Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Väga tore pühapäev oli. Kahjuks ei osanud ei mina ega ka mu paariline puldiga suurt midagi teha aga saime tugevas grupis väärika kolmanda koha
Kes ära võitis?
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
Väga tore pühapäev oli. Kahjuks ei osanud ei mina ega ka mu paariline puldiga suurt midagi teha aga saime tugevas grupis väärika kolmanda koha
Kes ära võitis?
Meie grupi poisid võitsid kes teile 4:0 suutsid teha
Väga positiivne üritus oli. Tore, et leidub inimesi, kes sellist asja organiseerivad. Kahju ainult, et osad meeskonnad tulemata jäid, selle tulemusel jäid paljud mängud pidamata ja osadele jäi see turniir väga lühikeseks. Tase oli tõesti ühtlaselt madal, selle kasuks räägib tõsiasi, et mina ja mu meeskonnakaaslane, kes polnud kunagi xbox pulti isegi käes hoidnud, suutsime sellest turniirist väljuda võitjatena. Meeskonnatöö ja tahtejõuga on kõigil võimalik võita.
Väga positiivne üritus oli. Tore, et leidub inimesi, kes sellist asja organiseerivad. Kahju ainult, et osad meeskonnad tulemata jäid, selle tulemusel jäid paljud mängud pidamata ja osadele jäi see turniir väga lühikeseks. Tase oli tõesti ühtlaselt madal, selle kasuks räägib tõsiasi, et mina ja mu meeskonnakaaslane, kes polnud kunagi xbox pulti isegi käes hoidnud, suutsime sellest turniirist väljuda võitjatena. Meeskonnatöö ja tahtejõuga on kõigil võimalik võita.
No nüüd on teil võimalus xboxi pulti käes hoida ja ei julge isegi mõelda kui head te järgmisel turniiril olete
Huvitav tõsiasi on selgunud. Mul pole andmeid Toni K. satsi Muna kohta, et mis nende eelistused, aga ülejäänud kolm poolifinaali satsi on kõik suured Pro Evolution Socceri fännid ja tegid tutvuse Fifa 06-ga konkreetse turniiri tarbeks. Ja tundub, et vedas välja küll.
See ongi kõige suurem update, ms järgmise turniiri jaoks oleks vaja teha...Ehk siis muuta mängu. Nagu aru saan on mõte olemas, et liikuda üle Fifa 07 peale, mis oleks igal juhul edasiminek. Samas seda pro Evot olen siin praktiliselt ainult mina kiitnud ja kui rohkem konkreetseid hääli selle kasuks ja mu jutu tõenduseks ei tule, siis ega minagi ei näeks mingit põhjust seda mängu kavasse võtta.
Kõva. Kas videoni ka kuidagi oleks võimalik küündida?
Ning kas boxid siiani letil olemas, et kui tahan lammast viia m'ngima uuesti näiteks?
Kõva. Kas videoni ka kuidagi oleks võimalik küündida?
Ning kas boxid siiani letil olemas, et kui tahan lammast viia m'ngima uuesti näiteks?
Video on olemas, aga pole seda veel sellisel kujul valmis saanud mida levitada saaks. XBoxid on Stereos koguaeg olemas, võite oma mänguplaadi ka kaasa võtta kui ei soovi FIFA't mängida... Aga jah, kui tahate, lennake peale
Meie õhtujuht Madis on ühtlasi ka Stereo baarman, seega tuttavaid nägusi jagub.
Mis te arvate ideest kui kord kuus pühapäeviti toimuks mingi kindla süsteemi järgi mängupäev, miniturniir ja neli korda aastas selline suurem asi nagu viimane oli kus on korralikud auhinnad jne...
Ootaks tagasisidet, minuarust oleks lahe... näiteks iga kuu kolmas pühapäev teeks Stereos ühe lahingu...
Kommentaar