Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fifa 2006 Xbox-turniir, Stereos! Kas pakuks huvi?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
    see, et korraldate on ju isenesest SUPER! See on nii tervitatav ettevõtmine kui üldse olla saab. Ajalooline, revolutsiooniline jne.
    Ja ilma naljata...Kahju, et seda juba aastaid varem ette ei võetud. aga hea,et nüüd seda tehti.

asi on selles, et mängud mängudeks -arvutimängud on toredad asjad, aga eesmärk on millegi simulatsioon ja antud juhul on selleks jalgpall. Mida siin foorumis viibijad kahtlematult armastavad. Ja kui ma ise ennast pean nagu mängust arusaajaks ja jälgin reaalelus vutti palju ning eks need 5-6 hooaega kolmandas liigas on ka first-person nurga alt asja nähtud - siis ma tahan arvutimängus just sedasama teha ja kogeda, mis on jalgpalliga võimalikult sarnane. Asi ei ole selles kellel on kõige uuem või kallim mäng. Ei ole - asi on selles, et ma tahan ekraanil võimalikult valutult ja tõepäraselt elada sisse mängu, mida ma naudin ülimal määral. Ja neil kes pole proovinud parimat, nemad ei oma seda võrdlust ja võivad FIFA World Cuppi nautida korralikult. Mina naudin ka seda mängu, aga kui ma mängin, siis see okas jääb hinge ja iga paarikümne sekundi tagant käib ajust läbi, et miks mehed peavad seda asja nii inimvaenulikuks tegema. Ega X-Boxi omanikud ei saa siin raha tuulde heita ja kõiki mänge endale proovimiseks muretseda, aga turniiri võiks küll siis järgmisel korral teha mänguga,mida peetakse sel ajahetkel maailma parimaks jalgpalli simulaatoriks. Ehk siis momendil Pro Evolution Soccer 7 Konamilt.
    Ma saan sinust aru väga hästi, aga tehke see turniir siis proga...
    Meie idee selle turniiriga mida meie korraldame on osaleda tulevikus FIFA korraldatud maailmameistrivõistlustel, ehk, siis StereoXCup võitja kvalifitseeruks tulevikus otse MMile. Seal mängitakse FIFA Worldcupi, viimane oli küll 2007 versiooni baasil, meie otsus oli esimene kord teha 2006'ega asi ära ja edaspidi minna 2007 peale mis on ka nats tigedam versioon...

Samas ma ei ole nõus sellega, et FIFA 2006 ei anna emotsioone... Me oleme siin mänginud erinevate sellidega, Kink, Purje, Mitt, Olumets, võrkpallurid, kokad, baarmanid jne Ja kisa-kära + emotsioone on jagunud kuhjaga!

Aga mul on jällegi jube hea meel, et siin üldse on inimesi keda asi huvitab...
    Paljud jalgpallisõbrad on erinevates võistkondadest ja erinevatest fännigrupidest, Videojalgpalliturniir võiks kõiki erimeelsuseid, fänne, mängijaid ja uusi jalgpallisõpru siduda!

Jalgpallipisiku saab sellega raudselt ja äkki see on ka üks samm edasi selles suunas, et meie jalgpallitribüünid ikka täituksid tuhandetega mitte sadadega ka liigamängudel!

Tulge kohale, toetage ideed, nautige ja asi areneb!
    Muide 2 vaba kohta on veel turniril ja need kes ei osale tulge ka kohale, sest publiku jaoks on õhtujuhid valmis nuputanud VÄGA palju meelelahutust!

Buss väljub Hiiu Staadionile kell 16.00, buss on tasuta, sellega saab sinna ja tagasi
    www.jkkalju.ee
    www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
      ... Me oleme siin mänginud erinevate sellidega, Kink, Purje, Mitt, Olumets, võrkpallurid, kokad, baarmanid jne Ja kisa-kära + emotsioone on jagunud kuhjaga!
      Oijah mind õnnetut Mänge ma ei mängi juba väga ammusest ajast, 3 kuud tagasi sai seda teist jalkamängu tunnikese proovitud ja olude sunnil ka eile õhtul pühapäevase võistluse tarbeks seda FIFA WC'd. Pisuke vahe on kuid savi see - kõigil on siin võrdsed võimalused kes on algajad, KUID kui pult selge ning mängupraktikat kah siis pikka pidu vist ei ole.. vähemalt minul

Usun, et tuleb meeldejääv üritus ja Kuno, jaksu sulle et sellise asja üldse püsti said ajada. Kindlasti räägitakse sellest veel pikalt

Kommentaar

No kesse ütles et ei naudi. Alates 97a Fifast, kui mäng esimest koda oli enamat kui 2D olid on Fifad nauditavad. Ja ega kuni mingi 2003ni eriti keegi vastu ei saanud. Aga kui PES tuli siis pauguga ja võttis ikka räigelt trooni üle hoolimata EA Sportsi suurtest promodest. 2007a FIFA on üle pika aja esimene tõsine samm vahemaa vähendamiseks.
        Et naudib vabalt seda mängu - sinu jutt on täitsa tõene ..Ja ma arvan et vabalt viib ka ekstaazi. V.a juhul kui on varem mängitud PESi või uuemat FIFAt. Enda harimiseks lugesin, et X_Boxi lehed ei hinda ka RTWC mitte eriti kõrgelt. Aga tuleb au anda - kui mängida seda, siis tuleb kergelt suvel kogetu meelde - eriti kui käib ring enne mängu ümber Olümpiastaadioni ja libiseb üle kohast, kus ise mängu jälgisdes istusid. Et ilus on küll.... Graafiliselt super. Edu pühapäevaks teistele ja loodke ainul et saate minuga ühte alagruppi - võidud tulevad kerged.

Kommentaar

Btw, tahtsin veel rääkida sellest maagiast, mis tekib üldse arvutivutti mägides. Ideaalseim on ju see, kui mängid kellegi meeskonnakaaslasega koos. Sama inimesega, kellega sa käid treeningutel ja liigaski palli lükkamas. Kelle liikumisi ja maneere tunned. Ja kui siis avaneb võimalus kahekesi istuda mingi jalgpalli suurriigina platsile ja just tänu sellele üksteisemõistmisele väravaid lüüa - see rõkatus peale väravat, mis meeste suust tuleb...See on julm...See on selline asi, et...No ma tegelikult olen kindel, et kes on seda teinud teavad mis case on. Kes on siiani üksi mänginud ja arvutile ära teinud,siis ütleme nii, et see rahulolu aste timitöö võidu puhul on pea kümnetes kordades parem.
          aga teile ma võin ka ühe üksikmängu olulise plussi tuua - sõimata teie ei saa

Kommentaar

Ma loodan, et paarilised omavahel tülli ei lähe Ja mis veel eilsest, LIE' ja muud nõrgad võitsid meid, kuid viimase mängu Vene vastu Eesti 1-0 võitis :P Hea enne...

Kommentaar

See on sama nagu 25 km kanuumatk, kui ei oska lähed tülli
              Aga jah, kui nats välja tuleb, siis on ikka väga spets tunne
              www.jkkalju.ee
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

No mulle on piisanud ka 5 km'st

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
                  No mulle on piisanud ka 5 km'st
                  irw..... hea töö
                  www.jkkalju.ee
                  www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Algselt postitas Kuno Vaata postitust
                    irw..... hea töö
                    Nii, nüüd saime sind Tommiga homseks ilusasti ette kah valmistatud Ja nüüd hakkan ise samuti end ette valmistama, 6 tunnine X-B maraton algamas..

Kommentaar

No nii - suurepärane üritus. Kõik oli väga OK - mis puudutab nüüd hetk tagasi lõppenud alagrupiringi. Ja milles pettusin on tase - ma selgelt oma kolme õhtu mängukogemusega võin praktiliselt enamusega võrdselt mängida. Tundub mängu järgi, et võrkpalluritel on palju aega vabal ajal - ennustaks võitjaks seda satsi kus sünnipäevalaps Kankanpää mängis. Muna oli nende nimi vist.
                      Ja no Kuno - selles Hummeli sinises dressis pole sind raske segi ajada mõne Itaalia koondise vennaga. Aga õhtu saab põnev tulema - see on selge!

Kommentaar

Rainer, üritus veel kestab Väga vinge chill tõepoolest. Natuke und ja siis tagasi playoffi pelama..

Kommentaar

Nüüd enam ei kesta.
                          Müstiline, et meie kaks õhtut ühistreeninguid andis sellise tulemuse, et varem kunagi XBoxi mänginud sellid enda finaalini ja seal kuni penaltiseeriani mängivad.
                          Mis minu arust näitab siis jällegi seda, et tase oli üllatavalt võrdne. Ja madal samaaegselt. Tõenäoliselt on see jällegi mängus kinni, et Road To The World Cuppi on uhatud vähem, sest ta eluiga on vaid üks aastaaeg, sügiseti tuleb Fifa peale ja nii paljud jätavad RTFC lihtsalt vahele.
                          Aga kuna mäng oli kõigile sama ja seega võimalused ka, siis kaotustes saab vaid iseendeid süüdistada. Korralduslik pool oli väga fine ja väga meeleolukas ja hea skooriga lõppenud kodumäng sobis ka hästi päevasse. Kolmanda koha mängu ja finaali ajaks võeti küll muusika ära, aga kuna üks mäng ainult käis oleks ideaalne olnud panna selle mängu kommentaar taustaks - paljud kaugemal olijad oleks paremini saanud actionisse kaasata selle abil. Aga see oleks ka ainuke ettepanek - muus osas oli väga tubli töö ja tundub, et esimene lammas siin aia taha ei lähe.

Kommentaar

No ma olen omadega täiesti läbi. Pooleldi vedamise ja toore jõu najal suutsime siis Team Hummeliga finaali ja pendlateni välja jõuda kus pidime lõpuks võitjatele alla vanduma. Pöidlad on villis, silmad väsinud ja kõrvad vilisemas - üks äärmiselt vinge üritus sai maha peetud, aplaus Kunole!

Kõik pühapäevad võiks olla selliselt sisustatud Lisan homme omapoolse pikema kommentaari.

Kommentaar

Kõigile sügav kummardus, sellist pühapäeva nagu ei mäletagi
                              Teeme veel?
                              www.jkkalju.ee
                              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

Kindel see

Lisan ka pisukese meenutuse:
                                Last edited by Refieus; 19.03.07, 10:22. Põhjus: pilt

Kommentaar

Working...
                                X