320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2008

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Mis summa Teddy eest maksid?
    slimm.ee

    Kommentaar


      Algselt postitas Punkt Vaata postitust
      Samuti laenasin endale Scott Sinclairi Chelseast.

      Soovitan väga, üritage see noor ründaja soetada enne, kui tema hind taevasse kisub. Suutsin enda Leedsi ta tuua, samuti kl laenulepinguga, kuid võimalusega ta endale osta

      Kommentaar


        ma arsenaliga müüsin jaanuaris gilberto silva 8 milliga juvesse, flamini 4.6 newcastlisse ja rosicky 20 milani

        ostsin veloso 13 milli, mathias fernandeze 11 ja oma elu halvima ostu fm-is quagliarella 26

        hooaja lõpetasin kolmandana, Manu võitis , Newcastle oli 2, Portsmouth oli 4, Liverpool 5, Chelsea 8 ja Tottenham 12

        CL võitsin ära finaalis 2-1 ManU

        uueks hooajaks kedagi vaevalt ostan sest nasri,agüero ja benzema mulle tulla ei taha

        Kommentaar


          Ise mängin 2 hooaega Tottenhamiga ning tulemused järgnevad:

          1. hooaeg:
          Premier Leagues sain kohaks 2. Euro Cupil jõudsin alagrupist edasi ning järgmine ring jäigi minu laeks. Terve hooaja noorendasin meeskonna koosseisu (müüsin: Keane, Defoe, Chimbonda jne jne). Hooaja jooksul ostsin hulga erinevaid mängijaid (noored) - andekamad neist Stancu. Samas ostsin ka endale Operi ja Klavani. Oper mängib reservide eest väga hästi ning ka põhikoosseisus mõned väravad löönud. Klavan sai keskmiselt 10-15 mängu hooaja jooksul põhis.

          Hooaja vahetusel ostsin endale sisse järgmised mehed nagu: H.Ben Arfa (väga hea ost vasakule äärele), D.Sychev, Mancienne, B.Jones ja veel palju muid mängumehi reservi (noored prantslased enamasti - Abenzoar, Saunier jne).

          2. hooaeg.
          Hetkel on 5 vooru hooaja lõpuni ja ma juba olen Premier League meister (Sychevilt 26 väravat, Bent 24, Berbatov 16, Ben Arfa 13, Malbranque 8 jne).
          Meistrite Liigas olen poolfinaalis - vastaseks Chelsea. Esimene mäng Stamford Bridgel 0:0 - teist mängu pole veel pidanud. Ühesõnaga hooaeg parem kui arvata oskasin - ainult et League Cup ja FA Cup läksid aia taha - samas ega ma eriti ei üritanud ka seal ilma teha. Järgmine hooaeg, kui mu lepingut pikendatakse (praegu käivad arutelud ja vahepeal isegi kardetakse, et lähen ära ). Üleüldine võiduprotsent 2 hooaja peale püsib ca 60% peal. Ainukene masendav hetk minu jaoks oli see, kui Chelsea tahtis suvel osta minult Lennonit (mu üks alustalasid ja staarmängijaid - lõi palju kolle jne) ja ma ei müünud neile. Siiski talvel otsustasid meeskonna omanikud ta Chelseale maha müüa (ilma et ma midagi teadnuksin) - ja veel naeruväärse summa eest 12 miljoni naela eest - ise kiitlesid, et nii hea hind jne jne. Ega mul ei jäänud siis muud üle, kui endale meelitada üle uus paremäär, kelleks sai 24 aastane horvaat Luka Modric.

          Ja nii ta siis hetkel mul läheb. Põhitaktikateks kasutan: 4-3-3; 3-4-3; 4-4-2 (ründavate äärtega) ja siis üks taktika veel, mis mul hetkel meeles ei ole.

          Meeskonna keskmine vanus peaks olema ca 20-24a.

          Tahaks lepingu ära pikendada ja siis nende meestega võita ühel hooajal kõik asjad ära: Meistrite Liiga, Inglise Premieri, FA Cup´i ja League Cup´i ning siis läheks kuhugi väiksemasse meeskonda ja hakkaks seda uuesti ülesse töötama.

