Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager Live <--- kas uus tase?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas wxyz Vaata postitust
    on... aga juba pikemat aega on mõnede gw'dega probleeme. fml foorumites kõik täpsemalt kirjas
    Üks neist juhtub olema muidugi see, kus mina baseerun ja kust Devil põgenes.

Täna/homme on D-day vist. Meil on vähe suurem taastamisvõimalus õnneks.
    sigpic

Kommentaar

Õnneks pole oktoober kaugel .

Kommentaar

starting guide kõigile ... http://sexandfootball.blogspot.com/2...-yourself.html

Kommentaar

http://www.footballmanagerlive.com/livebeta/ - kes tahab beetat proovida, siis siin on üks viimaseid võimalusi. Maailm avaneb teisipäeval 07.10 siis.

Kommentaar

Kommentaar

Mnjaah, starting deadlined lükati natuke edasi.

Aga jah tundub, et selle teema aktiivsust arvestades, et eestlased on 99% piraadid .

Kommentaar

Algselt postitas Devil Vaata postitust
                Mnjaah, starting deadlined lükati natuke edasi.

Aga jah tundub, et selle teema aktiivsust arvestades, et eestlased on 99% piraadid .

Äkki inimestele lihtsalt ei istu FML? Isiklikult on FM 2009 pre-order juba tehtud, aga FML vastu puudub igasugune huvi. Pluss see pisiasi, et kogu see jama maksab aasta peale mingi 80+ naela = 1600+ eeku. Tiba kallis lõbu arvutimängu kohta.

Ei saa salata muidugi ka oma eestlaslikke piraatkalduvusi, aga kui vaja, siis olen nõus mänge ka ostma

Kommentaar

Hetkel tean, ma vaid ühte peale minu, kes on Lives olemas ja üks kes tõenäoliselt ühineb mingi hetk.

Samas ei pea asja aastaks kohe ära maksma ja beta kood on samuti olemas.

Ise olen GW Fernandezes esimesed pool aastat.

Kommentaar

Algselt postitas MihkelK. Vaata postitust
                    Äkki inimestele lihtsalt ei istu FML? Isiklikult on FM 2009 pre-order juba tehtud, aga FML vastu puudub igasugune huvi. Pluss see pisiasi, et kogu see jama maksab aasta peale mingi 80+ naela = 1600+ eeku. Tiba kallis lõbu arvutimängu kohta.

Ei saa salata muidugi ka oma eestlaslikke piraatkalduvusi, aga kui vaja, siis olen nõus mänge ka ostma
                    No isiklikest kogemustest võin öelda, et erinevalt tavalistest mängudest, FML'ist nii kergelt just ära ei tüütu, sest konkurendid on siiski ka arenevad tiimid, samas kui tava-FM'is on üsna lihtne endast maailma absoluutvalitsejaks teha. Muidugi network mäng, mis iga teise internetiga on üsna talumatu, on ka võimalus, aga jah, tüütab samuti ära. FML'i mängid sa vähemalt 2-3 korda rohkem kui FML'i kui sa matsule pihta saad ning mingi poolteist hooaega korralikult kaasa teed ning lõpuks ka mingi heast klassist tiimi kokku ajad.

Lisaks sellele on see ka midagi, mida sa ei pea terve õhtuotsa mängima, võid rahulikult pelada muid asju tehes ning ilma, et sa peaks ootama, et mäng jälle 10 päeva edasi liiguks, et näha, kas said mängija keda tahtsid või mitte. Rahulikult võid kuskil töäd tehes vms asja aegajalt mänguakna lahti libistada, vaadata, kas said oksjonilt ässa keda tahtsid jms.

Mängurõõm on keskendumise korral mitmed korrad suurem. Ma hetkel veel pole veel reganud, aga varsti teen selle ära. Septembris jäi kahjuks rahast väheks.
                    sigpic

Kommentaar

No igaühele oma ma arvan. Ma isegi registreerisin Beta kasutajaks, logisin sisse ja üritasin meeskonda komplekteerida, aga lõppkokkuvõtteks ei jõudnud isegi mängudeni, liiga palju asju mis ei sobinud. Interface oli kohutavalt segane (ja mu tollal veel suht out-dated masinal ka üsna aeglane); süsteem, et taktikaliste võimaluste avamiseks pead mingi aeg mängima jne. Lisaks see hind on ikka paganama kallis, 30-40 naela olen ma nõus mängu eest plekkima, aga 80+ on ikka liig mis liig...

Pluss veel fakt et tavalisest FM-st ära tüdineda pole mul veel õnnestunud, alati saab töökohta vahetada või uut mängu alustada kui meeskond liiga domineerivaks saab ja erinevaid liigasid on ka piisavalt, kust midagi uut ja huvitavat avastada

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                        FML'i mängid sa vähemalt 2-3 korda rohkem kui FML'i kui sa matsule pihta saad ning mingi poolteist hooaega korralikult kaasa teed ning lõpuks ka mingi heast klassist tiimi kokku ajad.
                        Mida mängid mida?
                        Sry, kui norin, aga aru ei saa...

Kommentaar

FM*i. Paar koma ka puudu. Läks kiireks.

Nagu ma ütlesin, on FML alguses võib-olla tõesti keeruline ning raske olla ja kerge on püssi põõsasse visata, aga kui vaikselt jätkad, siis avastad, et passid poole ööni üleval, et mingid tüüpi oksjonil endale saada, temaga suudad ka õige taktika leida ning järsku hakkavad head tulemused tulema jne ning siis pole sõltuvuseni juba pikk tee. :P
                          sigpic

Kommentaar

Aitäh Tanel . FMLis saab iga sesoon FA-d vahetada, restartida, meeskonda maha müüa ja uued asemele osta, ja ka kui käimas kõik kenasti, GWsi vahetada.

Tõesti teatud oskuste omandamisega läheb alguses aega(skillide õppimisega). Aga minu arust on see suht hea nüanss. Ja need taktikalised võimalused mis sul kohe alguses on, on üsna pädevad tegelikult. Mulle meeldib idee, et ma ei alusta kohe arsenaliga ja ei võida kõiki võistluseid kus osalen.

Enivei, FML on siin et jääda, ning areneb veelgi. Võin öelda, et 1.0.1 kallal käib kah juba testimine. Ja sealsed lisad on päris head.

Kommentaar

Hmm, tuli newsletter selle kohta.

On keegi seda lähemalt uurida ning kas tõesti on mõtet 1300 krooni aastas selle eest maksta?

Kommentaar

Praegu naela languse tõttu peaks asi suht odav olema. Osad netilehed pakuvad nelja kuulist boxed versiooni(mis 23ndal välja tuli) vaid 17 naela eest+saate kulud of course.
                                Ja tasuvus on kindlasti, sest tegemist on ju mänguga, mis pmst kunagi ei tohiks otsa saada. Sh on erinevaid võimalusi asja ka mängida.

Kommentaar

Working...
                                X