Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy NBA Keeperi hooajavälised tegemised

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas SDK Vaata postitust
    Panin vabade meeste nimekirjale kinnisilmi näpu peale ühte kohta ja valik tuli selline:

3.18 Pärnu Põlvpüksid draftib:

Simmons, Cedric [Cle]

Heh, jõuvise on NBA-s ikka väga populaarne tehnikaelement!
    Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

Kohalikud treenerid teavad rääkida, et iga vise pidavat hea vise olema.

Kommentaar

Kuressaare Kuldid
        4.1 Carney, Rodney [Phi]

Kommentaar

Algselt postitas SDK Vaata postitust
          Kohalikud treenerid teavad rääkida, et iga vise pidavat hea vise olema.
          Ei no ma sooritaks kah pidevalt hea meelega jõuviset, aga ma kuskilt kuulsin, et selleks pidi vajalik olema hea hüpe - seepärast olen truuks jäänud vanale ja heale ühekäekäe-hüppeviske tehnikale, kuid aeg-ajalt kasutan ka kahekäe-hüppeviset, poolhaaki ning erinevaid kombinatsioone eelnevatest.
          Tänan tähelepanu eest.
          Nõmme Uskumatud!!!

Kommentaar

viinaviskamisel samas on jällegi oluline soorituse tehniline puhtus, mitte niivõrd jõulisus. pitsi hoidev käsi peab olema viidud küünarnuki juurest õlgade kõrgusele ning 45-kraadise randmepöördega kallatakse haljas otse kurku. selg hoitakse sirge ja pea kergelt kuklas. olen tihti märganud just noorte juures kombelist lõtvust ning soorituse krobelisust meie kultuuriruumis väga olulise rituaali juures. eks vale kasvatus ning kehva treenitus saab alguse kodust...

Kommentaar

Ma nüüd päris täpselt aru ei saa, kas see on tõsi, aga kõigi kirjade järgi peaks Orlandol olema hetke rosteris vaid üks tsenter. Loodame, et Dwight hakkab PFi mängima ning kedagi väga juurde ei otsita, siis peaks ühe hooaja projekt päris hästi toimima.

Lords of the Pärnu draftib:
              4.2 Foyle, Adonal (Orl)

Kommentaar

Lasna Magic
                4.3 Dooling, Keyon [Orl]

Kommentaar

Rääma Sepik Õlis valib :
                  4.4 Smith, Joe (CHI)

Kommentaar

Rääma "effing" Litsid ma ütlen, kurat!

See on ka kõik, mis ma momendil ütlen. Või ei, siiski...

Mul pole aega, et siin mõelda ja uurida - eile sai välja valitud - Joe Smithi võtan ma. Ja kõik. Aga ei! Palju õnne! Sae pekki! Ja nii edasi!!!

Ma nüüd ei tea...ma tahaks jalgpalli vaadata ja siis magama. 7.55 läheb lennuk. Igatahes ma ütlen, et siukse sita te nüüd keerasite ja vähemalt mina olen nädalavahetusel Octoberfestil ja Bayern-Nürnberg mängul. Vot!

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust

Mul pole aega, et siin mõelda ja uurida - eile sai välja valitud - Joe Smithi võtan ma. Ja kõik. Aga ei! Palju õnne! Sae pekki! Ja nii edasi!!!

Ma nüüd ei tea...ma tahaks jalgpalli vaadata ja siis magama. 7.55 läheb lennuk. Igatahes ma ütlen, et siukse sita te nüüd keerasite ja vähemalt mina olen nädalavahetusel Octoberfestil ja Bayern-Nürnberg mängul. Vot!
                      Ei taha sind kurvastada, aga ennustuste kohaselt pidi Bayern-Nürnberg mäng jääma 0-0 viiki ja sisaldama 90 minutit palliveeretamist keskväljal.

Kommentaar

No selle kohta öeldakse,et kui persse hakkab minema, siis läheb ikka täiega.

Eeldatavasti saab Bremen ka täna kodus 0-2 ja minu Keeperi valik ei saagi endale klubi ja jätab hooaja vahele.

Kommentaar

mässa krt vannud. 3 õlut ja ta on sinu.

Kommentaar

Ega see mees pole ju oluline. Kulutatud aeg on...
                            Ja kuna Bremen läks 1-0 ette, siis ju see ongi asjade uus käik. Ehk siis Rääma pick oli jumalik käe vahelepanek ja seega muudame oma orientatasiooni vanadelt pässidelt nagu Walkerid ja Smithid noorematele tegiajtele. Aga endiselt pikkadele poistele.

4.5 Nocturn valib:
                            Armstrong, Hilton [NO]

Kommentaar

Ega see mees pole ju oluline. Kulutatud aeg on...
                              Ja kuna Bremen läks 1-0 ette, siis ju see ongi asjade uus käik. Ehk siis Rääma pick oli jumalik käe vahelepanek ja seega muudame oma orientatasiooni vanadelt pässidelt nagu Walkerid ja Smithid noorematele tegiajtele. Aga endiselt pikkadele poistele.

4.5 Nocturn valib:
                              Armstrong, Hilton [NO]
                              ja kes siis viigiväravas süüdi on?

muidu päris huvitav valik, poisis potentsiaali on kindlasti, mänguaega ainult vaja

Kommentaar

Einoh, mis me räägime - 1-2 juba Olympiacos ees. Sats, kes 37st Euromängust võõrsil kordagi võitu pole suutnud võtta. Kui Bremen 8 minutiga kahte väravat ei löö, siis võime 500 kroonile lehvitada.

Kommentaar

Working...
                                X