          Igatahes igati väärt mäng ja ajaviide!
          http://muhel.planet.ee/fm

          EESTI FM (Football Manager) KLANN

          Kommentaar


            Olen alustanud siis uut mängu Derby County lootsina. Esimese hooaja alguses kohe esimese asjana tegin treenerite vahetuse. Sule said sappa kõik, peale David Kelly.
            Meedia pakkus mulle 19`ndat kohta. Mina ütlesin Boardile, et väldin välja kukkumist. Sain tänu sellele neilt 2.5 miljonit eurot. Selle raha eest meelitasin endale 500 tuhandega Ragnar Klavani. Augusti viimaste päevadega suutsin endale saada PSV noore staari Gènero Zeefuiki 1.9 miljoniga. Talveks sain palkade kärpimisega raha ja kohe kulutasin selle John Fleckile 250 tuhandega (skautide sõnul on tal tulevik minu meeskonnas). Ja lõppude-lõpuks suutsin ka Arsenalist ära meelitada noore tulevikumehe nagu Francisco Merida ja seda 3,5 miljoniga (seda meest soovitaks kõigile. Täielik wonderkid). Hooaeg lõppes mul 15`ndal kohal. Liiga võitis Arsenal.

            Teine hooaeg oli täielik maiuspala. Meedia pakkus mulle seekord 17`ndat kohta, kuid tänu suurtele teleõigustele pakkus board mulle 25 miljonit mängijate ostmiseks. Suurele rahaahnusele tegin ka mõned lollid vead. Esimene eksimus oli küll õnneks väikese raha eest toodud Portost Diogo Valente. Täielik pettumus! Chelsea tahtis minult ära osta esimesel hooajal soetatud Gènero Zeefuik, nii ta siis läkski 4 miljoni eest. Samuti müüsin ma maha meeskonna tugevaima Giles Barnesi, see toimus osalise vahetuse tulemusena, kuna pidin tugevdama paremäärt, nii saingi endale Nedum Onuoha (tegemist on praegu minu põhimehega paremääres). Itaaliast meelitasin endale siis veel 17 aastase Alessandro Tuia, 5 miljoniga (sama hooaja keskel oli ta juba põhis ja praegu on ta selliste meeskondade huviorbiitides nagu Chelsea, Arsenal, Milano Inter). Peterburi soost tõin endale kaitsva poolkaitsja 5 miljoniga - Anatoliy Tymoschuk. Ründesse tõin ma ülisuure summa eest (13 miljonit) poolaka Radoslaw Matusiaki. Kuna aga David Kelly raporti järgi on minu nõrgim lüli väravavaht, sest kui minu esiväravavaht Lewis Price saab vigastuse, ei ole kedagi teist asendada. Kiiresti pidin otsima piisavalt hea väravavahi, nii siis tõingi endale Saksamaalt Stefan Wächteri - summaks oli siis 2.5 miljonit, kuid kolmanda hooaja alguseks on ta väärtus juba 4.7 miljonit. Hooaja tipptulemus oli kindlasti Liverpooli võitmine Liiga Karikas, tänu milllele sain koha EURO Cupis. Liigas saavutasin ma 9nda koha. Klubi esimees pakkus mulle siis veel 20 tuhandest palganumbrit, et ma uuendaks lepingut aastani 2012. Fännide rõõmuks ma seda ka tegin. Sama hooaja keskel lükkasin tagasi Middlesbrough pakkumise. Samuti meedia pakkus mulle ka treeneri kohta Liverpoolis, kuid sealt ma pakkumist ei saanud ja ei oleks seda ka vastu võtnud.
            Praegu on siis käimas kolmas hooaeg. Hetkel mängitud kaks mängu ja olen 1`sel kohal. Hetkel ootan ka Kieran Richardsoni allkirja. Meedia on seekord minuga vähekene positiivsemalt meelestatud ja pakuvad mulle 13ndat kohta. Enda soov on saada koht 10 parema seas.

            Kommentaar


              Ma mängin hetkel Arsenaliga.Minuarust selle mängu suurim viga on see ,et ebanormaalselt palju väravaid võetaxe suluseisu või vea tõttu ära.Ma olen see hooaeg löönud 4 väravat corneritest ja ära on võetud vea tõttu 32...suluseise ma ple lugend aga ka umbes 15-20 väravat on ära võetud.Aga mudu onmäng väga hia ja kahtlane on minu puhul ka see et nõrgemate tiimidega lääb mul väga hästi ja suudan häid tulemus liigades teha nagu nt Premiershipi keskmike ja tagumise osa tiimidega või championshipi omadega.Kui mängin mõne tugevama nagu Arsenal või ManU ei suuda kuidagi meeskonda mängima panna.

              Kommentaar


                Alustasin ka lõpuks uue FMi mängimist ning esimene mäng traditsiooniliselt Interiga, et mängu nüansse tundma õppida.

                Ega muidu vast ei kirjutakski siin seda novelli, kui enda lollust poleks vaja demonstreerida. Suutsin Serie A pika puuga (14 punkti Romast ees) kinni panna, väravatevahega 78-18 (suuresti tänu Ibra 28'le kollile 28's mängus), kuid teistes võistlustes sama hästi ei läinud. Superkarikas mängisin haledalt ja sain lutti, aga see eriti ei kõigutanud.

                Suvel lasin minema Oliver Dacourti, samas tõin 20 miljoni eest sisse Alberto Aquilani, kes esimese poolaasta mõnusalt poolmuidu 6'tesi järjest suutis saada ning noore väravavahi Emiliano Viviano. Talvepausil tõin sisse ka Sotiris "Kreeka Messi" Ninase.

                Karikas jõudsin ilma suurema pingutuseta poolfinaalini välja. Seal tuli vastu Fiorentina, kelle vastu tulemused kuidas kunagi. Suutsin esimese mängu probleemideta 1:0 võita, vorm oli kogu võistkonnal väga hea ning mõtlesin millegipärast, et teine mäng on nagunii kottis. Terve korduskohtumise domineerimine aitas sellele veel kõvasti kaasa ning hakkasin juba mängu lõppus noori sisse tooma, kuid siis tuli 85. minutil Fiorentina värav. Noored väljakul, ei suutnud enam kontrolli mängu üle haarata ning mäng läks lisaajale, kus Fiorentina lõpuks ka oma võttis ja hiljem ka finaali võitis.

                Kui see nagu väga kurvaks ei teinud, siis Meistrite Liigas oleks võinud sellest väikesest jamast õppust võta. Grupifaasis olin juba Liverpooli seisu langenud, kui esimese kolme mängu järel 1 punkt kirjas oli, kuid teise kolmega suutsin 7 punkti veel lisada, millest õnneks piisas. Väljalangemisfaasisk oli võistkond juba uue hingamise saanud ning kerged vastased Ajax ja Schalke sai lihtsalt teelt pühitud. Poolfinaalis tuli vastu Real Madrid, võõrsil 1:2, kuid kodus 2:0 viis edasi.

                Niisiis, finaalis Chelsea. Kuna neil oli jõhkralt vigastusi oli mul vaid üks tõsine ülesanne, Drogba ära elimineerida. 2/3 mängust sai see ilusti tehtud ning kui tablool särasid 3:0 numbrid Interi kasuks oli juba enesekindlus jälle lakke tõusnud. Otsustasin viimast vahetust tehes, kui Chelsea juba ühe tagasi oli löönud, et peab ju Materazzit finaalis mängima ning ei hakkanud viiendat kaitsjat tooma, vahetab lihtsalt otse Cordobaga. Minut pärast vahetust saab Ibrahimovic vigastada.

                Vaja nüüd kümne mehega kümmekond minutit vastupidada ja 3:1 eduseisu hoida. Ei tundu ju pealtnäha raske ülesanne, kuid kui võta välja mees, kes vastaste staari terve mäng vaos hoidnud ja külm mängija asemele pinna, siis see 10 minti oli kui tund. Chelsea pani hirmsa surve peale, kaitse kümneks osaks harutatud ning lõpuks suudeti ka kaks väravat lüüa, neist viimase autor muidugi Drogba.

                Lisaajal tuli loota mingit õnneliku väravat, aga ei läinud päris nii nagu tahtsin. Drogba saadab esimese lisaaja poole viimase löögiga meid kaotusseisu. Teise poolaja alguses jääme Aquilani vigastusega üheksakesi, kuid appi tuleb Superman Javier Zanetti ja lööb ühe oma elu tähtsaima värava ning mäng läheb pennaldele. Seal suutsime esimesed kolm sisse saata, kuid viimased kaks suutsid Adriano ja Chivu väravavahi suunas saata ning oligi kööga.

                Sellise ämbri järel on hea, et töökoht alles on. Jube.

                Igatahes nüüd juba uus hooaeg ees ja meeskond vastavalt oma nõuete järgi kombineeritud. Stankovic, Vieira (tänud jumalale), Maxwell, Crespo, Cruz ja mitmed teised on parematele jahimaadele saadetud, samas sai uut maitset lisatud 118 miljoni eest.

                Tiim
                sigpic

                Kommentaar


                  Oskab keegi yelda mida tähendab seal tiim talkis see: you elated with the team.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas ManUForeva Vaata postitust
                    Oskab keegi yelda mida tähendab seal tiim talkis see: you elated with the team.


                    elated - elevil, kõrgendatud meeleolus
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

                    Kommentaar


                      Kuradi moodi need mehed Coca Colas mängima saab?
                      Minu mõistus on taktikatega suht otsakorral.
                      Ass. manager räägib, et selle koosseisuga suudan Premierisse tõusta, aga ei taha nad mul kuidagi mängida.

                      Kommentaar


                        championshipis on yldse imelik mängida saad 15 kaotust ka ikka võid premierisse tõusta, minu soovitus on et jää ühe taktika juurde pidama


                        Ise Arsenaliga teisel hooajal, ytlesin et challenge title sain 45 mil

                        ostud

                        richards 29 mil
                        robinho (vahetus)

                        müügid

                        djourou 17 mil juve
                        senderos 14 mil milan
                        bendtner 24 mil milan
                        diaby 12 mil milan
                        eboue 12 mil milan
                        fabregas 34.5 mil + robinho real madrid


                        keskpoolik on natuke liiga nõrk tiitli poole püündimaks aga vaatab mis saab

                        keskpoolikud siis veloso,denilson,lassana diarra,song

                        esimesed mängud

                        arsenal - aston villa 2:1
                        liverpool-arsenal 3:1
                        arsenal - ManU 3:1
                        ja european supercup finaal
                        benfica-arsenal 2:1

                        Kommentaar


                          Algselt postitas matys Vaata postitust
                          championshipis on yldse imelik mängida saad 15 kaotust ka ikka võid premierisse tõusta, minu soovitus on et jää ühe taktika juurde pidama
                          Kaua selle ühe taktikaga ikka mängida saab, vastased õpivad tundma seda.

                          Kommentaar


                            1 taktika kestab enamjaolt 1 hooaeg. Tavaliselt teise hooaja algus on väga rabe. Ise muudan taktika hooaja lõpus ära ja siis jääb veel aega neil harjuda uue taktikaga, kui on hooajaeelsed turniirid ja mängud.

                            Kommentaar


                              Ma mängin nüüd Real Madridiga. Formatsioonid on tavaliselt 4-4-2 või kui olen pressure all, siis 5-3-2. Kasutan ka 4-3-1-2 või 4-1-3-2. Ise ei julge 4-3-3 peale minna - kardan, et keskväli jääb nõrgaks. Olen ostnud sisse Ezequiel Garay, Marek Sapara(Sloveenia), Asamoah Gyan(Ghana). Soovitan kõiki!
                              slimm.ee

                              Kommentaar


                                Ma ei tea küll kuidas FM08's on, aga kui varasemates versioonides piisavalt geniaalse taktika suutsid luua, võisid sellega vähemalt kümmekond aastat mõnusalt läbi lasta, kui ainult mängijaid õiged olid. Aga FM08 tundub seni väga erinev või on asi suht bug'ine. Taktika paika seadmine tundub palju raskem, kui enne, aga võib-olla on see lihtsalt minu liiga suured nõuded. Pool hooaega kulus, et oma staaride kogu peale tulemuste noppimise ka mänge selgelt domineerima panna.
                                sigpic

                                Kommentaar

                                Working...
                                X