nõrk oled siis, teeme aga muiduigi tilulilu mänge, ala FIFA
FM-d lähevad just huvitavamaks
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitustMa olen hooaja keskpunktis Ukraina Meistriliigas klubiga Donetsk Shakhtar. Kõik on priima kuid viimaste mängude mingi kala on see, et peaksin võitma vastast siis alati 2-0, vahet pole kas liiga esiotsa tiime või tagantotsa. Ja ega kerge ei ole häid mängijaid ka sinna klubisse saada, ei taha karjääri justkui Ukrainas teha keegi tasemel mängija.Ma ise ootan patchi ära, mis varstivarsti peaks väljas olema siis hakkan mängima
FM 2007s oli kena Shakhtariga omada
Muidu ma soovitan sul Vene klubisi raidida, sealt leiab ikka väga häid mängijaid, kes on nõus sinuga liituma ntx Jo, Vagner Love, Daniel Carvalho, Arshavin jne
Samuti on ka enamus Lõuna-Ameerikas pallivatest mängijatest huvitatud sinuga liitumisest, niiet vaata seal ka ringi, ntx Carlinhos, Breno, Sidnei, Guilherme jne
Lisaks vaata ka teistest nõukogude maadest ringi, sealt võib ka leida ka häid mängijaid ning enamus on nõus sinuga liituma, ntx Luka Modric ...
Leave a comment:
-
ega keegi ei tea kuskohast saaks fm08 mängupalle ning kuidas/kuhu neid lisada tuleks?
Leave a comment:
-
Ma olen hooaja keskpunktis Ukraina Meistriliigas klubiga Donetsk Shakhtar. Kõik on priima kuid viimaste mängude mingi kala on see, et peaksin võitma vastast siis alati 2-0, vahet pole kas liiga esiotsa tiime või tagantotsa. Ja ega kerge ei ole häid mängijaid ka sinna klubisse saada, ei taha karjääri justkui Ukrainas teha keegi tasemel mängija.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitustNtx kui keegi saab punase või puudub treeningutelt siis pead teda hoiatama või karistama.
Leave a comment:
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmida see tähendab ja mis põhjustab selle ning kuidas sellest lahti saab?
mitmel mu mängijal on siis selline asi -
worried by the lack of managerial discipline
Leave a comment:
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmida see tähendab ja mis põhjustab selle ning kuidas sellest lahti saab?
Leave a comment:
-
mida see tähendab ja mis põhjustab selle ning kuidas sellest lahti saab?
Leave a comment:
-
Nii tore on ju nii. Järgmine kord võta Tiibeti klubid ja anna neile kah rahapajad ja anult võidavõidavõida
Leave a comment:
-
tegin omale ka valmis eesti liiga,tegin niimooda ikkagi et eesti klubid on enam-vähem rikkad(mitte palju,ega vähe ka),top youth academy+training niiet peaks suht lõbus see asi välja kujunema...hetkel ma siis liigas 1 kohal 5 mängu järel,champions cupis sain enne grupiturniire pähe arsenalilt kokkuvõttes 3-7(kusjuures kodus võitsin 3-1 arsenali), niiet loodan nüüd head mängu uefa CUP'is...ise olen teinud palju oste ja müüke,niiet ma ei hakka neid rivistama siia...mõned paremad siis olid Jordi Codina free transferina Real Madridist(soovitan tegelikult võtta kui saate)rumeenia tulevikustaar Sarghi(eesnime ei mäleta,mängib rumeenia koondise eest) ja Mika Ääritalo...müükidest Artur Kotenko vast(väravavahte mul ka suht palju)...ups,unustasin öelda,ma pelan Levadiaga
Leave a comment:
-
tra see uus beta patch on sama perses ettevõtmine kui algne, pool päeva juba nuputan sobivat taktikat.
ja vigastused ning nendest paranemine on kuidagi ikkagi kinky
Leave a comment:
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKas 1:5 + 17:5 = 18:5?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: