhul on selleks jalgpall. Mida siin foorumis viibijad kahtlematult armastavad. Ja kui ma ise ennast pean nagu mängust arusaajaks ja jälgin reaalelus vutti palju ning eks need 5-6 hooaega kolmandas liigas on ka first-person nurga alt asja nähtud - siis ma tahan arvutimängus just sedasama teha ja kogeda, mis on jalgpalliga võimalikult sarnane. Asi ei ole selles kellel on kõige uuem või kallim mäng. Ei ole - asi on selles, et ma tahan ekraanil võimalikult valutult ja tõepäraselt elada sisse mängu, mida ma naudin ülimal määral. Ja neil kes pole proovinud parimat, nemad ei oma seda võrdlust ja võivad FIFA World Cuppi nautida korralikult. Mina naudin ka seda mängu, aga kui ma mängin, siis see okas jääb hinge ja iga paarikümne sekundi tagant käib ajust läbi, et miks mehed peavad seda asja nii inimvaenulikuks tegema. Ega X-Boxi omanikud ei saa siin raha tuulde heita ja kõiki mänge endale proovimiseks muretseda, aga turniiri võiks küll siis järgmisel korral teha mänguga,mida peetakse sel ajahetkel maailma parimaks jalgpalli simulaatoriks. Ehk siis momendil Pro Evolution Soccer 7 Konamilt.

Kommentaar

Working...
                                X