Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• marrrtin
    replied
    Kuna ka 2009 välja tuleb?

Leave a comment:

• --andres--
    replied
    taktika, taktika...

Leave a comment:

• krissucool
    replied
    Noo ma ei saa aru kuidas see on võimalik....Mul on aastal 2011 Sunderlandiga seljataga 14 vooru Inglise liigas.7 võitu ja 7 kaotust.Kõik kodumängud olen võitnud ja külamängud kaotanud.Täpselt sama asi Uefa Cupil.Võitsin Inglise liigas kodus Manchester Unitedit 3:0 ja järgmine mäng sain sama koosseisuga mängides Rapid Vienna käest külas 6:0 kaotuse...Noo kuidas kurat saan ma selle meeskonna külas mängima.

Leave a comment:

• meesmuiste
    replied
    Suurim ja kiireim kukkumine mis mul mängus olnud oli Dortmundi Borussia kukkumine Saksamaa reginaalliigasse. See on tugevuselt 4s liiga. Aaastaks nii 2013.

Leave a comment:

• budu
    replied
    mul juba aasta 2024 ja nüüd on aeg liverpoolil premirerist välja langeda.arsenal juba mängib aste madalamal ja chelsea veel madalamal.saksas on Hamburg lausa kolmandas liigas.ja peaks mainima et nüüd olen eesti koondise peatreener ja mängijate valik on super kuna enamus mehi mängivad tippliigades.

Leave a comment:

• Lahekutt
    replied
    Olen ka käpp ja üks tüüp oleks veel.

Leave a comment:

• Põnn
    replied
    Saab ka ilma patchita aastasse 2011, vähemalt nüüd sain .

Leave a comment:

• wxyz
    replied
    Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
    aitüma, WeThePeople.

aga kes väitis siin foorumi teemas, et FM 08-ga pole võimalik 2011 aastat mängida? vaadake seda daatumit mul all paremas nurgas:

[IMG]pilt[/IMG]
    esimene patch parandas selle probleemi ära vms

Leave a comment:

• Riks
    replied
    aitüma, WeThePeople.

aga kes väitis siin foorumi teemas, et FM 08-ga pole võimalik 2011 aastat mängida? vaadake seda daatumit mul all paremas nurgas:

Leave a comment:

• WeThePeople
    replied
    Stancu, Guilherme, Semih Şentürk, Emile Nsue, Wagner Love.

Leave a comment:

• Riks
    replied
    kurask...jama on. Cristiano Lucarelli läheb juba vaikselt pensile kuid mul pole teist nii head ründajat kuskil võtta, õigemini keegi ei taha tulla Ukrainasse mängima (Shakhtar Donetsk).
    O.Gladkyi muidu mul olemas kuid ta pole üldse nii supermees...ainult harva teeb häid mänge.
    oskab keegi soovitada mingisugust slaavlast või kedagi sellist kes võiks Ukrainas mängida? ehk siis tipuründajat...

Leave a comment:

• --andres--
    replied
    Ega keegi ei tea, ega kuskil pole õiget Euro 2008 patchi (8.0.2)?

Leave a comment:

• Shaq
    replied
    Mul on kurb uudis, ma ei saa vb Pühapäeval Networki tulla...Eks siis paistab kas saan või ei.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Nonii, olen hamachis sees, teeks pela keegi?

Leave a comment:

• Milanista
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Räägi sellest mulle .

Tõmba see

Leave a comment:

Working...
X