Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Noh. Esimene hooaeg karikas möllavad ikka veel slovakkia klubid, teisel hooajal peaks juba korras olema.
-
-
gamer ütles ju, et nädalavahetusel kodus laseb netti üles
Algselt postitas gamer Vaata postitustKõpitsetud versiooni võin nädalavahetusel kodus üles lasta kuna siin liigub mul nett hetkel teokiirusel
Leave a comment:
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustMa mõtlesin, et miks mu klubi rahakott on miljoniga miinuses, aga vaat mis avastasin, omanikud otsustasid hakata uut 14k kohaga Vaprus Stadiumi ehitama
Peale selle on veel laene kah 39M eest, esimese asjana tuli kohe kontrollida ega Ridsdale pole Pärnusse tulnud.
Leave a comment:
-
Ma mõtlesin, et miks mu klubi rahakott on miljoniga miinuses, aga vaat mis avastasin, omanikud otsustasid hakata uut 14k kohaga Vaprus Stadiumi ehitama
Peale selle on veel laene kah 39M eest, esimese asjana tuli kohe kontrollida ega Ridsdale pole Pärnusse tulnud.
Leave a comment:
-
keegi võiks siis eesti liiga uploadida,mu kannatus katkeb
proovisin ise teha,aga noh,mitte hästi...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustNagu öeldud juba, selline jama tuleb piraatversiooniga kaasa. SI on head tööd teinud selle koha pealt.
Leave a comment:
-
keegi oskaks ära tõlkida kõik(või enam-vähem kõik)preferred moves'id...et oskaks lisada siis osadele,oleks vaja teada...ning teine küssa oleks siis,et mis lisada eesti liigas(ja eesti mängijatele välismaal)preferred moves'e
Leave a comment:
-
Nagu öeldud juba, selline jama tuleb piraatversiooniga kaasa. SI on head tööd teinud selle koha pealt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustee mida sa muutnud oled?.Leidsin ühest FM-i foorumist :P.
Leave a comment:
-
-
Algselt postitas Mr Self Destruct Vaata postitustSiukest bug-gi pole elu seesk näinud[img]pilt[/img]
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: