Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Valisin pikalt tema ja valitu vahel.Heietasin tasakesi lootust, et mine tea äkki jääb veel viimaseks draftiks alles.Aga noh juba esimesega läks.
Aga poisid, vaadake, mul (nagu mõnel teiselgi) on 15 meest juba tiimis, üks pick samas ees. Niiet põhimõtteliselt teen oma picki ära ja siis mõne päeva jooksul pean kellegi taaskord (kes eeldatavasti peaks olema onju toosama viimasena valitud mees, eks) droppima?
Elik et sellist võimalust ei eksisteeri, et Odeni või sarnase sündroomiga mehed kohe IL-i toppida saaks? Ei, ma lihtsalt igaks juhuks.
Viljandi Paadipoisid annab teada, et volitab enda eest pickima Pärnu Põlvpüksid... juhul kui ei ole aega muuks kui telefoni teel juhendamiseks. Jube kiire päeav on homme ja võib juhtuda et ei vea välja...
Niisiis: kui homme pickib minu nimel Pärnu Põlvpüksid, siis teadke et tegu pole mitte eksitusega vaid ettekavatsetud teoga
Kommentaar