Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• gamer
    replied
    nõrk oled siis, teeme aga muiduigi tilulilu mänge, ala FIFA

FM-d lähevad just huvitavamaks

Leave a comment:

• Okas
    replied
    fm lähevad järjest raskemaks ja mõtetumaks!!!!!!!!

Leave a comment:

• -21-
    replied
    kohati üsna raske mäng

Leave a comment:

• Bob_Loblaw
    replied
    Algselt postitas kuramusevaim Vaata postitust
    Ma olen hooaja keskpunktis Ukraina Meistriliigas klubiga Donetsk Shakhtar. Kõik on priima kuid viimaste mängude mingi kala on see, et peaksin võitma vastast siis alati 2-0, vahet pole kas liiga esiotsa tiime või tagantotsa. Ja ega kerge ei ole häid mängijaid ka sinna klubisse saada, ei taha karjääri justkui Ukrainas teha keegi tasemel mängija.
    Ooo keegi veel, kes Shakhtariga mängib Ma ise ootan patchi ära, mis varstivarsti peaks väljas olema siis hakkan mängima FM 2007s oli kena Shakhtariga omada

Muidu ma soovitan sul Vene klubisi raidida, sealt leiab ikka väga häid mängijaid, kes on nõus sinuga liituma ntx Jo, Vagner Love, Daniel Carvalho, Arshavin jne

Samuti on ka enamus Lõuna-Ameerikas pallivatest mängijatest huvitatud sinuga liitumisest, niiet vaata seal ka ringi, ntx Carlinhos, Breno, Sidnei, Guilherme jne

Lisaks vaata ka teistest nõukogude maadest ringi, sealt võib ka leida ka häid mängijaid ning enamus on nõus sinuga liituma, ntx Luka Modric ...

Leave a comment:

• --andres--
    replied
    ega keegi ei tea kuskohast saaks fm08 mängupalle ning kuidas/kuhu neid lisada tuleks?

Leave a comment:

• Riks
    replied
    Ma olen hooaja keskpunktis Ukraina Meistriliigas klubiga Donetsk Shakhtar. Kõik on priima kuid viimaste mängude mingi kala on see, et peaksin võitma vastast siis alati 2-0, vahet pole kas liiga esiotsa tiime või tagantotsa. Ja ega kerge ei ole häid mängijaid ka sinna klubisse saada, ei taha karjääri justkui Ukrainas teha keegi tasemel mängija.

Leave a comment:

• eestimees
    replied
    Algselt postitas Bob_Loblaw Vaata postitust
    Ntx kui keegi saab punase või puudub treeningutelt siis pead teda hoiatama või karistama.
    tagant järgi ei saa midgai teha??

Leave a comment:

• Bob_Loblaw
    replied
    Algselt postitas eestimees Vaata postitust
    mida see tähendab ja mis põhjustab selle ning kuidas sellest lahti saab?

mitmel mu mängijal on siis selline asi -
    worried by the lack of managerial discipline
    Ntx kui keegi saab punase või puudub treeningutelt siis pead teda hoiatama või karistama.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Algselt postitas eestimees Vaata postitust

Lased meestel seanahka vedada :P

Leave a comment:

• eestimees
    replied

Leave a comment:

• gamer
    replied
    Nii tore on ju nii. Järgmine kord võta Tiibeti klubid ja anna neile kah rahapajad ja anult võidavõidavõida

Leave a comment:

• --andres--
    replied
    tegin omale ka valmis eesti liiga,tegin niimooda ikkagi et eesti klubid on enam-vähem rikkad(mitte palju,ega vähe ka),top youth academy+training niiet peaks suht lõbus see asi välja kujunema...hetkel ma siis liigas 1 kohal 5 mängu järel,champions cupis sain enne grupiturniire pähe arsenalilt kokkuvõttes 3-7(kusjuures kodus võitsin 3-1 arsenali), niiet loodan nüüd head mängu uefa CUP'is...ise olen teinud palju oste ja müüke,niiet ma ei hakka neid rivistama siia...mõned paremad siis olid Jordi Codina free transferina Real Madridist(soovitan tegelikult võtta kui saate)rumeenia tulevikustaar Sarghi(eesnime ei mäleta,mängib rumeenia koondise eest) ja Mika Ääritalo...müükidest Artur Kotenko vast(väravavahte mul ka suht palju)...ups,unustasin öelda,ma pelan Levadiaga

Leave a comment:

• Devil
    replied
    tra see uus beta patch on sama perses ettevõtmine kui algne, pool päeva juba nuputan sobivat taktikat .

ja vigastused ning nendest paranemine on kuidagi ikkagi kinky

Leave a comment:

• WeThePeople
    replied
    ma tegelt tahtsin öelda et tee player ratingutest pilt.

Leave a comment:

• when
    replied
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Kas 1:5 + 17:5 = 18:5?
    algul oli 5-1 manu võitis ja mina võitsin 17-0

Leave a comment:

Working...
X